17 Eylül 2010, Cuma 10:32:42

BEKLENEN SEFER YAPILDI

Bursa'nın uzun yıllardan beri beklediği Balkan ülkelerine seferler Borajet'in Makedonya'nın başkenti Üsküp'e yapacağı tarifeli uçuşlarla başladı.
  • YAW BIRAKIN ŞU TOKAT MUHABBETİNİ ..ELİN ADAMI SAS HAVAYOLLARI 200-300 İB** Yİ ALMIŞ GİDİYOR...HEMDE TAM -ESNEK-FİYAT İLE :))))
  • arkadaşlar şirket dört dörtlük lütfen sahip çıkalım türkiyede yapılmayacam tek bölgesel havacılıgı yaptılar tebrik ederim başılarının devamını dileri.TEBRİKLER BORAJET GÖNULDEN DESTEKLIYORUM.
  • Kadir bey ve ekibini canı gönülden kutlarım,çok güzel şeylere imza atıyorlar,yeni süprizler bekliyoruz!yolunuz açık olsun
  • Fiyatlarınız niçin böyle pahalı? Pek yakında bu seferide kapatırsınız. hani sizin ucagınız ekonomikti? hani ucuzdunuz?
  • tokattan boston a ucak istiyorum aslında istanbulda yasıyorum ama olsun tokat kadar kutsal bi yere ucak inmeyecekte istanbul gibi kucuk bir sehire mi incek (?)
  • seferler iptal olur diyenlere duyuru, kış tarifesinde artık perşembe günleride sefer var yani haftada 6 gün.müşteri bulamayan şirket hiç sefer sayısını artırırmı.ya bu tokat düşmanlarının yüzüde kızarmıyor.yolcu sayısı arttıkça çamur atıyorlar.çamur at izi kalsın.ama o çamurlar yüzünüze bulaşırsa hamam da paklamaz sizi.
  • doğrudur olabilir ama hergün 4sefer isteyecek gibi ne özelliği varki benim uyduğum 30-40 yolcu varmış
  • tokat anadolu da orta karadeniz de yer alan güzel bir şehirdir.bora jet e ilk çagrı yı yapmıştır.
  • öncelikle senin dua ettğin belli sanrım acentasın yatmayı ağlamayı iyi becerirsiniz siz bak gör 2 ay sonra seferler duracak ondan sonra reklam olmadı tanıtım yoktu diyeceksin ayrıca gönenliyim istanbullu değilim
  • ne kadar arsızlar bu tokatlılar ya herkes dalga geçiyor ya ben tokatlı olsam yüzüm kızarırdı artık
Borajet'in ilk seferi dolayısıyla Yenişehir Havaalanı'nda düzenlenen törene Bursa Vali Yardımcısı Ziya Güler, CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Yenişehir Kaymakamı Samet Erçoşkun, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Yenişehir Belediye Başkanvekili Abdullah Bayraktar, Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) Başkanı Şuayip Toprak, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Borajet Bursa Temsilcisi Ali Çakalıoğlu, gelen talepler doğrultusunda seferlere başladıklarını belirterek, "Gelen talepler doğrultusunda bundan sonra ulaşılması hayal olan yerlere hep beraber gitmenin keyfini yaşayacağız" dedi.

RUDEF Başkanı Şuayip Toprak da, 7 yıl önce Balkanlara sefer düzenlenmesini istediklerini belirterek, "Herkes buna bir zamanlar hayal diyordu. Bugün artık 'Merhaba Rumeli' demenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Borajet tarafından Makedonya'nın Üsküp şehrine düzenlenen ilk seferde Yenişehir Havaalanı'ndan 44 yolcunun gideceği, dönüş seferinde ise 33 yolcunun geleceği bildirildi.

Üsküp'e Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere karşılıklı haftada 2 sefer düzenleneceği açıklanırken, uçaklar Yenişehir Havaalanı'ndan 14.30'da Üsküp'ten ise 16.00'da kalkacağı belirtildi.

Üsküp'e tek gidiş bileti 125, gidiş- dönüş biletleri ise 235 Euro'dan satılıyor. Üsküp seferinde erken rezervasyon indirim uygulaması yapılmayacak. Gerekli yoğunluk olduğu takdirde sefer sayısının artırılması planlanıyor.
BEKLENEN SEFER YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
YAW BIRAKIN ŞU TOKAT MUHABBETİNİ ..ELİN ADAMI SAS HAVAYOLLARI 200-300 İB** Yİ ALMIŞ GİDİYOR...HEMDE TAM -ESNEK-FİYAT İLE :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar şirket dört dörtlük lütfen sahip çıkalım türkiyede yapılmayacam tek bölgesel havacılıgı yaptılar tebrik ederim başılarının devamını dileri.TEBRİKLER BORAJET GÖNULDEN DESTEKLIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kadir bey ve ekibini canı gönülden kutlarım,çok güzel şeylere imza atıyorlar,yeni süprizler bekliyoruz!yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fiyatlarınız niçin böyle pahalı? Pek yakında bu seferide kapatırsınız. hani sizin ucagınız ekonomikti? hani ucuzdunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tokattan boston a ucak istiyorum aslında istanbulda yasıyorum ama olsun tokat kadar kutsal bi yere ucak inmeyecekte istanbul gibi kucuk bir sehire mi incek (?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
seferler iptal olur diyenlere duyuru, kış tarifesinde artık perşembe günleride sefer var yani haftada 6 gün.müşteri bulamayan şirket hiç sefer sayısını artırırmı.ya bu tokat düşmanlarının yüzüde kızarmıyor.yolcu sayısı arttıkça çamur atıyorlar.çamur at izi kalsın.ama o çamurlar yüzünüze bulaşırsa hamam da paklamaz sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğrudur olabilir ama hergün 4sefer isteyecek gibi ne özelliği varki benim uyduğum 30-40 yolcu varmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tokat anadolu da orta karadeniz de yer alan güzel bir şehirdir.bora jet e ilk çagrı yı yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle senin dua ettğin belli sanrım acentasın yatmayı ağlamayı iyi becerirsiniz siz bak gör 2 ay sonra seferler duracak ondan sonra reklam olmadı tanıtım yoktu diyeceksin ayrıca gönenliyim istanbullu değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne kadar arsızlar bu tokatlılar ya herkes dalga geçiyor ya ben tokatlı olsam yüzüm kızarırdı artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000