27 Ağustos 2010, Cuma 08:12:43

AFİŞLE HAVAALANINA DESTEK İSTEDİ

Antalya Alanya'da bulunan Ünal Market Sahibi Hüseyin Ünal, vatandaşları Gazipaşa Havalimanı'na destek olmaya davet ederek, işyerinin girişine, “Gazipaşa Havaalanı'na sahip çıkalım” afişi astı.
  • Merak etme kardesim okudum ki yorum yaptim okudgumda tamamen benm yazdigim ayrintilar yaziodu ve bende aktardim.bos insanlarla karistirmayin her yorum yapani.Hersey ii olur ins. Gazipasamiz icin...
  • arkadaşım, havacı mısın bilmem ama aip denen bir yayın var, oradan bir aç oku istersen. orada seyrüsefer yardımcısı vor ve ils hariç her türlü şey var. pisti çok kısa. ama aydınlatması var. yaklaşma ışıkları da yapılıyormuş. bir tek vor ve ils gerekir gecede çalışmasına. ils de şart değil ama faydası şüpesiz.
  • Sevgili kardesim bende yurt disinda yasayan bir vatandasin olarak dediklerin keske olabilseydi diyorum.neden olmasin tabi ama suanda Gazipasanin durumu gercektende cok vahim.Gazipasa havaalani aletsiz yani sadece görerek inis yapilabiliyor.en az 5 km. görüs mesafesi olmasi lazim.Gece ucusu yapilamiyor pistin isiklandirilmasi yok. Yani sözün kisasi bu durumda dedigin turizm sirketlerinin ucus yapmasi bence mümkün degildir.Sayet dedigim düzenlemeler yapilirsa neden olmasin.4 4 lük bir havaalani beklenmiyor ama en azindan standartlarin üzerinde olmasi lazim...
  • SEVGILI ANTALYA´LILAR, LÜTFEN PANIK YAPMAYIN! BU GURBETCI ARKADASINIZ SIZE SÖZ VERIYOR, SENEYE THOMAS COOK, NECKERMANN, ÖGER´IN BIRKAC UCUS GERCEKLESTIRMESI YETERLI, GÖRECEKSINIZ MILYONLARCA ALANYA TURISTLERI GAZIPASA´YA UCACAK! SABIHA GÖKCEN BIR ÖRNEKTIR. YATIRIM YAPILMIS, BUNUN KARSILIGI EN KISA ZAMANDA GELECEKTIR. ANTALYA´YI VE ANAVATAN´IMI COK SEVIYORUM. SEVGILER.
  • yarın uçak elden gider. ah vah fayda etmez.
Ünal, Alanyalı vatandaşların Gazipaşa Havalimanı'na sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Afiş asmamın tek sebebi, vatandaşlardan Gazipaşa Havaalanı'na destek vermelerini istememdir. Şu ana kadar gördüm ki, ne Alanya, ne Gazipaşa ne de Anamur halkı, havaalanına yeterince destek vermiyor. Ben buradan Borajet firmasına da seslenmek istiyorum. Bilet fiyatları çok pahalı. Halkımızın bu fiyatlara uçacak parası yok. Biraz indirime gidilmesi gerekiyor. Halkımıza şunu söylemek istiyorum. 20 kilometre için bu havaalanımızı kullanmazlık yapmasınlar, destek versinler” diye konuştu.
AFİŞLE HAVAALANINA DESTEK İSTEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Merak etme kardesim okudum ki yorum yaptim okudgumda tamamen benm yazdigim ayrintilar yaziodu ve bende aktardim.bos insanlarla karistirmayin her yorum yapani.Hersey ii olur ins. Gazipasamiz icin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım, havacı mısın bilmem ama aip denen bir yayın var, oradan bir aç oku istersen. orada seyrüsefer yardımcısı vor ve ils hariç her türlü şey var. pisti çok kısa. ama aydınlatması var. yaklaşma ışıkları da yapılıyormuş. bir tek vor ve ils gerekir gecede çalışmasına. ils de şart değil ama faydası şüpesiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili kardesim bende yurt disinda yasayan bir vatandasin olarak dediklerin keske olabilseydi diyorum.neden olmasin tabi ama suanda Gazipasanin durumu gercektende cok vahim.Gazipasa havaalani aletsiz yani sadece görerek inis yapilabiliyor.en az 5 km. görüs mesafesi olmasi lazim.Gece ucusu yapilamiyor pistin isiklandirilmasi yok. Yani sözün kisasi bu durumda dedigin turizm sirketlerinin ucus yapmasi bence mümkün degildir.Sayet dedigim düzenlemeler yapilirsa neden olmasin.4 4 lük bir havaalani beklenmiyor ama en azindan standartlarin üzerinde olmasi lazim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEVGILI ANTALYA´LILAR, LÜTFEN PANIK YAPMAYIN! BU GURBETCI ARKADASINIZ SIZE SÖZ VERIYOR, SENEYE THOMAS COOK, NECKERMANN, ÖGER´IN BIRKAC UCUS GERCEKLESTIRMESI YETERLI, GÖRECEKSINIZ MILYONLARCA ALANYA TURISTLERI GAZIPASA´YA UCACAK! SABIHA GÖKCEN BIR ÖRNEKTIR. YATIRIM YAPILMIS, BUNUN KARSILIGI EN KISA ZAMANDA GELECEKTIR. ANTALYA´YI VE ANAVATAN´IMI COK SEVIYORUM. SEVGILER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yarın uçak elden gider. ah vah fayda etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000