30 Haziran 2014, Pazartesi 09:30:20

BORAJET E190'INA KAVUŞTU

Ulusal ve Uluslararası gerçekleştirdiği bölgesel uçuşlarla büyümeyi hedefleyen Borajet Havayolları, Embraer E190 jet uçaklarını filosuna kattı.
  • siirt havalimanı pist uzunluğu 1800 metre haftanin 6 günü uçuşlar icra ediliyor... Siirt halkına hayırlı uğurlu olsun.. Batman havalimanınada bekleriz. Pist uzunluğu 3048 metre..
  • Bu uçaklar çok başarılı. Umarım Borajet de başarılı bir şekilde kullanır. Belki hatırlarsınız bir Brezilya seyahatinde RTE bu uçakların Türkiye'de ortak olarak üretileceğini söylemişti. Palavradan gerçeğe dönüşmesini hala bekliyoruz.
  • Allah hayırlı uğurlu etsin cok guzel bir ucak kazasız belasız uçuşlar insallah.
  • hayırlı olsun şırnak havalimanına nkt ye bekliyoruz.
  • Borajet'i ESB-TZX hattına bekliyoruz. Anadolujet esaretinden kurtarsın bizi.
  • hepinizi iftara beklerim :)
  • Bora jet'e hayırlı ,ugurlu olsun havacılıga bu uçaklarla yeni bir soluk katacağına inanıyorum,bütün çalışanlarına başarılar diliyorum
  • Ersan akyurekli sesleriiiii
  • Iste tam ersan akyurekli donemi bu sirketi ayaga kaldirirrr Bende ersan akyurekli sesleri
  • BOLGESEL Diyen arkadas. Bolgesel havaciligin ne oldugunu bilmeden oyle terimlere girerek kendini alim ilan etmeye kalkma. Bi arastirda ole yorum yaz suraya. Masallah herkesin bi fikri var.bi hayirli olsun demek bukadar zor olmamali.ama ne de olsa birilerinin gelisimi ilerleyisi herzaman baskalarina rahatsizlik verir. Batar biyerlerine. Ucmayin arkadasm ucmayib borajetle. Sizin gibi yolculara inanin ihtiyaclari yok. Gidin 5karis suratli thy ucagndki hosteslerle ucun. Buyuk ucaklarla ucun. Bilmisliginzi onlara yapin. Bizim sizin gibilerine ihtiyacimiz yok

Borajet Havayolları’nın ilk E190 jet uçağı 29 Haziran 2014 Pazar günü Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı.

Havalimanında yoğun ilgi gören Borajet Havayolları E190 jetinin, uçak tipi ile Türk sivil havacılığına bölgesel havacılıkta yeni bir soluk katması bekleniyor.

Borajet'in 2014 yılı Eylül ayına kadar tüm filosu E190 Jet uçakları ile yenileyerek, yolcularına sağladığı hizmete yeni bir boyut kazandırması bekleniyor.

BORAJET E190'INA KAVUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

edip oğuz ~ 9 yıl önce
siirt havalimanı pist uzunluğu 1800 metre haftanin 6 günü uçuşlar icra ediliyor... Siirt halkına hayırlı uğurlu olsun.. Batman havalimanınada bekleriz. Pist uzunluğu 3048 metre..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu uçaklar çok başarılı. Umarım Borajet de başarılı bir şekilde kullanır. Belki hatırlarsınız bir Brezilya seyahatinde RTE bu uçakların Türkiye'de ortak olarak üretileceğini söylemişti. Palavradan gerçeğe dönüşmesini hala bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah hayırlı uğurlu etsin cok guzel bir ucak kazasız belasız uçuşlar insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
hayırlı olsun şırnak havalimanına nkt ye bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ ~ 10 yıl önce
Borajet'i ESB-TZX hattına bekliyoruz. Anadolujet esaretinden kurtarsın bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGEMEN ~ 10 yıl önce
hepinizi iftara beklerim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fevzi ~ 10 yıl önce
Bora jet'e hayırlı ,ugurlu olsun havacılıga bu uçaklarla yeni bir soluk katacağına inanıyorum,bütün çalışanlarına başarılar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ersan akyurekli sesleriiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iste tam ersan akyurekli donemi bu sirketi ayaga kaldirirrr Bende ersan akyurekli sesleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
BOLGESEL Diyen arkadas. Bolgesel havaciligin ne oldugunu bilmeden oyle terimlere girerek kendini alim ilan etmeye kalkma. Bi arastirda ole yorum yaz suraya. Masallah herkesin bi fikri var.bi hayirli olsun demek bukadar zor olmamali.ama ne de olsa birilerinin gelisimi ilerleyisi herzaman baskalarina rahatsizlik verir. Batar biyerlerine. Ucmayin arkadasm ucmayib borajetle. Sizin gibi yolculara inanin ihtiyaclari yok. Gidin 5karis suratli thy ucagndki hosteslerle ucun. Buyuk ucaklarla ucun. Bilmisliginzi onlara yapin. Bizim sizin gibilerine ihtiyacimiz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000