04 Haziran 2013, Salı 16:47:17

SKY MAĞDURLARINA SAHİP ÇIKTI

SKY Havayollarının operasyonlarını durdurması nedeniyle mağdur olan Kazakistanlı turistlere Gülnartur sahip çıktı...
  • Germansky dan Münih- Antalya bilet almıştım 4 kişi. 16 Haziran için. Acaba uçuş varmı yokmu onu bile öğrenemiyoruz. Tel. Mail cevap veren yok. Bari battık diye mesaj gönderin de çaremize bakalım. Ama hak yiyiciler bunları düşünmez. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • TEKNİK DEPARTMANDA ÇALIŞAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMESİNLER. HER ZAMAN HER YERDE İŞ BULURLAR. FAKAT ŞEFLERİ, ŞEF YARDIMCILARI, MÜDÜRLERİ,MÜDÜR YARDIMCILARI VE FALANCANIN AKRABASI, KOLANCANIN YİĞENİ DEDİN Mİ 10 TANE ADAM EDİYOR ZATİ. BUNLAR İKİ ELİNİ BAŞLARININ ARASINA KOYUP ŞİMDİDEN DÜŞÜNEBİLİRLER... ORADA UZUN YILLARDIR ÇALIŞAN ABİLERİMİZE, ŞİRKETİN KURULUŞUN DAN BU GÜNE KADAR ÇALIŞMIŞ , ŞİRKETİN BÜTÜN ZOR GÜNLERİN DE YANIN DA OLMUŞ TEKNİSYENLERE AKLA GELMİCEK ALİCENGİZ OYUNLARI OYNAYAN BU 10 KİŞİ DÜŞÜNSÜN. MAAŞ ZAMMI GELİNCE, AYRILAN BU ÖDENEK DEN EN BÜYÜK PAYI KENDİLERİNE AYIRAN, VE DİYER ÇALIŞANLARA 25- 50 DOLAR GİBİ GÜLÜNÇ RAKAMLARI ALTDAKİ DİGERLERİNE LAYIK GÖREN BU 10 KİŞİ DÜŞÜNSÜN.FAKAT ENÇOK DA BU 10 KİŞİNİN BAŞINDAKİ EN BÜYÜK ABİ DÜŞÜNSÜN..............
  • Arkadaslar gidin hemen bolge calismaya sikayette bulunun bosuna zaman kaybediyorsunuz.bosuna para beklemeyin odeyecek olan mantikli bir aciklama yapar.bunlarin tek dusundugu kendilerini kurtarmak.
  • SHGM'nin çok önceden önlem alması geregirdi, çalışanına maaş veremeyen bir şirket yolcuyu nasıl emniyetli uçurabilir?
  • Zamanında bende bir sky calisaniydim evet ekmek yedim ama kimse de benim kara kasıma kara gözüme para vermedi hakkını vererek çalıştım çoook düşük bir ücretle üstelik zamanında astigim astik kestiğim kestik diyen amirlere memurlara sesleniyorum sizede kalmadı değilmi alma mazlumun ahini gecmis olsun.
  • NEDEN DÜŞENE BİR TEKMEDE SİZ VURUYORSUNUZ!!!YAPMAYIN BAYANLAR BEYLER BURADA YAPMANIZ GEREKEN SKY SAHİP ÇIK TAYİP EFENDİ DEMEK DAHA DOĞRU OLURDU BENCE YAZIK YA OKADAR İNSAN BOŞTA KALACAK BELKİ DAHA İYİ BELKİDE DAHA KÖTÜ YERLERDE İŞ BULACAK AMA ŞUNU UNUTMAYIN Kİ HER GÜZELOBA,BARINAKLAR DAN GEÇERKEN ESKİ BİR ÇALIŞAN OLARAK HEP GÜZEL ŞEYLERİ HATIRLAYIP BAKAMIYACAKSINIZ PLAZADA YAŞANAN GÜZEL GÜNLERİ HATIRLARKEN GÖZLERİNİZ DOLACAK BELKİ AH BELKİ İÇ ÇEKECEKSİNİZ .KALDIRIN DÜŞTÜĞÜ YERDEN SAYIN DEVLET MAKAMLARI YAZIKTIR GÜNAHTIR HİÇMİ DÖVİZ KAZANDIRMADI BU ÜLKEYE BU İNSANLAR...
  • Bende sandım ki; SKY açıkta kalan kabin ve kokpit ekibine sahip çıktı.
  • Allahin adaleti vat.Her ne kadar yastiğa kasasibi rahat koyabilenler olsa da..Ben ve eşim iyi ki iflas etmeden çikmiş iki maaştan daha fazla emek vermedik.Kalan maaşimiz ve emeklerimiz haram olsun.Uykusuz günler,bayram seyram demeden çekilen aile hasretimiz,hastalik dinlemeden uçtuğumuz günler..Tek keime ile Yazik.
  • kısa bir süre teknikte çalışmıştım sky bi marka diye heyecanla gelmiştim bir baktım tenekeden bi marka patron garip teknik müdür kibirden şişmiş mühendislik müdürü küçük dağları ben yarattım saf temiz kendini parçalıyan bir bakım müdürü kendini sultan sanan yer işletme müdürü kabin müdürü desen ajda pekkanın rakibi hemen ayrılmıştım 2 sene iyi dayanmışlar ben daha erken diyordum
  • Bunun german sky airlensle bağlantısı varmi

SKY Havayollarının operasyonlarını durdurması nedeniyle ,Antalya ve Kazakistan'da mağdur olan yüzlerce turiste Gülnartur sahip çıktı.

SKY Havayolları’nın uçuşlarını durdurmasından sonra sigorta ve bazı temanitları bulunmayan Kazak turistlerin oldukça tedirgin olduklarının hatırlatıldığını vurgulayan Gülnartur Yönetim Kurulu Başkanı Ali İsmailov açıklamasında şöyle dedi:

"Şu anda Antalya ve civarında SKY ile uçmuş yüzlerce turist var. Bunun yanında erken rezervasyon döneminde parasını ödemiş ve daha seyahata çıkmamış binlerce turist bulunuyor. Bu turistlerle ilgili hiç bir teminat yok ve ne olacakları belli değil. Bu tip olayların yaşanmasını önlememiz lazım, çünkü bu durum hepimize zarar veriyor. Biz Kazak tur operatörü Gülnar  olarak, mağdur olan tüm turistleri bir takım kolaylıklar sağlayarak uçuracağız. Konu ile ilgili tüm kamu ve özel sektör temsilcileri ile temas halindeyiz. Kazakistan'da tek yetkili olduğumuz Atlasjet ve Corendon havayolları ile haftada 50'ye yakın sefer ile icra ettiğimiz Kazakistan/Antalya uçuşlarında mağdur olan tur operatörleri ve turistlere gerek işbirliğini ve kolaylığı göstereceğiz."
 

360 YOLCU MAĞDUR OLDU

Öte yandan Sky Airlines ile daha önce anlaşma yapan ve deposite ödeyen Qualitum Tour’un yolcuları Antalya Havalimanı’nda mağdur oldu. Devreye giren Qualitum Tour ekibi ise, yolcuları Tez Tour ve Intourist in  uçağındaki boş koltuklara bindirerek Kazakistan'a gönderdi. İptal edilen uçuşta Qualitum Tour'un 360 yolcusunun bulunduğu, bunlardan 190'ının bugün gönderildiği, 170'inin ise otellere yerleştirildiği ve yarın ülkelerine gönderileceği belirtildi.

SKY MAĞDURLARINA SAHİP ÇIKTI