01 Mart 2013, Cuma 16:53:42

BORAJET İRAN UÇUŞLARINA BAŞLADI

İran'ın Tebriz ve Urmiye kentlerine uçak seferi başlatan Borajet, ilk seferini Urmiye'den Van'a yaptı.
  • neden iptal oldu veya kim iptal etti 1 günde
  • Borajetin uçaklarının yakıt maliyeti bir Boeing ve AİRBUS ile kıyaslanmayacak ölçüde az olmasına rağmen neden thy pegasus atlas ve onur gibi fiyatlar çekiyorlar ve shgm, rekabet kurumu ve ilgili yetkililer buna neden sessiz kalıyor acaba !!!!!? Sizce de düşündürücü değil mi?
  • Van bölgenin ulaşım merkezi yolunda adım adım ilerliyor. hayırlı olsun
  • HAYIRLIUGURLU OLSUN.TEBRIKLER
  • komuşlarımızla daima daha sıkı işbirliği içinde olmalıyız bu açıdan son derece güzel bir sefer olmuş iranla ile türkiye arasında bunların zamanla artmasını bekliyoruz hayırlı olsun borajete ve memleketimize..
  • ne yapmak istiyolar acaba kendileri biliyorlar mı? adamlar türk düşmanı ve resmen her fırsatta ağızlarıyla açıklıyorlar,daha ne yapmak düşünüyoruz??hocalıda ruslarla birlikte masum türklerin kanını döktüler,şimdi gözleri ağrı da ve açık açık sölediler geçen sene.. her yerde toprakta gözleri olan,türke karşı her zaman düşman gözüyle bakan millete daha ne kadar yüz vericeğiz.. lütfen artık yeter diyelim hepimiz birlikte.. ayıp ya nasıl uçulur oraya!! açlarından dilendiklerini demiyorum üstelik
  • Selver Bey her Borajet haberinde kendine mesaj mı yazıyor acaba:) kim bu??
  • Selver bey Borajet'i tebrik ediyor başarılar diliyoruz.
  • Borajet güzel destinasyonlar düzenliyor ancak ığdır gibi güzel bir şehri de dikkate almalı çünkü ığdır 3 ülkeye sınırı olan bir şehir hem hava şartları yönünden de çevresinde şehirlere göre çok uygun kar bile yağmıyor. ayrıca erivanı bırakın da bakü ve nahcivanı listenize alın emin olun çok karlı çıkacaksınız hem maddi hem manevi...

Bölgenin coğrafi şartlarına uygun uçaklarla hizmet veren Borajet, ilk seferini İran İslam Cumhuriyeti'nin Urmiye kentinden Van'a yaptı.


Uçuşlarla ilgili Van Ferit Melen Havalimanı'nda düzenlenen programa katılan Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Van'ın yolcu potansiyelinin yüksek olduğunu, bu nedenle Borajet'in bu projeden kazançlı çıkacağını ifade etti.

Kentte turizmin ve sanayinin gelişmesi açısından karşılıklı uçuşların başlamasının önemli olduğuna dikkati çeken Yüzer, "Van binlerce yıl önce başkent olarak seçilmiş bir il. Biz de istiyoruz ki Van, sivil havacılık alanında da bölgenin başkenti olsun. Yurt içi ve yurt dışına uçuşlar artsın istiyoruz. Bugünden itibaren İran'a ilk uçuş gerçekleştirilecek. Önümüzdeki günlerde de Erivan'a uçuşlar yapılacak. İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olacağını düşünüyoruz" dedi.

İlk seferle Van'a gelen Urmiye Belediye Başkanı Mohammad Hazratpour Talatapeh, Van'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Van ve Urmiye'nin tarihi, dini, kültürel açıdan çok derin geçmişe sahip olduğunu söyledi.

Talatapeh, uçuşların başlamasında emeği olan Türk ve İranlı yetkililere teşekkür etti.

Urmiye'den Van'a gelen yolcular ise uçak seferlerinin başlamasından memnuniyet duyduklarını bildirerek, İran ile Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini, spor, sağlık, gezi konusunda güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni etti.

BORAJET İRAN UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

neden ~ 11 yıl önce
neden iptal oldu veya kim iptal etti 1 günde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURBOPROP ~ 11 yıl önce
Borajetin uçaklarının yakıt maliyeti bir Boeing ve AİRBUS ile kıyaslanmayacak ölçüde az olmasına rağmen neden thy pegasus atlas ve onur gibi fiyatlar çekiyorlar ve shgm, rekabet kurumu ve ilgili yetkililer buna neden sessiz kalıyor acaba !!!!!? Sizce de düşündürücü değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Bir uçuşun maliyetini sadece yakıt fiyatı oluşturmaz.Birkaç faktörün yanısıra serbest piyasa kuralı şudur;bir mal yada hizmete talep varsa fiyat yükselir, yoksa düşer.
yolcu sayısı ~ 11 yıl önce
a320 ve 737 kaç yolcu alıyor ATR kaç yolcu? Toplam maliyet değil kişi başı maliyet nedir? Bu sorunun cevabı ticaretin en önemli ögesidir.
umutluyum ~ 11 yıl önce
Van bölgenin ulaşım merkezi yolunda adım adım ilerliyor. hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G.U ~ 11 yıl önce
HAYIRLIUGURLU OLSUN.TEBRIKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
komuşlarımızla daima daha sıkı işbirliği içinde olmalıyız bu açıdan son derece güzel bir sefer olmuş iranla ile türkiye arasında bunların zamanla artmasını bekliyoruz hayırlı olsun borajete ve memleketimize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amaç ne.. ~ 11 yıl önce
ne yapmak istiyolar acaba kendileri biliyorlar mı? adamlar türk düşmanı ve resmen her fırsatta ağızlarıyla açıklıyorlar,daha ne yapmak düşünüyoruz??hocalıda ruslarla birlikte masum türklerin kanını döktüler,şimdi gözleri ağrı da ve açık açık sölediler geçen sene.. her yerde toprakta gözleri olan,türke karşı her zaman düşman gözüyle bakan millete daha ne kadar yüz vericeğiz.. lütfen artık yeter diyelim hepimiz birlikte.. ayıp ya nasıl uçulur oraya!! açlarından dilendiklerini demiyorum üstelik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
armenian devlet havayolu hergün istanbula uçuyor pekala yazında direkt antalya ve istanbul yapıyor önce buna neden itiraz etmedinizde,şimdi bizimde onlardan para kazanmamıza itiraz ediyorsunuz?
sen kimsin acaba.. ~ 11 yıl önce
onlarla ilgili olan her şey yalnış zaten çok utanıyoruz.. senin çok bilgin var galiba onlarla ilgili desene böle türk diilim diye. Allah türkü korusun her zaman.
?? ~ 11 yıl önce
Selver Bey her Borajet haberinde kendine mesaj mı yazıyor acaba:) kim bu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Selver bey Borajet'i tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cbuisletme ~ 11 yıl önce
Borajet güzel destinasyonlar düzenliyor ancak ığdır gibi güzel bir şehri de dikkate almalı çünkü ığdır 3 ülkeye sınırı olan bir şehir hem hava şartları yönünden de çevresinde şehirlere göre çok uygun kar bile yağmıyor. ayrıca erivanı bırakın da bakü ve nahcivanı listenize alın emin olun çok karlı çıkacaksınız hem maddi hem manevi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısınız.. ~ 11 yıl önce
çok doğru sölemişsiniz hiç bi diplomatik ilişkisi olmayan erivan yerine bakü,nahçivan,genceyi listenize alsanız daha iyi olur.. yoksa kim gider ki düşman olup her fırsatta bizi arkadan vurmak isteyenlerin yanına.. tabii kanında türk kanı olup da aynı düşünenlere aittir..
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
yanlış konuşuyorsunuz ticari kazancın olduğu her yere girilebilinir.ticarette ve diplomaside duygusallık olmaz.hem erivana gittim ben kimse düşman felan değil herkes ekmek derdinde!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000