19 Aralık 2010, Pazar 12:18:24

Süleymaniye Havaalanı'nda mahsur kaldılar

Kuzey Irak'ın Süleymaniye Havaalanı'nda, sabaha karşı yoğun sis yüzünden uçak seferlerinin iptal edilmesi sebebiyle Türk işadamları mahsur kaldı.
  • Nedense hiç üzülmedim,
  • Eeee ne diyordunuz; "Fırsatlar ülkesi Kuzey Irak", öyle değil mi..? Görüyorsunuz işte fırsatçılıkta ve adam kazıklamakta birbirimizden hiçbir farkımız yok. Durmak yok, yola devam... PVT

Forum Fuarcılık ve Geliştirme AŞ organizesi ile Süleymaniye'deki Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı'na katılan işadamları, fuardan istediklerini bulamadıkları gibi, yoğun sis yüzünden 2 saat rötar yapan uçaklarının seferi iptal edildi. İşadamları, aralarında fuar için gelen Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2 personeli ile birlikte Süleymaniye Havaalanı'nda saatlerce mahsur kaldı.

IRAK PAZARINA GİRMEK İÇİN GİTMİŞLERDİ

Türkiye'nin farklı illerinden 50'nin üzerinde işadamı, 15-18 Aralık'ta düzenlenen fuarın sonunda, Atlasjet'in 19 Aralık 2010 Süleymaniye-İstanbul KK 6901 sefer sayılı, 04.15 uçağı ile dönüş için havaalanına geldi. Süleymaniye-İstanbul uçağının yoğun sis yüzünden bir saat rötar yaptığını öğrenen iş adamları havaalanında beklemeye başladı. Bu kötü sürprizden yarım saat sonra uçağın 2 saat rötarla İstanbul'a uçacağı bilgisi geldi.

Süleymaniye Havaalanı'nda uzun süre beklemekten sıkılan 50 Türk işadamı uçağının iki saat rötarlı geleceği bilgisinin ardından da bu kez uçağın yoğun sis yüzünden iptal olduğunu öğrendi. Süleymaniye'den İstanbul'a gittikten sonra Türkiye'nin değişik vilayetlerine dönecek bazı işadamları bu kez de İstanbul'dan memleketlerine gidecekleri uçağı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.

İŞADAMLARI MAHSUR KALINCA IRAKLI TAKSİCİLER FIRSATÇILIK YAPTI

Bu arada, Süleymaniye Havaalanı'ndan, tekrar otellerine dönme telaşına düşen Türk işadamları, bu kez de taksici krizi ile karşı karşıya kaldılar. Türk işadamlarının havaalanında mahsur kaldığını fırsat bilen Iraklı taksiciler, 5 bin dinara götürecekleri yere 40 bin dinar istedi. Iraklı taksicilerin bu tutumuna sinirlenen Türk işadamları, sonunda verilen fiyata razı oldu ve kapattıkları otele geri dönmek zorunda kaldı. Yaklaşık 4 saat süren Süleymaniye Havaalanı'ndaki bekleyiş ardından işadamları sonunda otellerine geri dönmek zorunda kaldı.

Süleymaniye Havaalanı'nda mahsur kaldılar

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Nedense hiç üzülmedim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eeee ne diyordunuz; "Fırsatlar ülkesi Kuzey Irak", öyle değil mi..? Görüyorsunuz işte fırsatçılıkta ve adam kazıklamakta birbirimizden hiçbir farkımız yok. Durmak yok, yola devam... PVT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000