02 Şubat 2010, Salı 14:27:36

BORAJET GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Türkiye’ye ilk turboprob uçakları getiren şirket olarak tarihe geçen Borajet, bölgesel uçuşlar için son hazırlıklarını da tamamlamak üzere...
  • sirkette bir tane dogru isim yok, olsa valla yorum yazmicaktim
  • Paraları var,Uzan'ın eski hangarında base oldular,Uzan'ın eski milletvekili K.Peker Genel Müdürü oldu,ağbisi yardımcısı oldu şirket akraba doldu, Amerikadan gelen parada iyi ve hükümete karşıda nedense çok şirinler, bu şekilde ruhsat işinide hallederler ama sonu ne olur ve İstanbul base nasıl olur?????Türkiye bu hepside olur.
  • Değerli Borajet ailesine gönülden başarılar diliyorum..
  • kuşadası kars şırnak uçurmayıda kim çıkardı. tokat- istanbulla başlar,ankara-izmir-antalya seferleri ile artırarak devam ederiz merak etme.vatandaşa hizmet iyi olsa gerek.niye tokata uçağın gelecek olması zorunuza gidiyor .koltuklarda ful dolacak yakında hep beraber göreceğiz.
  • Sn Genel Mudur'un nezdinde sirkete simdiden ustun basarilar diliyoruz. Bizim gibi ucak ve havacilik meraklilari icinde acilen web sitelerini faaliyete gecirmelerini istiyoruz. Evet bencede cok basarili olacak bir proje, gercek Bolgesel Havacilik simdi basliyor. Sanirim sayin Bakanda 2003 yilinda Bolgesel Havacilik diye ciktiginda asil bu tip isletme ve ucuslari kastettmisti.
  • ATR larin anti-icing sistemlerinde problemler vardi. Bu neden ile gerceklesmis, NTSB tarafindan anlasilmasi uzun surmus kazalar vardir Amerika Birlesik Devletlerinde. Italyan sitketiyle uzun suren muhendislik ve dizayn calismalari yapti NTSB ve problemi buldular. Bence Turkiye de is amacli yolcu tasimaciligi da gerceklestirilmeye baslanmalidir. Yine Italyan yapimi cok guzel ucaklar var. Ornegin Avanti ler is amacli tasimaciliga cok uygun ve bence cok basarili olabilir. Ayrica Bolgesel tasimaciligin nasil ele alinacagida onemli Turkiye icin. Borajet in yaraticilari acaba nasil bir operasyon sistemi ve pazarlama sistemi ile gelecekler merak ediyorum. Cok Basarilar Borajet e...
  • yeter artik sayin yorumcular....turboproplar yada ATR kotu olsa diger sirketler kullanmazlar. Bir bekleyin bakalim Borajet neler anlatacak yarin.Planlari nedir?Fiyat politikasi ve ucacagi alanlar ne olacak? Ardindanda yolcunun ilgisi dogrultusunda yorumlar yapip tartismalara girebilirz.Ancak onceki yorumlari simdilik gereksiz buluyorum.Haydi gelin bu bolgesel havacilik projesine sahip cikalim. Yanlislari varsa tartisarak duzeltilmesine calisiriz beraberce.
  • ATR lerin ABD de ölümcül kazaları var bunların bir kısmı yapısal hatalardan en azından ben öyle hatırlıyorum.ATR leri teknik olarak iyi bilen varmıdır?
  • ATR marka uçaklara Romanya iç hatlarda bindim. Mükemmel uçaklar. Sektörü canlandıracağını düşünüyorum.
  • Adam bu modeli sevmiyorum diyor sevdiğini getirelim diye kaba saba cevap yazmışsın.Siz değilmisiniz Boeing Airbus kavgasını yapan.Adam sevmez ise sevmez bunun kuşun orası burasıyla ne alakası var.Adamın yorumuna kaba cevap ver sonrada aynı kabalıkla cevap alınca kuşu karıştır.Önce sen adamın sevip sevmemesine değil adamın dediği gibi yazıyı yorumla.Kuş bilmemne yazan yorumcuyu kabalığından dolayı kınıyorum.Herkes istediği uçağı beğenir istediğini beğenmez bunu da özgürce söyler.

Bölgesel havacılık yapmak amacıyla ATR-72 tipi 3 adet uçağı filosuna katan Borajet’in TC-YAD kuyruk tescilli ilk uçağının boyama işlemleri bitmek noktasına geldi. Atıl durumdaki birçok havaalanını canlandırması beklenen Bölgesel Havacılık Projesi’ni hayata geçirecek şirketin Genel Müdürü Kadir Peker, yarın projenin detayları hakkında bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Şirketin diğer uçaklarının da boyamasının tamamlamasından sonra uçuşlara başlaması bekleniyor.

Yarınki toplantının tüm detaylarını AirportHaber ve Airport TV Ana Haber Bülteni’nden takip edebilirsiniz...

BORAJET GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 14 yıl önce
sirkette bir tane dogru isim yok, olsa valla yorum yazmicaktim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Paraları var,Uzan'ın eski hangarında base oldular,Uzan'ın eski milletvekili K.Peker Genel Müdürü oldu,ağbisi yardımcısı oldu şirket akraba doldu, Amerikadan gelen parada iyi ve hükümete karşıda nedense çok şirinler, bu şekilde ruhsat işinide hallederler ama sonu ne olur ve İstanbul base nasıl olur?????Türkiye bu hepside olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli Borajet ailesine gönülden başarılar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kuşadası kars şırnak uçurmayıda kim çıkardı. tokat- istanbulla başlar,ankara-izmir-antalya seferleri ile artırarak devam ederiz merak etme.vatandaşa hizmet iyi olsa gerek.niye tokata uçağın gelecek olması zorunuza gidiyor .koltuklarda ful dolacak yakında hep beraber göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Genel Mudur'un nezdinde sirkete simdiden ustun basarilar diliyoruz. Bizim gibi ucak ve havacilik meraklilari icinde acilen web sitelerini faaliyete gecirmelerini istiyoruz. Evet bencede cok basarili olacak bir proje, gercek Bolgesel Havacilik simdi basliyor. Sanirim sayin Bakanda 2003 yilinda Bolgesel Havacilik diye ciktiginda asil bu tip isletme ve ucuslari kastettmisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATR larin anti-icing sistemlerinde problemler vardi. Bu neden ile gerceklesmis, NTSB tarafindan anlasilmasi uzun surmus kazalar vardir Amerika Birlesik Devletlerinde. Italyan sitketiyle uzun suren muhendislik ve dizayn calismalari yapti NTSB ve problemi buldular. Bence Turkiye de is amacli yolcu tasimaciligi da gerceklestirilmeye baslanmalidir. Yine Italyan yapimi cok guzel ucaklar var. Ornegin Avanti ler is amacli tasimaciliga cok uygun ve bence cok basarili olabilir. Ayrica Bolgesel tasimaciligin nasil ele alinacagida onemli Turkiye icin. Borajet in yaraticilari acaba nasil bir operasyon sistemi ve pazarlama sistemi ile gelecekler merak ediyorum. Cok Basarilar Borajet e...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeter artik sayin yorumcular....turboproplar yada ATR kotu olsa diger sirketler kullanmazlar. Bir bekleyin bakalim Borajet neler anlatacak yarin.Planlari nedir?Fiyat politikasi ve ucacagi alanlar ne olacak? Ardindanda yolcunun ilgisi dogrultusunda yorumlar yapip tartismalara girebilirz.Ancak onceki yorumlari simdilik gereksiz buluyorum.Haydi gelin bu bolgesel havacilik projesine sahip cikalim. Yanlislari varsa tartisarak duzeltilmesine calisiriz beraberce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATR lerin ABD de ölümcül kazaları var bunların bir kısmı yapısal hatalardan en azından ben öyle hatırlıyorum.ATR leri teknik olarak iyi bilen varmıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATR marka uçaklara Romanya iç hatlarda bindim. Mükemmel uçaklar. Sektörü canlandıracağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adam bu modeli sevmiyorum diyor sevdiğini getirelim diye kaba saba cevap yazmışsın.Siz değilmisiniz Boeing Airbus kavgasını yapan.Adam sevmez ise sevmez bunun kuşun orası burasıyla ne alakası var.Adamın yorumuna kaba cevap ver sonrada aynı kabalıkla cevap alınca kuşu karıştır.Önce sen adamın sevip sevmemesine değil adamın dediği gibi yazıyı yorumla.Kuş bilmemne yazan yorumcuyu kabalığından dolayı kınıyorum.Herkes istediği uçağı beğenir istediğini beğenmez bunu da özgürce söyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000