26 Ocak 2012, Perşembe 08:40:03

2011 ANADOLUJET'İN YILI OLDU...

2011’de, 20 uçaklık filosu ile 5.8 milyon yolcuyu 56 destinasyona taşıyan Anadolujet, yurtiçi ve yurtdışı uçuş noktalarında 45.500’e yakın sefere ulaşıldı.
  • anadolujeti thyden ayırsınlar d görsün o zaman kelebek gibi uçmayı .thy olmasa anadolujet bir hiç olur b ne pegasusu...
  • DEVAMLI FULL UÇAN UÇAKLAR NASIL ZARAR EDER ANLAMIYORUM. BİLET FİYATLARININ HEPSİ UCUZ DEĞİL. ERKEN ALINIRSA UCUZ OLUYOR. BU ARADA DAĞA TAŞA YAPILAN REKLAMLAR İÇİN NE KADAR ÖDENDİ Kİ?
  • otobüs parasına ucakla ucurursa zarar etceği iki iki dört.isterse her seferde full gitsin full gelsin değişmez.
  • AnadoluJet hala THY'ye bagli durumda ve bu operasyonlarin istenilen verimlilikte yapilamamasina neden oluyor.SunExpress veya Pegasus gibi tam bagimsiz hale gelse daha esnek ve daha basarili olacagina inaniyorum.
  • Trabzon-Kocaeli hergün;12.30 Kocaeli-Trabzon hergün;14.45 Anadolujet varolsun.
  • O yuzden mi Sunexpress le birlesmeye gidiyorsun diye sormazlar mi adama?
  • Şu Londra uçuşu hangi günlerde ve uçuş numarası ne acaba? Bilen, gören, duyan var mı? Bir de neden kapattığınız hatları da yazmadınız? Mesela Konya???
  • anadolu jetin durumu süper,herşey çok güzel diyorsunuz ama THY'nin mali verileri iyideğil,zarar ediyor.peki öyleyse neden kar yok ?
  • Gokceada basliyacakmi yaz tarifesinde bu sene?
  • Hocam basit bir hesap yapalım; yaklaşık 5.8 milyon yolcuyu 45.500 seferde taşımışlar, yani sefer başına ortalama 127,5 yolcu demektir. Filosundaki her bir uçağın olası uçuş frekansına ve her bir uçağın koltuk sayısına bakar isek ortalama her bir sefer için 158 koltuk sunuluyor demektir. 127,5/158 = %81'lik doluluk oranı demektir. Oldukça basit bir hesap, yanlış olabilir, ama buna yakındır gene sonuçta...
AnadoluJet yolcularının 2 buçuk milyonu 100 TL altında ve kampanya fiyatlarından yararlanarak uçuşlarını en ekonomik şekilde gerçekleştirdi. 

Yurtiçinde Ankara – Ağrı, Ankara - Balıkesir, Ankara - Tokat,  Ankara - Sivas,  Ankara - Kayseri, Ankara - Gazipaşa, Sabiha Gökçen – Gökçeada, Edremit, Eskişehir ve dış hatlarda Ankara – Londra ve Ankara – Batum hatları açıldı.

Borajet ile yapılan ortak uçuşlar çerçevesinde daha fazla yurtiçi uçuş noktasına ulaşılmış oldu. Yolculardan gelen talep ve beliren ihtiyaca göre Ankara çıkışlı ve varışlı İstanbul Sabiha Gökçen, Diyarbakır, Gaziantep, Van, Trabzon, Adana, Erzurum, İzmir ve Kıbrıs seferleri arttırıldı. Toplam kapasitesini geçtiğimiz yıl %13 arttıran AnadoluJet tarifeli haftalık 892 sefer gerçekleştirerek büyümesini sürdürdü.
 
2012 Yılı ilk üç haftalık verilere göre yolcu sayısını bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 ve kapasitesini bir önceki yılın aynı dönemine göre % 3 arttıran AnadoluJet 2012 yılında da başarısını sürdürmeyi hedefliyor.
2011 ANADOLUJET'İN YILI OLDU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
anadolujeti thyden ayırsınlar d görsün o zaman kelebek gibi uçmayı .thy olmasa anadolujet bir hiç olur b ne pegasusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DEVAMLI FULL UÇAN UÇAKLAR NASIL ZARAR EDER ANLAMIYORUM. BİLET FİYATLARININ HEPSİ UCUZ DEĞİL. ERKEN ALINIRSA UCUZ OLUYOR. BU ARADA DAĞA TAŞA YAPILAN REKLAMLAR İÇİN NE KADAR ÖDENDİ Kİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
otobüs parasına ucakla ucurursa zarar etceği iki iki dört.isterse her seferde full gitsin full gelsin değişmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AnadoluJet hala THY'ye bagli durumda ve bu operasyonlarin istenilen verimlilikte yapilamamasina neden oluyor.SunExpress veya Pegasus gibi tam bagimsiz hale gelse daha esnek ve daha basarili olacagina inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Trabzon-Kocaeli hergün;12.30 Kocaeli-Trabzon hergün;14.45 Anadolujet varolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O yuzden mi Sunexpress le birlesmeye gidiyorsun diye sormazlar mi adama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şu Londra uçuşu hangi günlerde ve uçuş numarası ne acaba? Bilen, gören, duyan var mı? Bir de neden kapattığınız hatları da yazmadınız? Mesela Konya???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
anadolu jetin durumu süper,herşey çok güzel diyorsunuz ama THY'nin mali verileri iyideğil,zarar ediyor.peki öyleyse neden kar yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gokceada basliyacakmi yaz tarifesinde bu sene?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hocam basit bir hesap yapalım; yaklaşık 5.8 milyon yolcuyu 45.500 seferde taşımışlar, yani sefer başına ortalama 127,5 yolcu demektir. Filosundaki her bir uçağın olası uçuş frekansına ve her bir uçağın koltuk sayısına bakar isek ortalama her bir sefer için 158 koltuk sunuluyor demektir. 127,5/158 = %81'lik doluluk oranı demektir. Oldukça basit bir hesap, yanlış olabilir, ama buna yakındır gene sonuçta...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000