24 Nisan 2016, Pazar 09:56:50

Borajet ERA'ya katıldı

Avrupa Bölgesel Havayolları Birliği (ERA), üye havayolu sayısını arttırıyor. Birliğe en son Borajet Havayolları ile Finlandiyalı Nordic Regional Airlines (Norra) dahil oldu. Böylelikle 2016 yılında ERA’ya üye olan havayollarının sayısı altıya çıktı.
  • Borajet once calisanlarinin maasini odesin! Ne kotu bu ulkede maasini gec Alan havacilik personEli mi kalmis!!! merak tan soruyorum Amerikali turk patron hayatinda Boyle muamele gormus mu, dun yaDan haberi var mi?
  • bora jet in işi zor:
  • Hayırlı olsun BORAJET TECHNIC ten de Hangar yatırımı istiyoruz.Yer var ATATÜRK ,İZMİR,ÇORLU,Bakanın demecini iyi okumak lazım
  • bu arada bora ben :))

Avrupa Bölgesel Havayolları Birliği (ERA -European Regional Airline Association), üye havayolu sayısını arttırıyor. Birliğe en son Borajet Havayolları ile Finlandiyalı Nordic Regional Airlines (Norra) dahil oldu. Böylelikle 2016 yılında ERA’ya üye olan havayollarının sayısı altıya çıktı.

ERA Genel Direktörü Simon McNamara, Borajet ve Norra’nın birliğe katılmalarını fantastik olarak değerlendirerek, her iki havayolunun da kendi ülkelerinde bölgesel havacılığın gelişmesinde hayati rol oynadığına dikkat çekti. Borajet Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Akgül, birliğe üye oldukları için duydukları memnuniyeti dile getirerek, Avrupa havacılığının gelişmesi noktasında ERA ile yakın işbirliği içinde olacaklarını kaydetti.

İstanbul merkezli Borajet Havayolları, filosundaki 13 Embraer uçağıyla iç ve dış hatlarda sefer yapıyor. Finlandiya Helsinki-Vantaa merkezli Norra’nın filosunda ise 24 adet ATR ve Embraer E190 tipi uçak bulunuyor. Norra, ülkenin milli havayolu Finnair bünyesinde bölgesel uçuşlarda hizmet veriyor. 

Borajet ERA'ya katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Nonejet ~ 8 yıl önce
Borajet once calisanlarinin maasini odesin! Ne kotu bu ulkede maasini gec Alan havacilik personEli mi kalmis!!! merak tan soruyorum Amerikali turk patron hayatinda Boyle muamele gormus mu, dun yaDan haberi var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 8 yıl önce
bora jet in işi zor:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun BORAJET TECHNIC ten de Hangar yatırımı istiyoruz.Yer var ATATÜRK ,İZMİR,ÇORLU,Bakanın demecini iyi okumak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 8 yıl önce
Taş kafa!
selam ~ 8 yıl önce
bu arada bora ben :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bende jet ~ 8 yıl önce
Naber laboraaa..
kutxa ~ 8 yıl önce
laboral kutxa?
Adı saklı ~ 8 yıl önce
Bende ONUR
no subject ~ 8 yıl önce
Gerisi gelir zaten.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000