10 Ocak 2016, Pazar 09:03:42

Borajet Adana-Diyarbakır karşılıklı seferlere başlıyor

Borajet Havayolları, hızla büyüyen uçuş ağına bir yenisini daha ekledi. Adana'dan Diyarbakır'a karşılıklı seferler 1 Şubat itibariyle başlıyor.
  • Bu hattı planlayıp sefere koyan kişinin ne dusunerek koyduğunu düşünmek lazim... oradaki statutusu çok ust duzeymis ya belki ondandir ama su var ki kimsede TK yı birakmaz niye ayrilmis sorgulamak lazım
  • Helal olsun işte bu.
  • Bakalım en erken hat kapatma rekorunu egale edebilecek mi?
  • Sozlesmesi bitecek personellerin tekrar yenilemesi soz konusumu?.Yoksa gecmiste oldugu gibi .....Ne tur mukafatlar verilicek hediye cekleri mi yoksa parami?..Emniyetli ucuslar durumun farkindaligina varin Heyy EKIPPP
  • Bu hat 3 yıldır var bir açılıp bir kapatılyor. Yeni hat gibi reklam yapmayın.
  • Hatay Antalya aç Borajet
  • Sefer saatleri Adana kalkış 12.00, Diyarbakır 13.30. Bunun yerine sabah gidiş, akşam dönüş şeklinde yapsalardı çok daha iyi olurdu. İş görüşmeleri için kullanılmayan bir hat olur .Umarım başarılı olur Borajet bu hatta.
  • Kac gun sonra bu hat kapatilcak
  • Nevsehir hatti acilsa trabzon ile cok iyi olur!
  • yürüsün diye yaz dönemi için hat açıyorlar. doluluk olmayınca da bir bahane bulma gereksinimi bile bulmadan kısa mesaj göndererek sefer iptal ediyorlar. SHGM buna bir an önce el atması lazım ama hala küçük çocuk muamelesi yapılıp göz yumuluyor, olan yolcuya oluyor.

Borajet Havayolları, hızla büyüyen uçuş ağına bir yenisini daha ekledi.

Adana-Diyarbakır karşılıklı seferlerine 1 Şubat tarihi ile başlayacak olan Borajet Havayolları, uçuşları haftanın her günü icra edecek.

Adana-Diyarbakır seferlerinin biletleri de Borajet internet sitesinden satışa açıldı.

Borajet Adana-Diyarbakır karşılıklı seferlere başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Borajet bir tutku ~ 8 yıl önce
Bu hattı planlayıp sefere koyan kişinin ne dusunerek koyduğunu düşünmek lazim... oradaki statutusu çok ust duzeymis ya belki ondandir ama su var ki kimsede TK yı birakmaz niye ayrilmis sorgulamak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Helal olsun işte bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRJ ~ 8 yıl önce
Bakalım en erken hat kapatma rekorunu egale edebilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedaaaacikkk ~ 8 yıl önce
Sozlesmesi bitecek personellerin tekrar yenilemesi soz konusumu?.Yoksa gecmiste oldugu gibi .....Ne tur mukafatlar verilicek hediye cekleri mi yoksa parami?..Emniyetli ucuslar durumun farkindaligina varin Heyy EKIPPP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
Bu hat 3 yıldır var bir açılıp bir kapatılyor. Yeni hat gibi reklam yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatay ~ 8 yıl önce
Hatay Antalya aç Borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 8 yıl önce
Sefer saatleri Adana kalkış 12.00, Diyarbakır 13.30. Bunun yerine sabah gidiş, akşam dönüş şeklinde yapsalardı çok daha iyi olurdu. İş görüşmeleri için kullanılmayan bir hat olur .Umarım başarılı olur Borajet bu hatta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 frekans ~ 8 yıl önce
Dediginizin yapilabilmesi icin en az 2 frekans ucmamiz gerekiyor veya ucak sabahtan aksama kadar diyarbakir da bekleyecek.
2 frekans ~ 8 yıl önce
O zaman hiç açmayın çünkü zaten yürümeyecek. Patronunuzun paralarına yazık.
easybook ~ 8 yıl önce
Ben de son yorum yapan arkadaşa katılıyorum, o zaman keşke açmasaydınız ya da tek frekans olacaksa bile sabah erken saate alsaydınız.
acaba ~ 8 yıl önce
Kac gun sonra bu hat kapatilcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet Nevsehir ~ 8 yıl önce
Nevsehir hatti acilsa trabzon ile cok iyi olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şanımız ~ 8 yıl önce
yürüsün diye yaz dönemi için hat açıyorlar. doluluk olmayınca da bir bahane bulma gereksinimi bile bulmadan kısa mesaj göndererek sefer iptal ediyorlar. SHGM buna bir an önce el atması lazım ama hala küçük çocuk muamelesi yapılıp göz yumuluyor, olan yolcuya oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrudur ~ 8 yıl önce
Borajetle uçabilmek büyük şans gerektirir. Bilet alıyorum alıyorum her seferinde iptal hoop pegasusla devam. Ya bende bir acayiplik var ya da bu şirket bir garip...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000