21 Nisan 2012, Cumartesi 10:54:43

BORAJET KOCAELİ-ANTALYA UÇACAK

Bölgesel Havayolu şirketi Borajet, 25 Nisan’dan itibaren Kocaeli-Antalya uçuşlarına başlıyor.
  • Borajet Bursayı kendine merkez seçsin. Yenişehirden Bursaya servis koysun... Bursadan, Adana, Antalya, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Ankara şakır şakır çalışır. Birde Zonguldaktan Trabzon, Antalya, Adana yapabilir, bu sefer de saltukovadan Zonguldak'a Karabüke ve Bartına servis koymalı... En önemlisi de seferi başlatmadan herkese duyursun...
  • biz buraya borajet için iyi olacak fikirler sunuyoruz ama acaba borajetin yöneticileri hiç buraya yazılanları okuyor mudur? zaten okusalardı şimdi bayağı kar elde ederler üstüne anadolujetten bağımsız olarak kendi uçuşlarını sürdürürlerdi. ama olan onlara oldu,bakın anadolujet olmadan ayakta duramadılar !
  • Kocaeli'de şu an kaç kişinin bu seferin başladığından haberi var acaba? Cengiz Topel ilk açıldığında panolara reklamlar asılmıştı o kadar. Sefer başlamasına yakın Kocaeli otogarı başta olmak üzere çarşıya, üniversiteye, anayollara reklamlar asılmalıydı. Daha hedef odaklı bir tanıtım olurdu. Ve ayrıca Kocaeli gibi şehirlerde bölgesel havacılık yapmak isteyen bir firma ilk önce o ilin otobüs yolcusunu analiz etsin. Hem sayısını hem de sosyo-ekonomik profilini. Doğru pazarlama yapılırsa sadece Kocaeli'den değil bir çok ilden ATR'leri dolduracak kadar (66 mıydı koltuk sayısı?) insan çıkar.
  • borajet reklam yapmadan hiç sabretmeden hat açıp kapatıyor amaçlarını ve düşünce yapısını anlayamadım gitti ben takip etmeme ragmen bursa erzurum seferlerini iptal edildikten sonra duydum bu hat uygulanmış ve yüksek doluluk oranlarına ulaşmış olmasına ragmen borajet tutunamadı doluluk oranları sunexpres ve thy ucaklarında %80civarındaydı inanmayanlar linke bakabilir http://www.olay.com.tr/haber/guncel/thynin-ardindan-sunexpress-de-bursadan-uctu-33287.html yerel basından
  • Deymeyin Tokat'lıya. Doğru söylüyor. İstanbul /Tokat ciddi potansiyeli olan bir hat. Siz İstanbul'da yaşayan , bir şekilde Tokat'la bağlantısı olan gelir düzeyi yüksek ve iş/özel amaçlı ne kadar kişi seyahat ediyor biliyor musunuz? Kaldı ki Tokat havalimanı çevresindeki en az 4 il için Çorum/Sivas/Samsun/Amasya/Ordu/Yozgat (tzx örneğinde olduğu gibi) ciddi bir base olabilir. Hem tokat otogarı da düşündüğünüz gibi köy garajı falan da değil. Paris, dö goll(nasıl yazılıyosa:) açıldıktan sonra Orly gibi düşünebilirsiniz::):) Açılırsa Tokat Kebabı yemek için mutlaka gitmelisiniz. ::)):
  • borajet en büyük yanlışı bursada reklamsız ve sabırsız davranmasıydı....
  • Bu sirketin basindaki kisi bir pilot, isletmeci degil. Sonucta ortada, daldan dala konuyorlar, ama bir turlu verim yok.Bence bu Borajet Anadolu icinde nufusu 1 milyonun uzerinde bir sehri merkez kabul edip surekli buyuk sehirlere ucus yapsa idi daha akillica olurdu. En azindan zaamnla yolcu alisirdi.Ornegin kendilerine Konyayi merkez yapip oradan surekli Istanbul, Izmir Trabzon calissalardi bir yere gelirlerdi.Ya da Bursa'dan Trabzon, Erzurum, Kars, Kayseri, Antalya'da secenekler arasinda olabilirdi.Su asamada karayolu ile 6-7 saatin altindaki mesafeler yolcu acisindan kesinlikle akillica degil.Yapacaklari tek sey bu sehirlerin otogarlarina gidip haftalik otobus guzergah tesbiti ve yolcu profili.
  • TZX meydan 5 ili besliyor , borejet gözünü açıp trabzondan daha fazla operasyon yapmalı.En azından Konya veya Kayseri -Trabzon... Antalya-Kocaeli uçuşunun tatmin edici bir doluluk oranı olacağını sanmıyorum..
  • Bu borajet ciddimi ya nerden bulluyor bu hatlari kOcaeli vatandasi olarak bu ucaklar 10 kisiyle kalkmaz bolgeye gelip bir inceleme yapiyormusunuz. Bu havayollunun sahibi varmi :))
  • tokat antalya yeterli........
Filosundaki ATR 72-500 tipi uçaklarla bölgesel hava taşımacılığı yapan Borajet, uçtuğu noktalara bir yenisini daha ekliyor.

Yaz tarifesinde bir çok yeni havaalanına uçuş başlatan Borajet, 25 Nisan’dan itibaren Kocaeli-Antalya seferlerine de başlayacak.

Haftanın her günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek uçuşların biletleri 79 TL’den satışa sunulacak.

Kocaeli-Antalya seferi saat 13.00’te, dönüş seferi de saat 15.00’te yapılacak.



Airporthaber.com

BORAJET KOCAELİ-ANTALYA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
Borajet Bursayı kendine merkez seçsin. Yenişehirden Bursaya servis koysun... Bursadan, Adana, Antalya, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Ankara şakır şakır çalışır. Birde Zonguldaktan Trabzon, Antalya, Adana yapabilir, bu sefer de saltukovadan Zonguldak'a Karabüke ve Bartına servis koymalı... En önemlisi de seferi başlatmadan herkese duyursun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biz buraya borajet için iyi olacak fikirler sunuyoruz ama acaba borajetin yöneticileri hiç buraya yazılanları okuyor mudur? zaten okusalardı şimdi bayağı kar elde ederler üstüne anadolujetten bağımsız olarak kendi uçuşlarını sürdürürlerdi. ama olan onlara oldu,bakın anadolujet olmadan ayakta duramadılar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kocaeli'de şu an kaç kişinin bu seferin başladığından haberi var acaba? Cengiz Topel ilk açıldığında panolara reklamlar asılmıştı o kadar. Sefer başlamasına yakın Kocaeli otogarı başta olmak üzere çarşıya, üniversiteye, anayollara reklamlar asılmalıydı. Daha hedef odaklı bir tanıtım olurdu. Ve ayrıca Kocaeli gibi şehirlerde bölgesel havacılık yapmak isteyen bir firma ilk önce o ilin otobüs yolcusunu analiz etsin. Hem sayısını hem de sosyo-ekonomik profilini. Doğru pazarlama yapılırsa sadece Kocaeli'den değil bir çok ilden ATR'leri dolduracak kadar (66 mıydı koltuk sayısı?) insan çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
borajet reklam yapmadan hiç sabretmeden hat açıp kapatıyor amaçlarını ve düşünce yapısını anlayamadım gitti ben takip etmeme ragmen bursa erzurum seferlerini iptal edildikten sonra duydum bu hat uygulanmış ve yüksek doluluk oranlarına ulaşmış olmasına ragmen borajet tutunamadı doluluk oranları sunexpres ve thy ucaklarında %80civarındaydı inanmayanlar linke bakabilir http://www.olay.com.tr/haber/guncel/thynin-ardindan-sunexpress-de-bursadan-uctu-33287.html yerel basından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Deymeyin Tokat'lıya. Doğru söylüyor. İstanbul /Tokat ciddi potansiyeli olan bir hat. Siz İstanbul'da yaşayan , bir şekilde Tokat'la bağlantısı olan gelir düzeyi yüksek ve iş/özel amaçlı ne kadar kişi seyahat ediyor biliyor musunuz? Kaldı ki Tokat havalimanı çevresindeki en az 4 il için Çorum/Sivas/Samsun/Amasya/Ordu/Yozgat (tzx örneğinde olduğu gibi) ciddi bir base olabilir. Hem tokat otogarı da düşündüğünüz gibi köy garajı falan da değil. Paris, dö goll(nasıl yazılıyosa:) açıldıktan sonra Orly gibi düşünebilirsiniz::):) Açılırsa Tokat Kebabı yemek için mutlaka gitmelisiniz. ::)):

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
borajet en büyük yanlışı bursada reklamsız ve sabırsız davranmasıydı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu sirketin basindaki kisi bir pilot, isletmeci degil. Sonucta ortada, daldan dala konuyorlar, ama bir turlu verim yok.Bence bu Borajet Anadolu icinde nufusu 1 milyonun uzerinde bir sehri merkez kabul edip surekli buyuk sehirlere ucus yapsa idi daha akillica olurdu. En azindan zaamnla yolcu alisirdi.Ornegin kendilerine Konyayi merkez yapip oradan surekli Istanbul, Izmir Trabzon calissalardi bir yere gelirlerdi.Ya da Bursa'dan Trabzon, Erzurum, Kars, Kayseri, Antalya'da secenekler arasinda olabilirdi.Su asamada karayolu ile 6-7 saatin altindaki mesafeler yolcu acisindan kesinlikle akillica degil.Yapacaklari tek sey bu sehirlerin otogarlarina gidip haftalik otobus guzergah tesbiti ve yolcu profili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TZX meydan 5 ili besliyor , borejet gözünü açıp trabzondan daha fazla operasyon yapmalı.En azından Konya veya Kayseri -Trabzon... Antalya-Kocaeli uçuşunun tatmin edici bir doluluk oranı olacağını sanmıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu borajet ciddimi ya nerden bulluyor bu hatlari kOcaeli vatandasi olarak bu ucaklar 10 kisiyle kalkmaz bolgeye gelip bir inceleme yapiyormusunuz. Bu havayollunun sahibi varmi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tokat antalya yeterli........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000