15 Ekim 2012, Pazartesi 09:08:40

BORAJET SİİRT'E UÇURDU

Fenerbahçe Basketbol A Takımı Siirt'e gitti, sarı lacivertli kafileyi Borajet uçurdu...
  • İsterse obama ucsun . Borajet borajetir. Bu havayolunun cok uzun omru yok. Butun calisanlari calismayi birakmis buraya girip yorum vermis.
  • uçaklar küçük olduğu için vede 2 kişilik koltukta 1 kişi oturup ayaklarını koridora uzattıkları için Bora jet uçakları daha uygundur , diye düşünüyorum. ( uzun boylular için ) yoksa yorumlarda yazıldığı gibi herkes hakli o boy ile insanların low cost tabir edilen çocuk boyuna göre ayarlanmış koltuklu uçaklarda uçmaları söz konusu bile olamaz ancak businnes veya first klasa sahip uçaklar en uygunu tabiki.
  • Bakıyorum BORAJET başarısız olsun diye pusuya yatıp bekleyenler var..size gülüyorum )))) Tebrikler BORAJET
  • bu basketçiler sığmış mı şimdi bu uçağa?
  • Kıskananlar kına yaksın.:)))
  • Yine çıktı gamlı baykuşlar, başkalarının başarısından üzüntü duyup, sıkıntılarıyla mutlu olan ruh hastaları. Borajet iyi olsa size ne ? kötü olsa size ne? ha canınız çektiyse verin adresinizi size de gönderelim o pastalardan bir iki dilim ; Gözünüz varsa bilelim o ABD den geldiğini söylediğiniz paralarla ödenen maaşlarımızdan aramızda toplayıp gönderelim bayram üstü sevaba gireriz gariban sevindirmek sevaptır. Allah sizi ıslah etsin ne diyeyim. Murat arkadaşım o koca adamları koridora boylu boyunca yatırdık , bazılarını da ambara koyup öyle gönderdik.
  • nerden gelirse gelsin maaşlar ödensin uçuşlar temiz olsunda nerden gelirse gelsin Turquaz ınki nerden geldi battı yazık oldu parasını alamayanlara fly ne oldu keza aynı para araptan geldi de ne oldu best keza oyle sen eve goturecegın ekmege bak bunun yanın da adı kac kere kotu bir sey ile anılmıs bu sırketın bunu da bir dusun birini suclarken yada camur atarken o camurun ilk ona bulasacagını unutmasın ınsanlar dim koca harfle yazayım ayıp olmasın A B D kerdesım :))
  • Para nerden geliyor suleyman amerıkadan mı
  • Leman Can öyle yada boyle 3 yıl belkı daha fazladır catır catır ucuyorlar ve gununde de maaslarını yatırıyorlar sen ona bak pasta da keyfi oluyor olayın hasetlenmeyelim ne dersin çalışalım sizinde pastanız olsun :))
  • KOCA ADAMLAR O UÇAKLARA NASIL SIĞDI?

Aralarında Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu Basketbol A Takımı, bugün Siirt'e gitmek üzere hareket etti. 

Fenerbahçe Basketbol A Takımı Siirt halkıyla bir araya gelerek, Siirt Üniversitesi’nde düzenlenecek panele katılacak.

Panelde Başantrenör Simone Pianigiani ve kaptan Ömer Onan, soruları cevaplandıracak. Düzenlenen bu panelin ardından ise Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Siirt’in il takımıyla saat 18.00’de, Atatürk Spor Salonu’nda bir dostluk maçı oynayacak.

Fenerbahçe bu maçın ardından İstanbul’a hareket edecek.

Sarı Lacivertli takımı Siirt'e götüren ise son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Borajet oldu. Fenerbahçe'yi Siirt'e taşıyan Borajet, dönüş yolunda da yine kafileyi taşıyan taraf olacak.

BORAJET SİİRT'E UÇURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Tebrikler ~ 12 yıl önce
İsterse obama ucsun . Borajet borajetir. Bu havayolunun cok uzun omru yok. Butun calisanlari calismayi birakmis buraya girip yorum vermis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
farklı algılama... ~ 12 yıl önce
uçaklar küçük olduğu için vede 2 kişilik koltukta 1 kişi oturup ayaklarını koridora uzattıkları için Bora jet uçakları daha uygundur , diye düşünüyorum. ( uzun boylular için ) yoksa yorumlarda yazıldığı gibi herkes hakli o boy ile insanların low cost tabir edilen çocuk boyuna göre ayarlanmış koltuklu uçaklarda uçmaları söz konusu bile olamaz ancak businnes veya first klasa sahip uçaklar en uygunu tabiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.Güven ~ 12 yıl önce
Bakıyorum BORAJET başarısız olsun diye pusuya yatıp bekleyenler var..size gülüyorum )))) Tebrikler BORAJET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bu basketçiler sığmış mı şimdi bu uçağa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olum bak git ~ 12 yıl önce
Kıskananlar kına yaksın.:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet CAN ~ 12 yıl önce
Yine çıktı gamlı baykuşlar, başkalarının başarısından üzüntü duyup, sıkıntılarıyla mutlu olan ruh hastaları. Borajet iyi olsa size ne ? kötü olsa size ne? ha canınız çektiyse verin adresinizi size de gönderelim o pastalardan bir iki dilim ; Gözünüz varsa bilelim o ABD den geldiğini söylediğiniz paralarla ödenen maaşlarımızdan aramızda toplayıp gönderelim bayram üstü sevaba gireriz gariban sevindirmek sevaptır. Allah sizi ıslah etsin ne diyeyim. Murat arkadaşım o koca adamları koridora boylu boyunca yatırdık , bazılarını da ambara koyup öyle gönderdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süleyman ~ 12 yıl önce
nerden gelirse gelsin maaşlar ödensin uçuşlar temiz olsunda nerden gelirse gelsin Turquaz ınki nerden geldi battı yazık oldu parasını alamayanlara fly ne oldu keza aynı para araptan geldi de ne oldu best keza oyle sen eve goturecegın ekmege bak bunun yanın da adı kac kere kotu bir sey ile anılmıs bu sırketın bunu da bir dusun birini suclarken yada camur atarken o camurun ilk ona bulasacagını unutmasın ınsanlar dim koca harfle yazayım ayıp olmasın A B D kerdesım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A B D ~ 12 yıl önce
Para nerden geliyor suleyman amerıkadan mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suleyman ~ 12 yıl önce
Leman Can öyle yada boyle 3 yıl belkı daha fazladır catır catır ucuyorlar ve gununde de maaslarını yatırıyorlar sen ona bak pasta da keyfi oluyor olayın hasetlenmeyelim ne dersin çalışalım sizinde pastanız olsun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MURAT ~ 12 yıl önce
KOCA ADAMLAR O UÇAKLARA NASIL SIĞDI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000