26 Haziran 2012, Salı 17:45:06

SUUDİ ARABİSTAN'DA DA UÇMUŞTU

TC-ETP kuyruk tescilli A330 filodan ayrıldı.
  • Center yakıt deposunu doldurma. Al sana yaklaşık 280 kapasiteli mükemmel bir uçak. Helal olsun Atlas.
  • atlasjet bu ucaklari ne zaman long range'de kullanmis? ucaklar alinire alinmaz saudi'ye kiralandi. anlasma bitince de ucaklarin costu geregi ufak ufak phase out edildiler. sanki bu ucaklar filodayken uzak dogu'ya amerika'ya ucuyordu atlasjet?
  • aynı katogorılerdekı ucaklar mı arkadasım? 330'un fılodan cıkmasının sırketın uzun vadelı planları hakkında fıkır vermıyor mu sana? Bız Atlasjet'i uzun menzılde gormek ısterken onun long range ucakları elınden cıkararak kısa menzıle yonelmesı benım ıcın uzcu evet.
  • uzulecek bir durum yok. sirket politikasi bu. B757'ler de gitti. tek tip A320 serisine kaldi Atlasjet. bence mantikli bir politika. farkli tipler icin pilot egitimi, teknisyen egitimi, depo vs vs gibi faktorleri dusununce bence mantikli bir politika gutmusler.
  • zaten bu atlas ile onur da olmasa araplar uçak bulamayacak
  • uzun zamandır fıloda yok, zaten sıektın websayfasında da yok artık. uzucu bır durum
  • ETK da gitti. Atlasjet'in filosunda A330 kalmadi.

Atlasjet’in 2 sene önce filosuna katılan ve kiralandıktan 2 ay sonra Suudi Arabistan Havayolları’na kiralanan TC-ETP kuyruk tescilli Airbus A330 uçağı, kira sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle uçağı Atlasjet'e kiralayan Aircastle tarafından Ryan International’e kiraya verildi.

Atlasjet’in 10. yıl kutlamaları için ilk boyanan uçak olan TC-ETP, Suudi Arabistan Havayolları’nda 4 ay kirada kaldıktan sonra, geri dönmüştü.

Bu ay başında Atlasjet tarafından Aircastle şirketiyle sözleşme yenilenmezken uçak Amerikan havayolu şirketi Ryan International’e kiralandı.

Atlasjet’in filosunda şu anda sadece TC-ETK kuyruk tescilli A330 kaldığı öğrenildi.

SUUDİ ARABİSTAN'DA DA UÇMUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Kerem Erdal ~ 12 yıl önce
Center yakıt deposunu doldurma. Al sana yaklaşık 280 kapasiteli mükemmel bir uçak. Helal olsun Atlas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik misiniz cahil mi? ~ 12 yıl önce
atlasjet bu ucaklari ne zaman long range'de kullanmis? ucaklar alinire alinmaz saudi'ye kiralandi. anlasma bitince de ucaklarin costu geregi ufak ufak phase out edildiler. sanki bu ucaklar filodayken uzak dogu'ya amerika'ya ucuyordu atlasjet?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ile 320 ? ~ 12 yıl önce
aynı katogorılerdekı ucaklar mı arkadasım? 330'un fılodan cıkmasının sırketın uzun vadelı planları hakkında fıkır vermıyor mu sana? Bız Atlasjet'i uzun menzılde gormek ısterken onun long range ucakları elınden cıkararak kısa menzıle yonelmesı benım ıcın uzcu evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzucu? ~ 12 yıl önce
uzulecek bir durum yok. sirket politikasi bu. B757'ler de gitti. tek tip A320 serisine kaldi Atlasjet. bence mantikli bir politika. farkli tipler icin pilot egitimi, teknisyen egitimi, depo vs vs gibi faktorleri dusununce bence mantikli bir politika gutmusler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.-. ~ 12 yıl önce
zaten bu atlas ile onur da olmasa araplar uçak bulamayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet 330 kalmadı ~ 12 yıl önce
uzun zamandır fıloda yok, zaten sıektın websayfasında da yok artık. uzucu bır durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ETK ~ 12 yıl önce
ETK da gitti. Atlasjet'in filosunda A330 kalmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000