27 Ekim 2011, Perşembe 15:30:38

SKY HAVAYOLLARI 50 BİN TL GÖNDERDİ

Van'daki deprem felaketi nedeniyle tüm Türkiye seferber olurken, SKY Havayolları sahibi Talha Görgülü toplam 150 bin liralık yardımla, yardım yapan şirketler arasına katıldı...
  • sadakayardımın gizlisi makbuldür kamilll! bahşiş verirken bile adamın eline sıkıştırıyorsun, şova hacet yok!
  • Bi yerden mağdur et zorla al sonra bağış yaptım olmaz kendini kandır sen insanları kandır cenab allahı hesaba katma sakın
  • Sen kac lira verin arkadasim soyle de bilelim
  • Bağışladığı parayıda zaten eşyalarımı haczederk zorla haksız olarak aldı onu vermiştir belkide allah affetsin
  • amaç yardımdan çok reklama yönelikti, canlı yayını izleseydiniz anlardınız.
  • Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Talha Bey de kendine yakışanı yapmış. Allah Razı Olsun.
  • yasadigim felaket sonrasi yurtdaslarimizin her türlu yardime ihtiyac duyuldugu malum , lakin bunun azi cogu olmaz .. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun .. Baskasini elestirmek yerine , biz ne yapabilirz diye dertlenmek gerekir
  • yardımın komiği olmaz aceba sen ne kadar yardım ettin de komik diyorsun.çok ayıp etmişsin her kimsenn lütfen sözünü geri al ve özür dilee..
  • cok komik bir rakam bu yakismadi
Depremin ardından sokakta kalan Van halkına yardımlar çığ gibi büyürken, Talha Görgülü de 150 bin liralık desteğiyle alkış topladı.

Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen depren nedeniyle Türkiye adeta tek yürek tek bilek haline geldi. Yediden yetmişe herkes yardım seferberliğine başlarken uluslar arası yardımlar da Van’a ulaşmaya başladı. 
 
Bireysel yardımların yanında Türk Medyası yardım kampanyaları düzenlemeye başladı. Bunlardan bir tanesi de şüphesiz dün gece 12 kanalın ortaklaşa düzenlediği yardım kampanyasıydı. Atv ve Kanal D'nin organize ettiği kampanyaya Star TV, Kanaltürk, NTV, CNN Türk, Beyaz TV, A Haber, Habertürk, 24 ve TNT de katıldı. Milyonlarca Türk halkı da konuya duyarsız kalmadı ve elinden geleni Van için vermekten çekinmedi.
 
Yardım edenlerden biri de Türk Havacılığı'nın önemli temsilcilerinden olan SKY Havayolları'nın sahibi Talha Görgülü idi. Görgülü toplamda 150 bin liralık yardımda bulundu.
 
Yayına telefonla bağlanan Görgülü, SKY Havayolları adına 50 bin Türk Lirası bağışlarken, yine sahibi olduğu Kayı Grup adına da 100 bin liralık bağışta bulunarak toplamda 150 bin Türk Lirası ile geceye büyük katkı sağladı. Depremin ardından ilk maddi destek sağlayan AtlasJet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy olmuş, ardından da Onur Havayolları olmuştu. 
 
Pegasus Havayolları da bilet fiyatlarında indirime giderek sosyal bir görev üstlenmişti. Türk Havayolları, AnadoluJet ve Sunexpress Hava Yolları da bilet fiyatlarını neredeyse maliyetlerinin altına indirecek bu kampanyanın birer parçası haline gelmişlerdi. Bu şirketlerin yardım malzemelerini de Van’a ücretsiz taşıdıkları biliniyor. SKY Havayolları da yardım edenler kervanına 50 bin TL ile katılarak alkışı alanlar arasına girdi. Kayı Grubun Sahibi Talga Görgülü toplam 150 bin TL’lik desteğiyle yardımseverliğini göstermiş oldu. 
 
Van için son derece üzgün olduğunu belirten Görgülü, sağladığı destek ile büyük alkış topladı.

©AirportHaber
SKY HAVAYOLLARI 50 BİN TL GÖNDERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
sadakayardımın gizlisi makbuldür kamilll! bahşiş verirken bile adamın eline sıkıştırıyorsun, şova hacet yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bi yerden mağdur et zorla al sonra bağış yaptım olmaz kendini kandır sen insanları kandır cenab allahı hesaba katma sakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen kac lira verin arkadasim soyle de bilelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bağışladığı parayıda zaten eşyalarımı haczederk zorla haksız olarak aldı onu vermiştir belkide allah affetsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
amaç yardımdan çok reklama yönelikti, canlı yayını izleseydiniz anlardınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Talha Bey de kendine yakışanı yapmış. Allah Razı Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yasadigim felaket sonrasi yurtdaslarimizin her türlu yardime ihtiyac duyuldugu malum , lakin bunun azi cogu olmaz .. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun .. Baskasini elestirmek yerine , biz ne yapabilirz diye dertlenmek gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yardımın komiği olmaz aceba sen ne kadar yardım ettin de komik diyorsun.çok ayıp etmişsin her kimsenn lütfen sözünü geri al ve özür dilee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cok komik bir rakam bu yakismadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000