21 Haziran 2012, Perşembe 15:54:00

ADALAR BORAJET'TEN SORULUR

Türkiye’nin tek bölgesel havacılık şirketi BoraJet tatil cenneti Mykonos ve ülkemizin Ege Denizi’ndeki tek adası oksijen kaynağı Gökçeada uçuşlarına yeniden başladı.
  • kimin lider oldugu degil kimin daha iyi daha güleryüzlü hizmet sundugudur yoksa her şekilde mykonosa uçulur anlıycan herkes işine baksın sende dahil...
  • Mykonos sa ucan tek ciddi firma Atlasjet dir. Hem sabiha hemde , Ataturk havalimaninda ucuyor. Atlasjetin uctugu hic bir hatta bu firmalar is yapamaz . Borajet seabird du havayolu olarak gormuyorda anlasilan borajeti kim havayolu firmasi olarak goruyor . :))
  • SEABİRD SADECE GÜLÜYORUM SİZE KİMSE HAVA YOLU ŞİRKETİ DEMEDİKİ :)))) HAVACILIĞI YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENCEN BÜYÜK ADIMLARLA KOŞMA TAVSİYE
  • egenin tek adası gökçeada mı ? Bozcaada karadenizde mi?
  • Mykonos a Atlas da başlıyor. Rekabet iyidir. Borajet çok yüksek fiyatlarla uçuyordu tekeldi şimdi fiyatlar düşer daha çok kişi bu fiyattan faydalanır iyi olur ;)
  • ülkemizin Ege Denizi’ndeki tek adası ifadesi yanlış olmuş, bozaada diye başlayıp devam edilebilir. havaalanı olan tek adamız manasında kullanıldı sanırım
  • SEABİRD sence bir hava yolu şirketi uçmadığı bir yerin reklamını yapar mı ? Ayriyeten fiyatlarınızda indirim yapsanız iyi olur. Aksi halde doluluk oranını yakalamayıp uçuşu kaldıra bilirsiniz. Ayrıca Kuzey Egenin İncisi olan Bozcaadayı kimse unutmadı ve kimsede elimizden alamaz. Türkiye'den uzak yaşadığınızı Umut ediyorum ki ülkemizdeki gelişmelerden geri kalıyorsunuz ve geç öğreniyorsunuz. Eğer ülkemiz satıldı mı diye şüpheniz varsa da söyleyim daha satılmadı satılamaz da Çünkü ülkesini güncel takip eden milliyetçi bir halkımız var. Neredeyseniz içiniz rahat olsun TEK BAYRAK TEK DEVLET için Milyonlarca şehit verdik ve Kan akıttık. Saygılarımla.
  • Haberdeki "ülkemizin Ege Denizi’ndeki tek adası oksijen kaynağı Gökçeada" ifadesinden ne anlamalıyız? Haberimiz olmadan Bozcaadayı da Yunanlılar mı aldı, yoksa nispeten küçük olduğundan adadan mı sayılmıyor?..
  • Sen havacımısın kardeşim. Seabird in adını bana hangi kaynaktan havayolu oldugunu gösterebilrsin. 19 kişilik uçakla havayolu olumaz. Havayolu açmak için minimum 3 uçak gerekiyor. 19 kişiye kadar uçaklar hava taksi bünyesine girer. Seabird de bir havataksi şirketidir. Bu böyle bilinsin airporthaber bile havayolu diyor ayıptır. O zaman tarkim bonair palmalide havayolu arkadaş...
  • Seabird'te Bozcaada'ya uçuyor, o da bölgesel havayolu. Neden yok farzediliyor anlayamıyorum.

 

Sörf tutkunlarının ve sakin tatil yapmak isteyenlerin gözde bölgelerinden biri olan Gökçeada, Borajet Havayolları’nın uçuş yapmaya başlaması ile daha da hareketlendi.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sezonluk uçuş başlatan Borajet Havayolları haftada iki gün Gökçeada’yı İstanbul’a bağlayacak. Borajet Havayolları tatilcileri düşünerek uçuş günlerinde de yeni düzenlemeye gitti.

Gökçeada’ya tatile gitmek isteyenler için düşünülen bu değişiklik tatilcileri de sevindirdi.

Borajet ayrıca ,büyüleyici gün batımı ve ışıltılı koyları ile ünlü Mykonos’a adasına da haftanın 2 günü uçmaya başladı. Özellikle sosyetenin vazgeçilmez tatil yerlerinden biri olan Mykonos adasına uçmak isteyenler Borajet Havayolları ile bu imkanı kullanma fırsatı bulacaklar.

İstanbul Sabiha Gökçen – Gökçeada-İstanbul Sabiha Gökçen
İstanbul Sabiha Gökçen - Gökçeada   Pazartesi  17:30
Gökçeada - İstanbul Sabiha Gökçen   Pazartesi  19:00

İstanbul Sabiha Gökçen - Gökçeada   : Cuma 13:00
Gökçeada - İstanbul Sabiha Gökçen   : Cuma 14:30

İstanbul Sabiha Gökçen – Mykonos – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Mykonos: Perşembe – Pazar 14:15
Mykonos – İstanbul Sabiha Gökçen: Perşembe – Pazar 17:15

Ayrıntılı bilgiye, 444 26 72 çağrı merkezinden ya da www.borajet.com.tr  internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

ADALAR BORAJET'TEN SORULUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

havacı ~ 12 yıl önce
kimin lider oldugu degil kimin daha iyi daha güleryüzlü hizmet sundugudur yoksa her şekilde mykonosa uçulur anlıycan herkes işine baksın sende dahil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasjet mykonosun lideri dir. ~ 12 yıl önce
Mykonos sa ucan tek ciddi firma Atlasjet dir. Hem sabiha hemde , Ataturk havalimaninda ucuyor. Atlasjetin uctugu hic bir hatta bu firmalar is yapamaz . Borajet seabird du havayolu olarak gormuyorda anlasilan borajeti kim havayolu firmasi olarak goruyor . :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JOKER ~ 12 yıl önce
SEABİRD SADECE GÜLÜYORUM SİZE KİMSE HAVA YOLU ŞİRKETİ DEMEDİKİ :)))) HAVACILIĞI YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENCEN BÜYÜK ADIMLARLA KOŞMA TAVSİYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aykut ~ 12 yıl önce
egenin tek adası gökçeada mı ? Bozcaada karadenizde mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.T.N ~ 12 yıl önce
Mykonos a Atlas da başlıyor. Rekabet iyidir. Borajet çok yüksek fiyatlarla uçuyordu tekeldi şimdi fiyatlar düşer daha çok kişi bu fiyattan faydalanır iyi olur ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ege'deki tek adamız ~ 12 yıl önce
ülkemizin Ege Denizi’ndeki tek adası ifadesi yanlış olmuş, bozaada diye başlayıp devam edilebilir. havaalanı olan tek adamız manasında kullanıldı sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JOKER ~ 12 yıl önce
SEABİRD sence bir hava yolu şirketi uçmadığı bir yerin reklamını yapar mı ? Ayriyeten fiyatlarınızda indirim yapsanız iyi olur. Aksi halde doluluk oranını yakalamayıp uçuşu kaldıra bilirsiniz. Ayrıca Kuzey Egenin İncisi olan Bozcaadayı kimse unutmadı ve kimsede elimizden alamaz. Türkiye'den uzak yaşadığınızı Umut ediyorum ki ülkemizdeki gelişmelerden geri kalıyorsunuz ve geç öğreniyorsunuz. Eğer ülkemiz satıldı mı diye şüpheniz varsa da söyleyim daha satılmadı satılamaz da Çünkü ülkesini güncel takip eden milliyetçi bir halkımız var. Neredeyseniz içiniz rahat olsun TEK BAYRAK TEK DEVLET için Milyonlarca şehit verdik ve Kan akıttık. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozcaada'ya ne oldu? ~ 12 yıl önce
Haberdeki "ülkemizin Ege Denizi’ndeki tek adası oksijen kaynağı Gökçeada" ifadesinden ne anlamalıyız? Haberimiz olmadan Bozcaadayı da Yunanlılar mı aldı, yoksa nispeten küçük olduğundan adadan mı sayılmıyor?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seabird e ~ 12 yıl önce
Sen havacımısın kardeşim. Seabird in adını bana hangi kaynaktan havayolu oldugunu gösterebilrsin. 19 kişilik uçakla havayolu olumaz. Havayolu açmak için minimum 3 uçak gerekiyor. 19 kişiye kadar uçaklar hava taksi bünyesine girer. Seabird de bir havataksi şirketidir. Bu böyle bilinsin airporthaber bile havayolu diyor ayıptır. O zaman tarkim bonair palmalide havayolu arkadaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seabird ~ 12 yıl önce
Seabird'te Bozcaada'ya uçuyor, o da bölgesel havayolu. Neden yok farzediliyor anlayamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000