18 Temmuz 2016, Pazartesi 17:20:33

Borajet Ibiza'ya uçuyor

Yeni nesil havacılığın ülkemizdeki temsilcisi Borajet, İspanya’nın gözde tatil adası İbiza’ya İstanbul’dan direkt uçan tek ve ilk havayolu şirketi.
  • Arkadaslar borajetin iflazin esigine geldigi duyumunu aldim bir arkadasdan,bu olayla daha fazla bilgisi olan varmi acaba.Insallah boyle bir durum soz konusu degildir
  • Antalya havalimanında borajet adana urimiye uçuşları iptal ama bu tutar
  • Gidis donus fiyatlar neredeyse 1000₺ den basliyor. 3-4 saatlik ucusu 1000₺ verip ERJ ile ucmak ne kadar mantikli?
  • Gunun en guzel haberi
  • 30 haziranda beri zsten uçuluyor saatler geri kalmış
  • Helal
  • Borajet Gelişiyor!

Borajet ile eşsiz kumsalları, gece kulüpleri ve partileri ile ünlü İbiza’ya direkt uçmak mümkün. Artık, her Perşembe ve Pazar Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan düzenlenen  seferlerle,  adanın şık gece kulüplerini keşfetmek, İspanyol mutfağının leziz tatlarını deneyimlemek, meşhur gece hayatına katılmak yada güzel koylarında güneşin batışını izlemek çok daha yakın. Üstelik Borajet yolcuları bu keyifli tatile, sessiz ve seri yeni nesil uçaklarda;  sadece ikili olan deri koltuklarda, ferah bir ortamda “özel uçak” konforunda başlıyor.

İbiza’ya uçan tek Türk havayolu şirketi olan Borajet,  İbiza dışında yaz boyu bölgedeki cazip turizm rotalarına özel geliştirdiği seferlerine de devam ediyor.  Ege adalarından vazgeçemeyenler için her Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri Oniki Adaların en büyüğü Rodos’a uçuyor.  Kısa bir uçuşla unutulmaz bir tatil destinasyonuna kavuşmak isteyenleri  ise her Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri  popüler Yunan Adası Mikonos’a taşıyor.

Güven ve kaliteyi en üst düzeyde esas alan hizmet anlayışıyla ve sadece “comfort class” ve “business class” sınıfları ile uçuran Borajet, ikili deri koltuk düzeni ve geniş koltuk aralıkları bulunan kabin içinin rahatlığı ile “özel uçak” konforunda uçuş sağlıyor.  Kaliteli ve özenli hizmet anlayışı doğrultusunda uçuşlarda ücretsiz sıcak ve taze ikramlar sunuyor.

Borajet Ibiza'ya uçuyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Biri ~ 8 yıl önce
Arkadaslar borajetin iflazin esigine geldigi duyumunu aldim bir arkadasdan,bu olayla daha fazla bilgisi olan varmi acaba.Insallah boyle bir durum soz konusu degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hlk ~ 8 yıl önce
Borajet aksine büyüyor sen kovulankardansın herhalde uçaklar yerde beklemiyor hep uçuyor ayrıca yeni uçaklar'da gelicek böyle iflas olmaz.
x ~ 8 yıl önce
Asparagas haber dir ooooo. ..
Biri ~ 8 yıl önce
Arkadaslar sadece sordum,kovulan felenda degilim bilginize
Asparagas ~ 8 yıl önce
Şu an icin asparagas gibi duruyor. Fenerbahce ile forma reklam sponsorluk anlasmasi imzaladi. 6 milyon Euro verecek ( sanirim 2 yil icin, Avrupa maçları ). Avrupa'ya uçuşu olmayan, yani verdigi bu reklamin ticari olarak hic de geri dönüşümünü alamayacak olduğu bu sponsorluk, bu çapta bir havayolu için oldukça büyük bir bütçe kalemi. Kısacası havayolu cok iyi para kazanamiyorsa da Yalçın Ayasli'da cukka sağlam gibi duruyor. Endise etmeyin.
x ~ 8 yıl önce
Antalya havalimanında borajet adana urimiye uçuşları iptal ama bu tutar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fiyat ~ 8 yıl önce
Gidis donus fiyatlar neredeyse 1000₺ den basliyor. 3-4 saatlik ucusu 1000₺ verip ERJ ile ucmak ne kadar mantikli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erj ~ 8 yıl önce
fiyatın çokluğu azlığı tartışılır ama erj tartışılmaz zira 737 ve 320 (ekonomi)'den daha konforludur
İzmirli ~ 8 yıl önce
Gidis Donus Bodrum bileti 600 lira bence 1000 lira ibiza icin cok pahali degil
Haber ~ 8 yıl önce
Gunun en guzel haberi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en güzel haber? ~ 8 yıl önce
Nasıl bir hayatın var merak ettim.
borajet ~ 8 yıl önce
30 haziranda beri zsten uçuluyor saatler geri kalmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK 330 driver ~ 8 yıl önce
Helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Borajet Gelişiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000