03 Nisan 2013, Çarşamba 09:08:12

AZERİLER'DEN SEFER İPTALİNE TEŞEKKÜR

Borajet'in Van-Erivan arasında gerçekleştireceği uçak seferlerini başlamadan bitirmesi Azerbaycan'da sevinçle karşılandı.
  • entel dantel demişsin yine camaroth da. kuzucuğum, stada azeri bayrağı sokmayan o bayrakları çöplere attıran yerlerde süründüren akp değilmiydi? ermeni açılımı yapacam diye bursada ki maçta rezillik çıkaran akp değilmiydi? spora siyaseti sokan akp değilmiyidi? ermeni açılımıyla azerileri küstüren akp değilmiydi? yooook bunların hepsini enteller yaptı değilmi :) çocuk çocuk konuşma yaşından utan.
  • her seferinde ermenilerin türklere karşı dayattığı soykırım saf satasından sonra amerika da ve canada da avrupa da ermeni terör örgütü tarafından şehit edilen türk diplomatlar sonra ermeniler tarafından doğu da yapılan katliamanlar bunları asla unutmuyoruz unutmayacağız azerilere karşı yapılanlar topraklarının işgali.. asla unutmadık unutmayacağız bizim enteller danteller de hepimiz ermeniyiz diye sokağa dökülürler..
  • Borajet doğru olanı yaptı ancak bu da yeterli değil Iğdır-Ankara ve Iğdır-Bakü uçuşlarını bekliyoruz...
  • Ülkemiz enteresan erivan uçuşuna karar ve izin veren bu ülke, iptal eden yine bu ülke ancak azeri kardeşlerimize numaradan kahramanlık yapmış ve paye toplamış olduk.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Elman Abdullayev, 3 Nisan'da başlaması planlanan Van-Erivan uçuşlarının iptal edilmesinin ardından Türkiye'ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Abdullayev yaptığı açıklamada, bu konuda "Ankara'nın desteğine şahit olduklarını" söyleyerek, "Sözkonusu uçak seferleri konusunda Azerbaycan'dan bazı itirazlar geldi. Bunu özel bir şirket gerçekleştirecekti ancak hem siyasi, hem de ekonomik koşullar bu uçuşların gerçekleşemeyeceğini ortaya koydu" dedi.

"Çünkü biz her zaman Ankara'nın desteğini hissediyoruz. Ankara bize her zaman destek vermiştir" diyen Abdullayev, ”Ermenistan işgalci bir ülke. Ermenistan, Azerbaycan’ın topraklarını işgal eden bir ülkedir. Böyle bir konuda, Azerbaycan’ın stratejik ortağı olan, kardeşi olan Türkiye’nin rolü çok önemlidir. Böyle bir durumda, Türkiye'nin Ermenistan'a baskısı çok önemli. Biz Türkiye’nin desteğini her zaman hissediyoruz ve bunun için Ankara’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Özel hava yolu şirketi BoraJet tarafından yarın başlatılması planlanan Van-Erivan uçuşlarının iptal edildiği duyurulmuş, iptale bir gerekçe gösterilmemişti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Van-Erivan arasındaki uçuşları "işgalci bir rejime" destek olarak nitelediklerini belirtmişti.

AZERİLER'DEN SEFER İPTALİNE TEŞEKKÜR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

tyler ~ 11 yıl önce
entel dantel demişsin yine camaroth da. kuzucuğum, stada azeri bayrağı sokmayan o bayrakları çöplere attıran yerlerde süründüren akp değilmiydi? ermeni açılımı yapacam diye bursada ki maçta rezillik çıkaran akp değilmiydi? spora siyaseti sokan akp değilmiyidi? ermeni açılımıyla azerileri küstüren akp değilmiydi? yooook bunların hepsini enteller yaptı değilmi :) çocuk çocuk konuşma yaşından utan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
her seferinde ermenilerin türklere karşı dayattığı soykırım saf satasından sonra amerika da ve canada da avrupa da ermeni terör örgütü tarafından şehit edilen türk diplomatlar sonra ermeniler tarafından doğu da yapılan katliamanlar bunları asla unutmuyoruz unutmayacağız azerilere karşı yapılanlar topraklarının işgali.. asla unutmadık unutmayacağız bizim enteller danteller de hepimiz ermeniyiz diye sokağa dökülürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azeri ~ 11 yıl önce
Borajet doğru olanı yaptı ancak bu da yeterli değil Iğdır-Ankara ve Iğdır-Bakü uçuşlarını bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ilginçtir ~ 11 yıl önce
Ülkemiz enteresan erivan uçuşuna karar ve izin veren bu ülke, iptal eden yine bu ülke ancak azeri kardeşlerimize numaradan kahramanlık yapmış ve paye toplamış olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Danisikli dovus!
vize ~ 11 yıl önce
Azeri kardeşler bu sevinçle Türkiye'ye uyguladıkları vizeyi kaldırsalar bari

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000