28 Aralık 2011, Çarşamba 15:10:57

ANADOLUJET&BORAJET’E PİYANGO

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet ile Borajet ortaklığında yapılan İstanbul-Eskişehir-İzmir hattında ilk uçuş yapıldı...
  • bilet fiyatları çok pahalı bir kişi ist saw için 99 lira.eskişehir üniversite kenti olduğu için öğrenci çok.bunun için fiyatlar biraz düşürülmeli.mesela 59-49 arası olabilir .
  • celal kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
  • Eskişehir'den İzmir'e direk uçuşlar başladı mı???
  • saw-eskişehir-izmir mantıksız görünsede buradaki öncelikli amaç saw- ekişehir eskişehir-izmir hattıdır. özellikle öğrenci potansiyeli çok yüksek olan eskişehirden hem saw a hemde izmire karşılıklı seferler tutacaktır. bunun yanındada kalan boş koltuklarada saw-izmir yolcularından 1 koltuk bile satsa yeterli şirket için oda fazladan kar olur.
  • Saçma Sapan bir hat. Aradaki Eskişehir'e birşey demem de. İstanbul-İzmir hattının ayrı olması gerekir. Uçak Eskişehir'e uğradığı için İstanbul-İzmir bileti çok çok pahalı. Aslında hat İstanbul-Eskişehir, Eskişehir-İzmir ve dönüşleri şeklinde. Yani İstanbul-Eskişehir -İzmir değil. İsterse olsun zaten. O fiyatıyla tutunması imkansız. Sabiha Gökçen'de "Fly Pegasus" diye bir firmanın olduğunu unutmuş borajet... :)
  • İzmir' de oturan bir Eskişehirli olarak öncelikle borajet e teşekkür ederim. Ama saatleri kim ayarladı? 16.20 uçağı için yarım gün izin almak gerekiyor. Eskişehirden dönüş de 14.20. günü öldürüyor.
  • Eskişehirliler olarak izmir hattını uzun süredir bekliyorduk. bu hatta hiçbir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. otobüs yolculuğu 7 saat sürüyordu. teşekkürler borajet...
  • hadi iyisin borajet, vurdun gene voleyi....
  • Mithat Körler yaa.. Eskişeerin Tarkan'ı :))
  • zonguldak -trabzon hattı gibi fos çıkmasın....
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bugün saat 13.00’te havalanan Borajet’e ait ATR 72-500 tipi uçak, yaklaşık 50 dakikanın sonunda Eskişehir’e ulaştı.
Kısa süre önce açılacağı duyurulan İstanbul-Eskişehir hattının ilk uçuşunda 4 biletli yolcu ile aralarında Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Suheyl Batum ile  Eskişehirli sanatçı Mithat Körler’in de bulunduğu davetli grubu katıldı. Airporthaber de Anadolujet-Borajet ortaklığında yapılan ilk uçuşun davetlileri arasındaydı. 

 
THY Bölgesel Uçuşlar Sorumlusu Sami Alan, ilk uçuşla ilgili olarak yaptığı kısa değerlendirmede İstanbul-Eskişehir-İzmir hattından oldukça umutlu olduğunu kaydederek, “ Ankara merkezli başlattığımız operasyonlarda uçmayan kalmasın diyorduk, şimdi uçmayan şehir kalmayacak diyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada tören alanına 3G görüntülü iletişim kullanarak bağlanan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Eskişehir'de 60 yıllık özlemin gerçekleştiğini, sanayi ve eğitim merkezi Eskişehir'e geç kalmış hizmeti başlattıkları için gurur duyduklarını bildirdi.
 
İstanbul-Eskişehir arasında yapımı devam eden hızlı tren inşaatının iki yıl sonra tamamlanacak olması ve inşaat çalışmaları sebebiyle iki nokta arasındaki tren seferlerinin önümüzdeki günlerde durması bekleniyor. İstanbul ile Eskişehir arasında ulaşım yükünün önemli bir bölümünü çeken tren seferlerinin durması ile yolcuların havayolu ulaşımını tercih etmesi bekleniyor.

















ANADOLUJET&BORAJET’E PİYANGO

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 12 yıl önce
bilet fiyatları çok pahalı bir kişi ist saw için 99 lira.eskişehir üniversite kenti olduğu için öğrenci çok.bunun için fiyatlar biraz düşürülmeli.mesela 59-49 arası olabilir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
celal kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eskişehir'den İzmir'e direk uçuşlar başladı mı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
saw-eskişehir-izmir mantıksız görünsede buradaki öncelikli amaç saw- ekişehir eskişehir-izmir hattıdır. özellikle öğrenci potansiyeli çok yüksek olan eskişehirden hem saw a hemde izmire karşılıklı seferler tutacaktır. bunun yanındada kalan boş koltuklarada saw-izmir yolcularından 1 koltuk bile satsa yeterli şirket için oda fazladan kar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Saçma Sapan bir hat. Aradaki Eskişehir'e birşey demem de. İstanbul-İzmir hattının ayrı olması gerekir. Uçak Eskişehir'e uğradığı için İstanbul-İzmir bileti çok çok pahalı. Aslında hat İstanbul-Eskişehir, Eskişehir-İzmir ve dönüşleri şeklinde. Yani İstanbul-Eskişehir -İzmir değil. İsterse olsun zaten. O fiyatıyla tutunması imkansız. Sabiha Gökçen'de "Fly Pegasus" diye bir firmanın olduğunu unutmuş borajet... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İzmir' de oturan bir Eskişehirli olarak öncelikle borajet e teşekkür ederim. Ama saatleri kim ayarladı? 16.20 uçağı için yarım gün izin almak gerekiyor. Eskişehirden dönüş de 14.20. günü öldürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eskişehirliler olarak izmir hattını uzun süredir bekliyorduk. bu hatta hiçbir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. otobüs yolculuğu 7 saat sürüyordu. teşekkürler borajet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hadi iyisin borajet, vurdun gene voleyi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Mithat Körler yaa.. Eskişeerin Tarkan'ı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zonguldak -trabzon hattı gibi fos çıkmasın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000