28 Haziran 2013, Cuma 08:10:25

BORAJET SİİRT SEFERLERİNİ ÜÇE DÜŞÜRDÜ

Bora Jet tarafından Ankara-Siirt arasında daha önce her gün karşılıklı olarak yapılan tarifeli uçak seferleri haftada üçe düşürüldü...
  • Bir siirtli olarak siirt yolcusunun havayolları tarafından iyi okunması lazım. 200-300tl arası siirt ankara uçuşunu, 300-400 tlyi bulan siirt-istanbul uçuşunu fahiş buluyorum. üstelik siirt istanbul seferi ankara aktarmalı ve de 5 saati buluyor. batman veya diyarbakırdan daha uygun fiyatlarda uçak bileti bulmak uygun.
  • Borajet bunları hak etmiyor niye mi. Yaz-kış tarifeli uçuşlar yaptığı birçok yer var değil mi. Fakat niye sadece yaz aylarında , okullar kapanınca, tatil yolcusu arttığında, Başka hava yolları o hatlarda uçuşlara başlayıp Borajetin yolcunu çalıyor? (TEKİRDAĞ, BURSA, EDREMİT, MYKONOS, KOCAELİ) SİVİL HAVACILIK NİYE ORADA TUZLUK GİBİ OTURUYOR. Bu uçaklar size zor günlerinizde yardım etmedimi, Tekirdağ ve Diyarbakır da ana pist bakımda iken aylarca sizi taksi yoluncan indirip kaldırmadı mı. Siirt gibi zor bir meydana hergün sefer düzenlemedimi. Bence bu şirket bunları hak etmiyor.
  • Talep olsa, her uçuşta 60-70 kişi olsa tabii ki azaltmazdı seferlerini. Siirtli Batmana otobüsle gidip oradan uçmayı alışkanlık haline getirmiş..
  • bu şirket ve operasyonları hayalden başka bir şey değil. en iyisi bu uçakalrı yollayın hemen a320 ve 738 getiirn yoksa sonununz kötü!!1 bu fizibilitey yaoanı kutlamak lazım:)
  • VAN-DIYARBAKIR-VAN UÇUŞLARINI DA HEPSİNİ İPTAL ETMİŞLER.....

Edinilen bilgiye göre, 28 Haziran'dan itibaren yürürlüğe girecek yeni uygulama ile daha önce her gün yapılan uçak seferleri, artık sadece cuma, çarşamba ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

Tarifeli uçağın kalkış saatleri de değişti. Buna göre saat 10.30'da Ankara'dan kalkan uçaklar, saat 13.15'te Siirt'ten geri dönecek.

Sefer sayısının düşürülmesinde yaz mevsimi nedeniyle yolcu sayısındaki azalmanın etkili olduğu belirtildi. Siirt Havaalanı'nda sadece Bora Jet firması tarafından tarifeli uçak seferleri düzenleniyor.

BORAJET SİİRT SEFERLERİNİ ÜÇE DÜŞÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Cemil ~ 10 yıl önce
Bir siirtli olarak siirt yolcusunun havayolları tarafından iyi okunması lazım. 200-300tl arası siirt ankara uçuşunu, 300-400 tlyi bulan siirt-istanbul uçuşunu fahiş buluyorum. üstelik siirt istanbul seferi ankara aktarmalı ve de 5 saati buluyor. batman veya diyarbakırdan daha uygun fiyatlarda uçak bileti bulmak uygun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YLCUSUNU ÇALIYORLAR ~ 11 yıl önce
Borajet bunları hak etmiyor niye mi. Yaz-kış tarifeli uçuşlar yaptığı birçok yer var değil mi. Fakat niye sadece yaz aylarında , okullar kapanınca, tatil yolcusu arttığında, Başka hava yolları o hatlarda uçuşlara başlayıp Borajetin yolcunu çalıyor? (TEKİRDAĞ, BURSA, EDREMİT, MYKONOS, KOCAELİ) SİVİL HAVACILIK NİYE ORADA TUZLUK GİBİ OTURUYOR. Bu uçaklar size zor günlerinizde yardım etmedimi, Tekirdağ ve Diyarbakır da ana pist bakımda iken aylarca sizi taksi yoluncan indirip kaldırmadı mı. Siirt gibi zor bir meydana hergün sefer düzenlemedimi. Bence bu şirket bunları hak etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katiliyorum ~ 11 yıl önce
Hemde her kelimesine..
Arz-Talep ~ 11 yıl önce
Talep olsa, her uçuşta 60-70 kişi olsa tabii ki azaltmazdı seferlerini. Siirtli Batmana otobüsle gidip oradan uçmayı alışkanlık haline getirmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal ~ 11 yıl önce
bu şirket ve operasyonları hayalden başka bir şey değil. en iyisi bu uçakalrı yollayın hemen a320 ve 738 getiirn yoksa sonununz kötü!!1 bu fizibilitey yaoanı kutlamak lazım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahilce ~ 11 yıl önce
Ne yani büyük uçak tiplerini dolduramayacak bölgelerdeki insanlar sürünsün mü? Bu zihniyetle otobüse daha çok insan mahkum kalır.
VAN ~ 11 yıl önce
VAN-DIYARBAKIR-VAN UÇUŞLARINI DA HEPSİNİ İPTAL ETMİŞLER.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS ~ 11 yıl önce
Ucaklari dolduramayip zarar ediyorlarsa seferleri devam ettirmek sence dahami cok mantikli?
DS ~ 11 yıl önce
Hayır ben bugün geldim iptal filan edilmemiş. :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000