07 Ocak 2011, Cuma 12:33:05

AIRPORTHABER YAZIYORSA DOĞRUDUR!

Borajet Havayolları, son günlerde basında sıkça yer alan Van Way Airlines haberleri üzerine bir açıklama yaptı.
  • Nelerle ugrasir hale geldik:) Adam yapmis cok da guzel olmus. İsmini de Bora Jetten cok duyurmus helal olsun. Ayrica ucagini kiralamak cozum ortagi olmak demek bu basin aciklamasini yapan ablamiz abimiz hic mi business dersi almadi acaba huzurunuzda benden Bora Jet e gelsin efendim:) Arasrirmadan yazmayin suraya sonra kendime kiziyorum bu cozum ortakligini bilmeyen bi insan canniim Turkiyemde is bulabilirken sen nie bulamiosn die:)
  • Atr uçağının tek motor performansı van ve çevresine uçmaya yeter mi?
  • bir bu havayolu eksikti..pilot diye otobu söförüne emanet etmesinler ucagı:)):):van-new york seferlerım ne zaman??
  • Borajet'ten yapılan açıklama burada yayınlanmış. O Borajetin yanlışı bence siteye mal etmeyelim değil mi?
  • Sevgili editör bak sende yanlış yazıyorsun; "Best One Turizm" değil Best Van Turizm olacak. Araştırmıyor ve kontrol etmiyorsun haberde eksiklik veya yanlışlık var mı diye. Adı geçen şirket otobüs firması; Best Van Turizm.

Şirket, AirportHaber'i kaynak göstererek basında çıkan haberleri yalanladı... İşte Borajet tarafından yapılan o açıklama:

"03 Ocak 2011 tarihinde Van’da yapılan basın toplantısında Van Way Havayolları kurulduğunun ve Borajet Havayolları’nın çözüm ortağı olduğunun belirtilmesinden dolayı Borajet Havayolları’nın gördüğü gereklilik üzerine, PR Firması olarak bir açıklama yapmak istiyoruz.
 
Yazılı Medyada ve E-Basında çıkan haberlere istinaden,

Van Way Havayolu ile herhangi bir işbirliğimiz olmadığını, Sadece  Best Van Turizm ile tur operatörlüğü anlaşmamız olduğunu kamuoyuna duyururuz.

Kurulmuş olduğu açıklanan Van Way Airlines’ in, bir tur şirketi olduğu ve Borajet uçaklarının koltuklarını kiralayarak operasyon yapacağı detayı basında çıkan haberlerde maalesef gözden kaçmıştır. 

http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=29641

(Airport Haber sitesinde çıkan haber doğru bir haberdir, göz atabilirsiniz.) "
 

AIRPORTHABER YAZIYORSA DOĞRUDUR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Nelerle ugrasir hale geldik:) Adam yapmis cok da guzel olmus. İsmini de Bora Jetten cok duyurmus helal olsun. Ayrica ucagini kiralamak cozum ortagi olmak demek bu basin aciklamasini yapan ablamiz abimiz hic mi business dersi almadi acaba huzurunuzda benden Bora Jet e gelsin efendim:) Arasrirmadan yazmayin suraya sonra kendime kiziyorum bu cozum ortakligini bilmeyen bi insan canniim Turkiyemde is bulabilirken sen nie bulamiosn die:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atr uçağının tek motor performansı van ve çevresine uçmaya yeter mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir bu havayolu eksikti..pilot diye otobu söförüne emanet etmesinler ucagı:)):):van-new york seferlerım ne zaman??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet'ten yapılan açıklama burada yayınlanmış. O Borajetin yanlışı bence siteye mal etmeyelim değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili editör bak sende yanlış yazıyorsun; "Best One Turizm" değil Best Van Turizm olacak. Araştırmıyor ve kontrol etmiyorsun haberde eksiklik veya yanlışlık var mı diye. Adı geçen şirket otobüs firması; Best Van Turizm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000