27 Haziran 2010, Pazar 09:02:07

Başkanlardan havaalanı açıklaması

Yurtiçi seferlerinin iptal edilebileceği yönünde çıkan haberler üzerine Çaycuma ve Saltukova Belediye Başkanları konu hakkında açıklama yaptı.
  • Rahmetli Sakıp Sabancı bir ropörtajında bir ürünün iyi satılması için birim maliyetinin en az 2,5 - 3 katı reklam maliyeti olması gerektiğini söylemişti. Bu konuda hangi üniversitenin pazarlama dersi öğretmenine sorarsanız sorun, cevap büyük ihtimalle aynı hatta daha fazla olacaktır. Görünen köy kılavuz istemez ama her ürün ve hizmet kar getirecek şekilde satılabilmek için REKLAM İSTER. Borajet yetkilileri LÜTFEN ARTIK UYANIN.
  • belki okadar da sürmez sizler sandınızki burdan 3 otobüs gidiyor trabzona 30 otobüs gidiyor istanbula yok şu kadar zonguldaklı şu kadar trabzonlu var diyorsunuz öyle olsaydı sivastan günde 20 sefer olması lazımdı yurtiçi ve yurtdışına havacılık ayrı birşey ucuza olmaz siz karayoluyla 4-5 saat süren yere uçak koysanız bbc ye reklam verseniz boş neyse en azından 2 ay tarifeli uçağınız olmuş oldu ya hiç olmasaydı
  • En buyuk yardim, bu bolgedeki ileri gelenlerin toplu biletler alarak ucuslari garantiye almasidir. Yerel halki ozendirmeleri lazimdir. Lafla peynir gemisi yurumez.
Yurtiçi seferlerine fazla talep olmadığı için seferlerin iptal edilebileceği yönünde çıkan haberler üzerine Çaycuma ve Saltukova Belediye Başkanları konu hakkında açıklama yaptı.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen CUMA Medya’ya yaptığı açıklamada Borajet firmasının yetersiz tanıtım yaptığını ifade ederek; “Havaalanındaki yolcu potansiyelinin azlığının nedeni olarak firma tarafından gereken reklam ve tanıtımın yapılmadığını düşünüyorum. Bizden yardım talep ettikleri takdirde koşulsuz hizmetlerinde olur 24 saat çalışırız.” dedi.

Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ise Borajet firmasının acilen reklam kampanyası başlatması gerektiğini söyleyerek; “Biz belediye olarak anons ve yaptığımız haberlerle desteğimizi gösteriyoruz. Firmanın reklam faaliyetlerine başlayarak tanıtım yapmasını istiyoruz. Uçak biletinin bile nereden alacağını bilmeyen insanlarla karşılaşıyoruz. İlk önce firma kendini tanıtmalı çünkü firma ismini bilmeden de internetten bilet temin edemezsiniz. Bilet fiyatlarındaki artış da biletin geç alınmasından kaynaklanıyor. Bu bütün firmalarda aynıdır. Son gün bilet alırsanız fiyat yükselir. Havaalanımızı haber olarak sürekli gündemde de tutmaya çalışıyoruz. Borajet firması bir an önce ulusal boyutta reklam kampanyası başlatmalı.” dedi.
Başkanlardan havaalanı açıklaması

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Rahmetli Sakıp Sabancı bir ropörtajında bir ürünün iyi satılması için birim maliyetinin en az 2,5 - 3 katı reklam maliyeti olması gerektiğini söylemişti. Bu konuda hangi üniversitenin pazarlama dersi öğretmenine sorarsanız sorun, cevap büyük ihtimalle aynı hatta daha fazla olacaktır. Görünen köy kılavuz istemez ama her ürün ve hizmet kar getirecek şekilde satılabilmek için REKLAM İSTER. Borajet yetkilileri LÜTFEN ARTIK UYANIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belki okadar da sürmez sizler sandınızki burdan 3 otobüs gidiyor trabzona 30 otobüs gidiyor istanbula yok şu kadar zonguldaklı şu kadar trabzonlu var diyorsunuz öyle olsaydı sivastan günde 20 sefer olması lazımdı yurtiçi ve yurtdışına havacılık ayrı birşey ucuza olmaz siz karayoluyla 4-5 saat süren yere uçak koysanız bbc ye reklam verseniz boş neyse en azından 2 ay tarifeli uçağınız olmuş oldu ya hiç olmasaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En buyuk yardim, bu bolgedeki ileri gelenlerin toplu biletler alarak ucuslari garantiye almasidir. Yerel halki ozendirmeleri lazimdir. Lafla peynir gemisi yurumez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000