21 Kasım 2011, Pazartesi 10:19:54

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NDA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Irak Ulaştırma Bakanlığı’nın Türk şirketlerine uçuş yasağı getirmesi Ankara’da hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oluyor.
  • eh osmanli imperatoru gibbi davraniliyor ehh yapma bulursun
  • Eet 12ye kdr rotar vardi bizde erbil ucusunu yapmak icin akana gec gittik. Fakat son dakikada gelen bi bilgiye gore iptal edildi.
  • Suriyeye girecegiz ya, Nasil ve hangi sartlarda girecegimiz su anda EN UST duzeyde talimat aliyor. Es zamanli olarak iraka da girelim ve sonunda su anti-israel maskemizi dusurelim....maskeligi ortada....kravatimizdan belli. Ancak bunu yapabilmek icin once izin isteyelim! ve sonucta sorunsuz ucalim,..... olmazmi, super fikir ama degilmi....
  • uçaklara haciz düşünebilecek kadar cahil avukatlarla iş tutan firmalarıda sevebilirsiniz. Avukat cübbesiyle gezen ey vatandaş araştır oku: Chicago Conv. Avukata ve müvekillerine havayolları tazminat davaları açsında görsünler cehaletin neticesini.
  • dostluk da bir yere kadar. bu coğrafya komşularıyla dost olacağını sanarken batıveren medeniyetlerle doludur.
  • hadi bakem sağa sola kafa atmayla,kasımpaşa kabadayılığı yapmakla olmuyormuş bu işler değil mi? işte böyle alırsın cevabını...eee ne demişler her naneye burnunu sokmayacaksın haddini bileceksin demiiiiii
  • Irakta iş yapan iş adamları veya mütahitler neden gerekli teminatlarını almadan bu tür işlere girmişler. Irakta alacakları varsa bu devletten devlete yapılacak görüşmelerle halledilmesi gereken sorunlardır. Uçaklar birbirlerinin ülkelerine giderken Şikago Konvansiyonun teminatı altında giderler. Sen uçağı esnafın buz dolabı veya yazar kasası veya borçlunun evindeki halı veya kilim sanarak aceleyle üzerine haciz korsan alırsın böyle tokat gibi cevabını. Geçmişte defalarca bu konuyu Başta Adelet Bakanlığı olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşların gündemine taşıdık ama dinleyen kim.
Onur Havayolları’nın Avrupa’nın bazı ülkelerine uçuşlarının durdurulmasından sonra ilk kez bir ülke Türk uçaklarına uçuş yasağı getirdi. Irak Ulaştırma Bakanlığı başta Türk Hava Yolları olmak üzere AtlasJet Havayolları ve Pegasus Havayolları’na uçuş yasağı getirdi.

Gerekçe olarak Türk mahkemelerinin, Irak Havayolları'na ait uçaklara 'borç' gerekçesiyle el koyma kararı alması gösterilirken, Irak Devleti de misilleme yaparak Türk şirketlerinin uçuşlarını durdurdu.

Yasağa hazırlıksız yakalanan Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü karar karşısında şoke olurken, şimdi ne tür bir tavır alınacağı üzerinde çalışılıyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi şu sıralarda Ulaştırma Bakanlığı’na giderek konuyla ilgili bilgi aktarıyor.

Ulaştırma Bakanlığı’nda Irak’ın verdiği karar görüşülecek ve kararın düzeltilmesi istenecek. Irak’ın kararı düzeltmemesi halinde aynı şekilde karşılık vereceği ifade ediliyor.

Bu arada ülkeye en çok sefer yapan Türk Hava Yolları'nın Irak'ta uçağı bulunmadığı öğrenilirken, Bağdat, Erbil ve Süleymaniye seferlerinin akıbiyetinin belli olacağını düşünen şirketler yolculara bu seferlerde öğlen 12:00'a kadar gecikme olacağını duyurdu.

Airporthaber.com
ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NDA OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
eh osmanli imperatoru gibbi davraniliyor ehh yapma bulursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eet 12ye kdr rotar vardi bizde erbil ucusunu yapmak icin akana gec gittik. Fakat son dakikada gelen bi bilgiye gore iptal edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Suriyeye girecegiz ya, Nasil ve hangi sartlarda girecegimiz su anda EN UST duzeyde talimat aliyor. Es zamanli olarak iraka da girelim ve sonunda su anti-israel maskemizi dusurelim....maskeligi ortada....kravatimizdan belli. Ancak bunu yapabilmek icin once izin isteyelim! ve sonucta sorunsuz ucalim,..... olmazmi, super fikir ama degilmi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçaklara haciz düşünebilecek kadar cahil avukatlarla iş tutan firmalarıda sevebilirsiniz. Avukat cübbesiyle gezen ey vatandaş araştır oku: Chicago Conv. Avukata ve müvekillerine havayolları tazminat davaları açsında görsünler cehaletin neticesini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dostluk da bir yere kadar. bu coğrafya komşularıyla dost olacağını sanarken batıveren medeniyetlerle doludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hadi bakem sağa sola kafa atmayla,kasımpaşa kabadayılığı yapmakla olmuyormuş bu işler değil mi? işte böyle alırsın cevabını...eee ne demişler her naneye burnunu sokmayacaksın haddini bileceksin demiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Irakta iş yapan iş adamları veya mütahitler neden gerekli teminatlarını almadan bu tür işlere girmişler. Irakta alacakları varsa bu devletten devlete yapılacak görüşmelerle halledilmesi gereken sorunlardır. Uçaklar birbirlerinin ülkelerine giderken Şikago Konvansiyonun teminatı altında giderler. Sen uçağı esnafın buz dolabı veya yazar kasası veya borçlunun evindeki halı veya kilim sanarak aceleyle üzerine haciz korsan alırsın böyle tokat gibi cevabını. Geçmişte defalarca bu konuyu Başta Adelet Bakanlığı olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşların gündemine taşıdık ama dinleyen kim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000