24 Mart 2016, Perşembe 11:14:21

Akol; 'Dünyada en hızlı büyüyen sektör havacılık'

Borejet CEO’su Fatih Akol, Bursa’dan yurt içi ve yurt dışına yeni uçak seferleri düzenleneceğinin müjdesini verdi.
  • sayın FATİH AKYOL birazda müşteri mağduriyetlerinin giderilmesi ile ilgilenseniz çok memnun kalacağız. zira müşteri ilişkileri birimi hiç iyi çalışmıyor. hatta hiç çalışmıyor. sorun çözecek birim yok. bir yılı aşkındır kayıp bagajım ile ilgili ödeme yapılmadı. muhase oyalayıp duruyor. siz filonuzu genişletin iyi güzelde. bizlerin mağduriyetinide biran önce giderirseniz daha güzel olur.
  • Yeni ucakmi
  • Şu an ne düşünüyorsunuz Fatih bey? Duyduğumuza göre personel maaşlarının ödemesinde bile ciddi sorunlar yaşıyormuşsunuz. Yazı çıkarabilecekmisiniz?
  • Bu konuşmanın neresinden tutsan dökülüyor . Terör ün etkisi zaten ortada . Ayrıca uluslararası yakıt fiyatları USD olarak düşüyor . USD/TL kuru artarsa TL maliyetin uluslararası yakıt fiyatları kadar düşmez .
  • Teror Asya ulkelerinde turizm i etkilemedi
  • Bu adam ne anlatıyor ya? İçtiğinden bize de gönderse de biz de kafayı yesek.
  • Ben tatmin oldum.
  • Akol baya Alkol almış anlaşılan
  • Hangi dünyada yasıyor bu adam?
  • Bir de konferanslarda konuşuyor bu ne cahil cesaretidir. Türkiyenin durumuna bak. Turizm etkilenmemiş. Komik olmayın ya.

Borejet CEO’su Fatih Akol, Bursa’dan yurt içi ve yurt dışına yeni uçak seferleri düzenleneceğinin müjdesini verdi. Son zamanlarda yaşanan terör olaylarının havacılık sektörünü etkilemediğinin altını çizen Akol, dünyada şu anda en hızlı büyüyen sektörün havacılık sektörü olduğuna dikkat çekti.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde UÜ İşletme Topluluğu'nca düzenlenen 11. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'nin konuğu olan Borejet CEO’su Fatih Akol, Bursa’dan yurt içi ve yurt dışına yeni hatlar açılacağını söyledi.

Bursa-Adana hattının uzun yıllar devam ettiğini hatırlatan Akol, “Bursa ile ilgili çalışmalarımız var. Kısmet olursa Bursa'dan yeni uçuşlar, yeni hatlar koymaya başlayacağız. Yaz sonu itibariyle Adana seferleri başlayacak. Onun dışında uluslararası uçuşlar da koymayı planlıyoruz. Çünkü Bursa bunu hak ediyor. Ancak havaalanından şehir dışında olması dezavantaj. Yenişehir Havaalanı yakınlarında çok ciddi bir yapı yok. Bunun yanında Bursa'dan da Balkanlar'a yönelik uçuşlar başlayacak. Tam olarak tarih vermek mümkün değil, lakin yaz sonu itibariyle seferlere başlayacağız” dedi.

"TERÖR HAVACILIK SEKTÖRÜNÜ ETKİLEMEDİ"

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarının havacılık sektörünü etkilemediğini söyleyen Akol, dünyada şu anda en hızlı büyüyen sektörün havacılık sektörü olduğunu belirterek, "Bu büyümenin devam edeceğini öngörüyorum. Terör olaylarının şu an için çok ciddi bir etkisinin olmadığını ifade edebilirim. BoraJet Türkiye'nin ilk bölgesel havayolu. Önümüzdeki günlerde yeni hatlar açmayı düşünüyoruz. Şu anda Adana-Diyarbakır, Adana-Erbil, Adana-Beyrut uçuşlarımız var. Tokat-İstanbul, Siirt-İstanbul uçuşlarımız var. İlk defa Türkiye'den direkt İbiza’ya uçuşlarımız başladı. Önümüzdeki günlerde bu hatlar artarak devam edecek. Bununla birlikte yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yeni uçaklar almayı düşünüyoruz. Hızlı bir şekilde büyüyoruz. Dünyanın en gelişmiş yeni nesil uçaklarını filomuza katıyoruz. Dünyanın ilk 60-65 havayolunun kullandığı bölgesel jetler hızlı bir şekilde Borajet ailesine katılıyor. Yeni uçaklarımız gelmeye devam edecek” diye konuştu.

“YURT İÇİ UÇAK BİLETİ 19.99 LİRA"

Akaryakıt fiyatlarındaki düşüşün uçak biletlerine de yansıdığını anlatan Akol, yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerinin çok ucuz olduğunun altını çizdi. Akaryakıttaki düşüşün bir süredir devam ettiğini söyleyen Akol, “Akaryakıt fiyatlarının düşmesi maliyetlerimizi indiriyor. Dikkat ederseniz biletler oldukça ucuz. Mesela iç hatlarda 19.99 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye içerisinden her yere uçabildik. Yurt dışında ise 19.99 avrodan uçabildik. Biz her zaman fiyatlarımızda uygun olmaya çalışıyoruz. Sektörümüz başarılı bir sektör. Siyasi iradenin çok ciddi bir irade koyması ve Türk Hava Yolları'nın da bizleri öncülük etmesinin bunda önemli payı var. 10 yıldır havacılık sektörü yüzde 10 ile 13 arasında büyüdü” şeklinde konuştu.

Akol; 'Dünyada en hızlı büyüyen sektör havacılık'

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

FAHRİ IRMAK ~ 8 yıl önce
sayın FATİH AKYOL birazda müşteri mağduriyetlerinin giderilmesi ile ilgilenseniz çok memnun kalacağız. zira müşteri ilişkileri birimi hiç iyi çalışmıyor. hatta hiç çalışmıyor. sorun çözecek birim yok. bir yılı aşkındır kayıp bagajım ile ilgili ödeme yapılmadı. muhase oyalayıp duruyor. siz filonuzu genişletin iyi güzelde. bizlerin mağduriyetinide biran önce giderirseniz daha güzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hurda ~ 8 yıl önce
Yeni ucakmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 Ay Sonra ~ 8 yıl önce
Şu an ne düşünüyorsunuz Fatih bey? Duyduğumuza göre personel maaşlarının ödemesinde bile ciddi sorunlar yaşıyormuşsunuz. Yazı çıkarabilecekmisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mouse ~ 8 yıl önce
Bu konuşmanın neresinden tutsan dökülüyor . Terör ün etkisi zaten ortada . Ayrıca uluslararası yakıt fiyatları USD olarak düşüyor . USD/TL kuru artarsa TL maliyetin uluslararası yakıt fiyatları kadar düşmez .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katiliyorum ~ 8 yıl önce
Teror Asya ulkelerinde turizm i etkilemedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neeeeeeeeeeeee ~ 8 yıl önce
Bu adam ne anlatıyor ya? İçtiğinden bize de gönderse de biz de kafayı yesek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 8 yıl önce
Ben tatmin oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alkol ~ 8 yıl önce
Akol baya Alkol almış anlaşılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi dünya ~ 8 yıl önce
Hangi dünyada yasıyor bu adam?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lider ~ 8 yıl önce
tayyibin dünya lideri olduğu dünya ;))
Cesaret ~ 8 yıl önce
Bir de konferanslarda konuşuyor bu ne cahil cesaretidir. Türkiyenin durumuna bak. Turizm etkilenmemiş. Komik olmayın ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000