26 Aralık 2012, Çarşamba 18:19:39

TÖSHİD'İN YENİ BAŞKANI SERTAÇ HAYBAT OLDU

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği'nin olağan genel kurulu bugün yapıldı.
  • cok sevindim. Sertac beyi kutlarim
  • Uzun yıllar sonra yeniden Pegasus. Hayırlı olsun. Bu sayede Hükümete karşı yalakalık da biter, uygar seviyeli bir ilişki başlar. Ne yakın ne uzak. Profesyonel
  • benden haz etmezdiniz ama ben sizin kararlı ilkeli yaklaşımlarınızla töshidi ileri noktalara götüreceğinize inanıyorum...tebrikler ve başarılar...?
  • SERTAC BEY,HAYIRLI OLSUN. MK
  • patronlar kulubüne maaşlı yönetici başkan olur mu ? ille pgs olacaksa ali sabancı olsun.
  • Sertaç Bey Ankara da başarılar.Mutluluklar

Havacılık sektörünün sivil toplum örgütlerinden biri olan TÖSHİD'de seçim heyecanı yaşandı. Murat Ersoy'un başkanlığını yürüttüğü derneğin bugün yapılan olan genel kurulunda Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat derneğin başkanı seçildi.

Başkan Yardımcılığı'na TAV İstanbul Genel Müdür Kemal Ünlü, FreeBird Havayolları CEO'su İzzet Tükenmez , Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Genel Sekreterliğe Musa Alioğlu, Muhasip Üyeliğe Çelebi Handling'den Talha Göksel, Onur Air Genel Müdür Yardımcısı Nedim Gürbüz ve Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ve Denetçi olarak Gürol Yüksel, HAVAŞ Genel Müdürü Müjdat Yücel, HEAŞ Genel Müdürü Volkan Tiryakiler  seçildi.

Seçimlerde 55 üye oy kullandı. Yönetim kurulunun şeçilmesinin ardından kurul üyeleri kendi aralarında toplanarak Sertaç  Haybat'ı başkan olarak seçtiler.

TÖSHİD'İN YENİ BAŞKANI SERTAÇ HAYBAT OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

AMK ~ 11 yıl önce
cok sevindim. Sertac beyi kutlarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı Olsun ~ 11 yıl önce
Uzun yıllar sonra yeniden Pegasus. Hayırlı olsun. Bu sayede Hükümete karşı yalakalık da biter, uygar seviyeli bir ilişki başlar. Ne yakın ne uzak. Profesyonel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sertaç bey,siz ~ 11 yıl önce
benden haz etmezdiniz ama ben sizin kararlı ilkeli yaklaşımlarınızla töshidi ileri noktalara götüreceğinize inanıyorum...tebrikler ve başarılar...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MK ~ 11 yıl önce
SERTAC BEY,HAYIRLI OLSUN. MK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali sabancı ~ 11 yıl önce
patronlar kulubüne maaşlı yönetici başkan olur mu ? ille pgs olacaksa ali sabancı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 11 yıl önce
o zaman sizin bu mantığınıza göre.. türkiye cumhuriyetinin başkanının koçlardan yada sabancılardan olması lazım... koskoca türkiyeye maasşlı başbakaban mı olur
Bravo ~ 11 yıl önce
Sertaç Bey Ankara da başarılar.Mutluluklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000