01 Haziran 2016, Çarşamba 17:32:08

Borajet Adana-Antalya seferlerine başlıyor

Borajet Havayolları yaptığı açıklama ile Adana-Antalya tarifeli seferlerine başlayacağını duyurdu. İşte Adana-Antalya seferinin ilk uçuş tarihi...
  • Gectigimiz mayis ayi setcard lari yatirmadilar ustune setcardlarda kalan bakiyeleri geri cektiler, yeni hatlar aciliyo fakat 3 adet ucaklari kullanilamiyor aylardir saw da yatiyo, silah tasimayi biraktilar sebebi gozene taktilar, celebiye taktilar, lgs taktilar kuleler uyariyomus odeme yapmazsaniz kaldirtmayiz ucaklarinizi diye. Borcu olmayan kimse yok ama sirket icinde atamalar devam etmekte , en son bir ise yaramaz satin alma mudurunude atayip genel mudure baglamislar, maaslara zam yapiyolar ust duzeyde fakat alt birimlere ne zam yapildi ne haklari veriliyo. Hergun yeni yasaklar ve sinirlamalarla personelini zora sokuyo. Yillik izinleri personel eksikliginden kullandirmiyolar.ozel gunlerde calisanlarin ekstra lari verilmiyo. Batsin bu sirket herkez kurtulsun.
  • Burada '' ÇETO '' rumuzu ile yorumlar yapan kişi/kişilerin benimle olan tek ilgisi beni tanımalarıdır. Ayrıca bu rumuz çalışmış olduğum bütün şirketlerde de bilinmektedir. Yorum yapan kişi/kişiler gönderdikleri bilgisayar/akıllı telefon larının IP adreslerinden çok rahat tespit edilebilir. Bu durumu airporthaber yöneticileri suç duyurusu yaptıkları takdirde kolaylıkla bulabileceklerdir.
  • bu herşeye yorum yazan ÇETO mcc murat salih uzenmez mi? işi yok mu ? neden airporthaberde koca gun yorum yazıyor / okuyor?
  • Ben tam zamanında ayrilmisim çok şanslı yim Hep öyleydi zaten..kolay değil tabii ne diye bilirim ki
  • Sirketinizin icisleri yorum yapilan haberler Altina dokulmus. Ustune ustluk yorumlarda hicbir iyilesme yok! Hala da yatirmiyorsunuz maaslari yati paralarini overtimelari israrla!!!! ReZil olmussunuz...
  • Ayin kaçı oldu maaş yok Hala gecen ayin yemek paraları yok Zinhinetsiz yönetim berecemiyosaniz defolun gidin bu kadar insan sizin fikirlerinizin kararlarınız sonuçlarını çekmek zorunda degil Hangi uçakla Adana Antalya seferi yapacaksınız doğru düzgün uçan uçak mı kaldı elinizde
  • Antalyadan Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa bekliyoruz
  • 3. Havalimanında 60 adet Embraer i görünce hepiniz geliceksiniz yanımıza ozaman tekrar konusucaz :)))
  • Dünya da söz sahibi olma konusunda hızla büyüyen borajet ten izmir - santorini uçuşları bekliyoruz.Feribotla gitmekten gına geldi
  • Borajet real Madrid'e forma sponsoru olsa yolcu sayısı çok artar

Borajet Havayolları uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz İstanbul-Bodrum seferlerine başlayacağını açıklayan Borajet, bugün de yeni uçuş noktasını duyurdu.

Borajet'ten yapılan açıklamada Adana-Antalya seferlerinin 6 Haziran tarihinden itibaren başlayacağı belirtildi.

Öte yandan Adana-Antalya seferleri haftanın her günü gerçekleştirilecek. Yeni hattın biletleri Borajet internet sitesinde satışa sunuldu.

Borajet Adana-Antalya seferlerine başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Personelden Biri ~ 8 yıl önce
Gectigimiz mayis ayi setcard lari yatirmadilar ustune setcardlarda kalan bakiyeleri geri cektiler, yeni hatlar aciliyo fakat 3 adet ucaklari kullanilamiyor aylardir saw da yatiyo, silah tasimayi biraktilar sebebi gozene taktilar, celebiye taktilar, lgs taktilar kuleler uyariyomus odeme yapmazsaniz kaldirtmayiz ucaklarinizi diye. Borcu olmayan kimse yok ama sirket icinde atamalar devam etmekte , en son bir ise yaramaz satin alma mudurunude atayip genel mudure baglamislar, maaslara zam yapiyolar ust duzeyde fakat alt birimlere ne zam yapildi ne haklari veriliyo. Hergun yeni yasaklar ve sinirlamalarla personelini zora sokuyo. Yillik izinleri personel eksikliginden kullandirmiyolar.ozel gunlerde calisanlarin ekstra lari verilmiyo. Batsin bu sirket herkez kurtulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
Gerçekten çok üzüldüm vaybe ne günlerim geçti orada en güzel yıllardı sanırım. .şimdi gidip Euro millyon oyniycan çıkarsa Cpt, Teknik ve Kabini kurtarcam..Kabinin basina da Bülent Ersoyu gecircem. .Dalga geçiyorum. .Sedayida memur yapıcam ucsun ucmazsa istifasını versin gitsin ben cikartmiycam surundurcem...umarım bu yorumları odasinda orikedelerin arasında okuyodur. ..
005 ~ 8 yıl önce
Bir de (s) kullanın herkeSSs
Murat S. ÜŞENMEZ ~ 8 yıl önce
Burada '' ÇETO '' rumuzu ile yorumlar yapan kişi/kişilerin benimle olan tek ilgisi beni tanımalarıdır. Ayrıca bu rumuz çalışmış olduğum bütün şirketlerde de bilinmektedir. Yorum yapan kişi/kişiler gönderdikleri bilgisayar/akıllı telefon larının IP adreslerinden çok rahat tespit edilebilir. Bu durumu airporthaber yöneticileri suç duyurusu yaptıkları takdirde kolaylıkla bulabileceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brj-yonetim ~ 8 yıl önce
bu herşeye yorum yazan ÇETO mcc murat salih uzenmez mi? işi yok mu ? neden airporthaberde koca gun yorum yazıyor / okuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsız Alakasız ~ 8 yıl önce
Çeto muhabbeti teknisyenler arasında yaygın bir muhabbettir, herkes kullanabilir. Burda isim vererek insanları rencide etmeye çalışarak ne yapmaya çalıştığını zı anlayamadım. Eğer isim verdiğin kişi ile bir problemin varsa gider kendisi ile konuşursun.
yönetim ~ 8 yıl önce
adamın adını yazıp, kendine yönetim diyip kendiadını yazamayacak kadar delikanlısın heralde
ulaaa ~ 8 yıl önce
Ben tam zamanında ayrilmisim çok şanslı yim Hep öyleydi zaten..kolay değil tabii ne diye bilirim ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 8 yıl önce
Sirketinizin icisleri yorum yapilan haberler Altina dokulmus. Ustune ustluk yorumlarda hicbir iyilesme yok! Hala da yatirmiyorsunuz maaslari yati paralarini overtimelari israrla!!!! ReZil olmussunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 8 yıl önce
Ayin kaçı oldu maaş yok Hala gecen ayin yemek paraları yok Zinhinetsiz yönetim berecemiyosaniz defolun gidin bu kadar insan sizin fikirlerinizin kararlarınız sonuçlarını çekmek zorunda degil Hangi uçakla Adana Antalya seferi yapacaksınız doğru düzgün uçan uçak mı kaldı elinizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Ben az önce görüştüm pazartesi yatcakmis. ..Yatmazsa yine yaz bilgilendireyim.Dış Base sorumlusu sevgiler saygilar. .Güzel Ailem
Rezil ~ 8 yıl önce
Yonetım oldukca kotuymus boyle havacılık sirketi mi kaldı, millet maasları az diye soyleniyor yazık calısanlarınız maasları yatmıyor diye soyleniyor. Bu kadar ahla şirketin batmayacagı varsa da batar!!
antalyalı ~ 8 yıl önce
Antalyadan Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. Havalimanı ~ 8 yıl önce
3. Havalimanında 60 adet Embraer i görünce hepiniz geliceksiniz yanımıza ozaman tekrar konusucaz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.H.limani ~ 8 yıl önce
Konum bildir hemen konuşalım...Ben gelirim ok
Civciv ~ 8 yıl önce
30-60 uçakmış güldürmeyin adamı...önce 6 aydır yatmayan HARCIRAH ve overtime parasını yatırsın şirket
borajet ~ 8 yıl önce
Dünya da söz sahibi olma konusunda hızla büyüyen borajet ten izmir - santorini uçuşları bekliyoruz.Feribotla gitmekten gına geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personel ~ 8 yıl önce
Kasım ayından beri personel harcırahları yatmadı Mayıs ayı yemek parası verilmedi maaşlar geç yatıyor yakında her kez kaçar firma batar santorini mu !!!!!
X ~ 8 yıl önce
Yakinda herkes kacar HERKESS SSS SSS
Real Madrid ~ 8 yıl önce
Borajet real Madrid'e forma sponsoru olsa yolcu sayısı çok artar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000