23 Ocak 2013, Çarşamba 14:05:18

BORAJET DENİZLİ'YE UÇTU

Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet Havayolları uçuş ağına Denizli’yi de kattı. Denizli uçuşlarına bugün start verildi. Denizli’de Borajet yetkilileri çiçeklerle karşılandı.
  • DenizlimiZe yeni bir havalani ihtiyacmi ?
  • Pervaneye uçmuyor diye arkadaşa uçağın iki yanında ki pervane değilde traş bıcağımı. Güldürmeyin artık bu kadarda olmaz . Elbetteki pervaneye uçuyor turbo proup pervaneye güç veriyor.
  • Resimde gorunen ucagin yolcu kapasitesi 70tir ve gormus oldugunuz ucak daha 1 yasindadir :) ayrica bu ucak pervaneyle ucmuyor, arti 2 adet turbo prop motor mevcut. Bilgilerinize... :)
  • borajet kurulduğundan bu zamana kadar uçuş noktalarına baktığınızda 1-2 tanesi hariç hep aç-kapa yapmıştır. deneme yanılma yöntemini uygulayan tek havayolu şirketidir. sınırsız bir para desteği olduğu düşünülen bu havayolu şirketine ve denizli halkına hayırlı olsun diyorum...
  • Sanayi kenti diye geçinen şehrimizde havaalanı yok.. Şehre en yakın havaalanı 60 km uzakta.. Ve en ufak bir ruzgar olsa yazın bile seferler iptal edilebiliyor. Ulke içindeki en pahalı biletleri alıyoruz ve çoğu zaman İzmir'e iniyoruz. Anadolu yakasına gitmek için önce Bakırköye ordan deniz otobüsüyle karşıya geçiyoruz ve bu 2 saat sürüyor. Bora Jet firması gelmiş Allah razı olsun. Okadar seyahat yaparım Bora Jet i ilk defa duyuyorum. Havayolunun kullandığı 60 kişilik pervane motorlu uçağı sanırım bizimle birlikte Uganda Cumhiriyeti kullanıyordur. Ve biz buna bile seviniyoruz. Adanaya Diyarbakıra Erzuruma Van a bütün hava yolu şirketleri en az günde 2 sefer düzenlerken biz Thy nın sabah 5 uçağı ile Denizlimize geliyoruz. Sonrada denizli tekstilde şöyle mermerde böyle bilmem ne sektöründe lider diyoruz. Bütün firmalarımız esnaf zihniyeti ile yönetiliyor. Gayrimenkul almaktan marka olamıyoruz. Denizlispora bile sahip çıkamıyoruz. 60 kişilik uçak Dev kentimize hayırlı olsun
  • Denizli havaalanının yeri yanlış, yapılan emeklere insan üzülüyor tabii ama Denizli nin batı tarafına havaalanı şart çünkü nüfus batıda (Çardak nüfusu 9.500 iken , Nazilli 147.000, Alaşehir 100.000) ... Sarayköy civarına yapılacak bir havaalanından Aydın ın yarısı ve Manisanın Alaşehir ve Sarıgöl ilçeleri de faydalanır. Bakın siz o zaman havayolu şirketleri nasıl birbiriyle yarışır.
  • Değerli Kaymakam Bey,Halil AVŞAR, Değerli Başkanım Mustafa KOCAZEYBEK, Değerli Havaalanı Müdürüm Soner TURAN Sizler Denizli/Çardak için büyük bir kazançsınız.Katkılarınız,uyum içinde çalışmanız unutulmaz.Yolunuz açık olsun.Çardak sizinle çookkk daha iyi yerlere gelecek,eminim. Saygılarımla.
  • Sevgili Raci, Denizli için katkıların hiçbir zaman unutulmaz.Gerek THY'de yaptıkların gerekse THY'den sonraki dönemde yine aynı şevk ile Denizli turizmi,havacılık ulaşımı için emeklerin,çalışmaların Denizli için bir kazançtır.Seninle bir süre güvenle çalıştık.Ben şahsım adına huzurluydum,biliyordum ki Ramp/Handling güvenli ellerdeydi.Yolun açık olsun kardeşim.
  • Çok problem değil ancak Denizli'ler değil Denizlili'ler olması gerekiyor
  • Selver Bey tebrikler , basarilar .

Türkiye’de bölgesel uçuş amaçlı kurulan tek şirket olan Borajet Havayolları tüm zorluklara inat uçuş noktalarını artırmaya devam ediyor.

Bugün Denizli seferlerine de başlayan Borajet Havayolları 35 yolcusu ile Denizli Havalimanı’na inmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan havalandı.

Denizli Çardak Havalimanı’nda çiçeklerle karşılanan Borajet Havayolları uçağı başarılı bir iniş gerçekleştirdi.

Türkiye’de uçulmayan Zonguldak Havalimanı, Gökçeada Havalimanı gibi en zor meydanlarına uçma cesaretini gösteren Borajet Havayolları, Denizli halkını da Sabiha Gökçen’den uçurmaya başladı.

Borajet Havayolları Genel Müdürü Kadir Peker’in kaptanlığında Denizli Çardak Havalimanı’na inen uçağı karşılayanlar arasında Denizli Valisi Sayın Abdülkadir Demir, İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı da vardı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği karşılama töreninden sonra çeşitli etkinlikler yapıldı. Uçak daha sonra 61 yolcu ile İstanbul’a döndü.







BORAJET DENİZLİ'YE UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

canturkos ~ 11 yıl önce
DenizlimiZe yeni bir havalani ihtiyacmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seko20 ~ 11 yıl önce
hayır hiç de ihtiyaç değil düz yol yarım saatimizi alıyor.Bayram yerinden servergaziye yada başkarcıya gider gibi.
Pervane ~ 11 yıl önce
Pervaneye uçmuyor diye arkadaşa uçağın iki yanında ki pervane değilde traş bıcağımı. Güldürmeyin artık bu kadarda olmaz . Elbetteki pervaneye uçuyor turbo proup pervaneye güç veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Resimde gorunen ucagin yolcu kapasitesi 70tir ve gormus oldugunuz ucak daha 1 yasindadir :) ayrica bu ucak pervaneyle ucmuyor, arti 2 adet turbo prop motor mevcut. Bilgilerinize... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun... ~ 11 yıl önce
borajet kurulduğundan bu zamana kadar uçuş noktalarına baktığınızda 1-2 tanesi hariç hep aç-kapa yapmıştır. deneme yanılma yöntemini uygulayan tek havayolu şirketidir. sınırsız bir para desteği olduğu düşünülen bu havayolu şirketine ve denizli halkına hayırlı olsun diyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
People ~ 11 yıl önce
Sanayi kenti diye geçinen şehrimizde havaalanı yok.. Şehre en yakın havaalanı 60 km uzakta.. Ve en ufak bir ruzgar olsa yazın bile seferler iptal edilebiliyor. Ulke içindeki en pahalı biletleri alıyoruz ve çoğu zaman İzmir'e iniyoruz. Anadolu yakasına gitmek için önce Bakırköye ordan deniz otobüsüyle karşıya geçiyoruz ve bu 2 saat sürüyor. Bora Jet firması gelmiş Allah razı olsun. Okadar seyahat yaparım Bora Jet i ilk defa duyuyorum. Havayolunun kullandığı 60 kişilik pervane motorlu uçağı sanırım bizimle birlikte Uganda Cumhiriyeti kullanıyordur. Ve biz buna bile seviniyoruz. Adanaya Diyarbakıra Erzuruma Van a bütün hava yolu şirketleri en az günde 2 sefer düzenlerken biz Thy nın sabah 5 uçağı ile Denizlimize geliyoruz. Sonrada denizli tekstilde şöyle mermerde böyle bilmem ne sektöründe lider diyoruz. Bütün firmalarımız esnaf zihniyeti ile yönetiliyor. Gayrimenkul almaktan marka olamıyoruz. Denizlispora bile sahip çıkamıyoruz. 60 kişilik uçak Dev kentimize hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
molla kasım ~ 11 yıl önce
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bizim milletin temel özelliklerinden tamam da , insan eleştireceği bir konuda biraz olsun araştırma yapar. Sefer düzenlenen uçağın koltuk kapasitesitesini dahi yanlış biliyorsunuz. Uganda ya gitmeyin , sadece Dünya nın en büyük havayollarından biri Lufthansa nın filosunda bu uçaklardan kaç tane var lütfen araştırın.
Yanlış hesap ~ 11 yıl önce
Denizli havaalanının yeri yanlış, yapılan emeklere insan üzülüyor tabii ama Denizli nin batı tarafına havaalanı şart çünkü nüfus batıda (Çardak nüfusu 9.500 iken , Nazilli 147.000, Alaşehir 100.000) ... Sarayköy civarına yapılacak bir havaalanından Aydın ın yarısı ve Manisanın Alaşehir ve Sarıgöl ilçeleri de faydalanır. Bakın siz o zaman havayolu şirketleri nasıl birbiriyle yarışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çardak Havaalanı ~ 11 yıl önce
Değerli Kaymakam Bey,Halil AVŞAR, Değerli Başkanım Mustafa KOCAZEYBEK, Değerli Havaalanı Müdürüm Soner TURAN Sizler Denizli/Çardak için büyük bir kazançsınız.Katkılarınız,uyum içinde çalışmanız unutulmaz.Yolunuz açık olsun.Çardak sizinle çookkk daha iyi yerlere gelecek,eminim. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAci VOLKAN ~ 11 yıl önce
Sevgili Raci, Denizli için katkıların hiçbir zaman unutulmaz.Gerek THY'de yaptıkların gerekse THY'den sonraki dönemde yine aynı şevk ile Denizli turizmi,havacılık ulaşımı için emeklerin,çalışmaların Denizli için bir kazançtır.Seninle bir süre güvenle çalıştık.Ben şahsım adına huzurluydum,biliyordum ki Ramp/Handling güvenli ellerdeydi.Yolun açık olsun kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırlangıç ~ 11 yıl önce
Çok problem değil ancak Denizli'ler değil Denizlili'ler olması gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
Selver Bey tebrikler , basarilar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000