22 Eylül 2010, Çarşamba 14:11:30

VİRA BİSMİLLAH...

İç hatlarda tarifeli seferler düzenleyen şirketler arasına Turkuaz Havayolları da katıldı. Şirket, Ankara’dan bugün düzenlediği ve düzenleyeceği 18 seferle iç hat operasyonlarına start verdi.
  • Ahmet kaptan ne sever, ne sevmez beni ilgilendirmiyor. Ancak bu güne kadar kendisi nerede idi ? Şimdi şirket kurtaran ...... oynuyor !!! Bu duruma Yönetim sanatında defolu mal satışı derler.... SATIŞTIR.... SATIŞŞŞŞŞŞ HAYDİ ÖYLE İSE maaşları da dağıt elinden öpelim... Aksi halde gel sen elimizden öp....
  • Ahmet kaptan reklami sevmez bu nedenle yaptigi islerle reklam yapmaz herkes onun basarisini biliyor... Herkes isine baksin 2 yildir turkuaz onun sirtindan ucuyor....
  • Merak ettim. Bu A.Kaptanın bağlıdım dediği ÖGER/TUI ne oldu ? Bu kaptan bugüne kadar nerede istihdam ediliyordu da şimdi iş yapmaya başladığı söyleniyor Aman dikkat..... Bu tür balonlar tehlikelidir...
  • ahmet kaptanı sen begenmiye bilirsin ama yaptıgı isleri herkes biliyor ve gelecegi acık hic bosuna yıpranmayın....
  • Zaten bizim memlekette "makina/techizat ve reklama" para var, insana yatırım yok. Turkuaz'da aynen bu mantıkta ilerliyor.
  • Çevresiyle 3 milyonu gecen Bursa şehrini unutmayınız !.. Bursa+Frankfurt+Duseldorf+Kıbrıs+Diyarbakır+Erzurum ama tabi uygun saat ve fiyatlar düşünülmesi gerek ..
  • hadi kardesim hayirli ugurlu olsun ucuslariniz insallah bu rüzgar durmaz uzun yillar eser avrupa artik size zor ama turkiye sizin icin cennet yolunuz acik olsun bu ahmet karabulak neyi ve nereyii kurtaracak anlamadim kendi kendinine reklam yapmaya yine basladi--- arkadas bu sirket aydoganlar ailesinin sirketler grubunun bir parcasi bu sirketin kimsenin kahramanligina yalakaligina ihtiyaci yok bu sirket büyük bir sirket olup hakkettigi yere gelecektir sirkettin basinda hidayet aydogan vardir ve ailesi vardir kimse kendine pay cikarmasin hidayet bey e helal olsun ic hatlari hayirli olsun
  • Şanlıurfa uçuşlarından bahseden arkadasım talep olursa bu işler yavş yavaş Şanlıurfa sefrleride,Erzincan seferleride, Mardin v.s illerede seferler başlar inş.
  • Şanlıurfa uçuşları olacak mı acaba ?
  • Arkadaş THY ile karıştırdı sanırım:) duyduğumuz kadarıyla Turkuaz da AKP li kodomanların yakınları değil, diğer şirketlerden tarnsfer edilen tecrübeli personel aktif görev aldı bu operasyonda.
İç hatlarda Türk Hava Yolları, Anadolujet, Sunexpress, Onur Air, Pegasus, Atlasjet ve İzair’in rekabetine Turkuaz Havayolları da katıldı.

Ankara merkezli operasyonlar düzenleyecek olan Turkuaz Havayolları, ilk seferlerini bugün yaptı. Bu sabah saat 06.00’dan itibaren Trabzon, Erzurum, Van, Gaziantep, Diyarbakır, Batman , Antalya ve İzmir seferlerine başlayan Turkuaz Havayolları, gün boyu 18 sefer yapacak.
Bir süredir maaş sıkıntısının yaşandığı şirkette, ilk günkü doluluk oranları yüzleri güldürdü. Yetkililer, ilk gün olmasına rağmen uçakların yoğun talep gördüğünü, bazı seferlerin yüzde 100 doluluğa yaklaştığını kaydetti.

Öte yandan, filosundaki 6 uçakla iç hat operasyonlarına başlayan Turkuaz Havayolları’nın üç uçağını Arabistan’a sefer yapacak bir acenteye kiralamak üzere olduğu bildirildi. Henüz kesin anlaşma imzalanmasa da tarafların büyük oranda anlaşma sağladığı kaydedildi. 3 uçağını Suudi Arabistan’a kiralamak üzere olan Turkuaz Havayolları, filosunu 2 adet Airbus 320 tipi uçakla takviye edecek. Şirketin internet sitesinde halen 3 Airbus 321 ve 5 Airbus 320 uçağı filoda görünüyor.
VİRA BİSMİLLAH...

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ahmet kaptan ne sever, ne sevmez beni ilgilendirmiyor. Ancak bu güne kadar kendisi nerede idi ? Şimdi şirket kurtaran ...... oynuyor !!! Bu duruma Yönetim sanatında defolu mal satışı derler.... SATIŞTIR.... SATIŞŞŞŞŞŞ HAYDİ ÖYLE İSE maaşları da dağıt elinden öpelim... Aksi halde gel sen elimizden öp....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ahmet kaptan reklami sevmez bu nedenle yaptigi islerle reklam yapmaz herkes onun basarisini biliyor... Herkes isine baksin 2 yildir turkuaz onun sirtindan ucuyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merak ettim. Bu A.Kaptanın bağlıdım dediği ÖGER/TUI ne oldu ? Bu kaptan bugüne kadar nerede istihdam ediliyordu da şimdi iş yapmaya başladığı söyleniyor Aman dikkat..... Bu tür balonlar tehlikelidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ahmet kaptanı sen begenmiye bilirsin ama yaptıgı isleri herkes biliyor ve gelecegi acık hic bosuna yıpranmayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten bizim memlekette "makina/techizat ve reklama" para var, insana yatırım yok. Turkuaz'da aynen bu mantıkta ilerliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çevresiyle 3 milyonu gecen Bursa şehrini unutmayınız !.. Bursa+Frankfurt+Duseldorf+Kıbrıs+Diyarbakır+Erzurum ama tabi uygun saat ve fiyatlar düşünülmesi gerek ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hadi kardesim hayirli ugurlu olsun ucuslariniz insallah bu rüzgar durmaz uzun yillar eser avrupa artik size zor ama turkiye sizin icin cennet yolunuz acik olsun bu ahmet karabulak neyi ve nereyii kurtaracak anlamadim kendi kendinine reklam yapmaya yine basladi--- arkadas bu sirket aydoganlar ailesinin sirketler grubunun bir parcasi bu sirketin kimsenin kahramanligina yalakaligina ihtiyaci yok bu sirket büyük bir sirket olup hakkettigi yere gelecektir sirkettin basinda hidayet aydogan vardir ve ailesi vardir kimse kendine pay cikarmasin hidayet bey e helal olsun ic hatlari hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şanlıurfa uçuşlarından bahseden arkadasım talep olursa bu işler yavş yavaş Şanlıurfa sefrleride,Erzincan seferleride, Mardin v.s illerede seferler başlar inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şanlıurfa uçuşları olacak mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaş THY ile karıştırdı sanırım:) duyduğumuz kadarıyla Turkuaz da AKP li kodomanların yakınları değil, diğer şirketlerden tarnsfer edilen tecrübeli personel aktif görev aldı bu operasyonda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000