22 Mart 2017, Çarşamba 09:37:09

Borajet Almanya hattından çekiliyor

Geçtiğimiz aylarda SBK Holding'e satılan Borajet'te Almanya seferlerinin durdurulacağı öğrenildi.
  • 23-30 Nisan Ankara-Berlin gidiş dönüş uçuşumuzu iptal edip sadece para iadesi yapan, benim gibi herkesin paralarını aylarca işletip sonra da biz nisandan itibaren Almanya uçuşlarını kaldırdık, başınızın çaresine bakın deniyor. Pes ki pes. Avrupada olsa bize alternatif ulaşım imkanı tanınırdı ama ülkemizin mevzuatları halkı değil şirketleri koruyor. Borajeti tercih ederken kırk kere düşününüz.
  • Bu kötü yorumları borajetin ofiste çalışmayan eski başkanlarına sabah kahvaltı hazırlayan yalakalık ve banu hanım gibi iş odaklı birinin bu tip davranışlara yer vermedigi için bu tip yorumlar yapan ofis çalışanşarının yazdogını biliyoruz ve ciddiye bile almıyoruz çünkü kariyeri boyunca hep dürüst ve düzgün çalışmış biri kendisi banu hanımın hep onun özverili çalışmasını örnek almışızdır geçmişte thy de vermiş oldugu hizmetler almış oldugu görevler yaptıkları bunların göstergedir 2 tane ofis çalışanın kurumsalıkla alakası olmayan kişilerin grup çalışmasından havacılıktan anlamayan kişiler lütfen yazmayın çünkü ilahi adalet terini bulacak buna emin olun çünkü sizlerde oralarda kalmayacaksınız
  • vur inlesin merkel dinlesin.hitlerler gelmesin
  • Banu Hanım'a kim nasıl kıydı? O muhteşem insanı nasıl bıraktınız? Kendi gitmek istese bile yalvarıp koltuguna oturtmanız lazımdı. Havacılıkta iyilere ve sevgiyle personelini kucaklayan başkanlara yer olmadıgını bir kez daha gösterdiniz teşekkür ederiz!!!
  • Yazdigimiz yorumlari kesin borajet yetkilileri gorup begenmedim tusuna basiyorlardir. Milleti magdur ettiniz magdur!
  • EuroControl'e, Alman Gumruk Polisi'ne yanlis yolcu bilgileri yuzunden borclar tavan yaptigi donemlerde handling ve yakit firmalarina da ciddi paralar odenirken neredeyse bos gidip gelen ucuslarla show yapildi. Niye mi? Sirket satilirken su kadar hatta ucuyoruz vs vs denip fiyat sisirmesi yapildi. Kac defa kapatilsin bu hatlar dendi ama dinleyen kim! Nihayet dogru bir karar alinmis ama acenta ile yolcularin magduriyetine cozum bulunmali
  • Öyle kadın genel müdür, sektör dışı elemanlar vs. Batarsınız işte. Sen havacılık sektörüne güvenme git dışarıdan genel müdür ata. Sonra da hatları kapıyoruz de. Ne bekliyordunuz ki ?
  • almanya'ya uçmuyorsa uçuşlar duracaksa büyük kayıp Söz konusu almanya Kesin bulgu bulmuşlardır Almanlar affetmez!
  • #adanamaistanbulumadokunmaborajet
  • Bu şirketi böyle gördükçe içim acıyor. Böyle olmamalıydı her geçen gün daha da kötü oluyor. Yazık

Borajet Havayolları'nın Almanya'ya yaptığı seferleri durdurma kararı aldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda SBK Holding'e satılan Borajet Havayolları'nda sık yaşanan yönetici değişikliklerinin ardından bu sefer operasyonel bir haber geldi.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre Borajet Havayolları, Almanya'nın Berlin, Köln ve Stuttgart kentlerine yaptığı uçuşları durdurma kararı aldı. Uçuşların 3 Nisan tarihi itibariyle kaldırılacağı belirtilirken, Borajet resmi internet sitesinde de 3 Nisan'dan sonrası için bilet alımı kapalı durumda.

Uçuşların neden durdurulduğuna dair Borajet kanadından henüz bir açıklama gelmedi.

Borajet Almanya hattından çekiliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

G.Bektaş ~ 7 yıl önce
23-30 Nisan Ankara-Berlin gidiş dönüş uçuşumuzu iptal edip sadece para iadesi yapan, benim gibi herkesin paralarını aylarca işletip sonra da biz nisandan itibaren Almanya uçuşlarını kaldırdık, başınızın çaresine bakın deniyor. Pes ki pes. Avrupada olsa bize alternatif ulaşım imkanı tanınırdı ama ülkemizin mevzuatları halkı değil şirketleri koruyor. Borajeti tercih ederken kırk kere düşününüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 7 yıl önce
Bu kötü yorumları borajetin ofiste çalışmayan eski başkanlarına sabah kahvaltı hazırlayan yalakalık ve banu hanım gibi iş odaklı birinin bu tip davranışlara yer vermedigi için bu tip yorumlar yapan ofis çalışanşarının yazdogını biliyoruz ve ciddiye bile almıyoruz çünkü kariyeri boyunca hep dürüst ve düzgün çalışmış biri kendisi banu hanımın hep onun özverili çalışmasını örnek almışızdır geçmişte thy de vermiş oldugu hizmetler almış oldugu görevler yaptıkları bunların göstergedir 2 tane ofis çalışanın kurumsalıkla alakası olmayan kişilerin grup çalışmasından havacılıktan anlamayan kişiler lütfen yazmayın çünkü ilahi adalet terini bulacak buna emin olun çünkü sizlerde oralarda kalmayacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacıaliveli ~ 7 yıl önce
vur inlesin merkel dinlesin.hitlerler gelmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Khb ~ 7 yıl önce
Banu Hanım'a kim nasıl kıydı? O muhteşem insanı nasıl bıraktınız? Kendi gitmek istese bile yalvarıp koltuguna oturtmanız lazımdı. Havacılıkta iyilere ve sevgiyle personelini kucaklayan başkanlara yer olmadıgını bir kez daha gösterdiniz teşekkür ederiz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cicis ~ 7 yıl önce
Nolmus kız? ???
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Yazdigimiz yorumlari kesin borajet yetkilileri gorup begenmedim tusuna basiyorlardir. Milleti magdur ettiniz magdur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insider ~ 7 yıl önce
EuroControl'e, Alman Gumruk Polisi'ne yanlis yolcu bilgileri yuzunden borclar tavan yaptigi donemlerde handling ve yakit firmalarina da ciddi paralar odenirken neredeyse bos gidip gelen ucuslarla show yapildi. Niye mi? Sirket satilirken su kadar hatta ucuyoruz vs vs denip fiyat sisirmesi yapildi. Kac defa kapatilsin bu hatlar dendi ama dinleyen kim! Nihayet dogru bir karar alinmis ama acenta ile yolcularin magduriyetine cozum bulunmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The End ~ 7 yıl önce
Öyle kadın genel müdür, sektör dışı elemanlar vs. Batarsınız işte. Sen havacılık sektörüne güvenme git dışarıdan genel müdür ata. Sonra da hatları kapıyoruz de. Ne bekliyordunuz ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deutschland ~ 7 yıl önce
almanya'ya uçmuyorsa uçuşlar duracaksa büyük kayıp Söz konusu almanya Kesin bulgu bulmuşlardır Almanlar affetmez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acentaci ~ 7 yıl önce
#adanamaistanbulumadokunmaborajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lawrence ~ 7 yıl önce
Bu şirketi böyle gördükçe içim acıyor. Böyle olmamalıydı her geçen gün daha da kötü oluyor. Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000