27 Ekim 2010, Çarşamba 10:44:59

SHGM BALKAN ÜLKELERİNİ ANTALYA'DA TOPLADI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde, dokuz Balkan ülkesinin Sivil Havacılık Otoritelerinin temsilcileri Antalya'da bir araya geldi. SHGM, "Ortak bir geçmişten stratejik ortaklığa" adım atıyor.
  • Program başarılı, niyet iyi, amaç harika... Emeği geçenlere teşekkürler de, TAV niye bu toplantıda konuk veya konuşmacı değil? 2'si Balkanların kalbinde, Makedonya'da, toplam 10 havalimanı yetmiyor herhalde. Saygılarımla.
  • TÜRKİYEDEN KATILANLARA BAKILINCA TOPLANTININ AMACI VE NİÇİN YAPILDIĞI DAHA İYİ ANLAŞILIYOR.

Geçtiğimiz dönemlerde başta Afrika, Ortadoğu ve komşu ülkelerle gerçekleştirilen bölgesel işbirliği projelerle Türk Sivil Havacılığı'na büyük bir ivme kazandıran SHGM, Balkan ülkeleriyle de benzer şekilde stratejik ortaklığa imza atıyor.

"Ortak Bir Geçmişten Stratejik Ortaklığa" sloganıyla yola çıkılan ve Balkan Ülkeleriyle bölgesel işbirliğinin planlandığı toplantı, Antalya IC Green Palace Otel'de SHGM Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru başkanlığında başladı.

Toplantıda sırasıyla Kosova Cumhuriyeti Sivil Havacılık Otoritesi Genel Müdürü Dritan Gjonbalaj, Makedonya Cumhuriyeti Havacılık Güvenliği ve Denetim Dairesi Müdürü Dejan Mojoski, Karadağ Sivil Havacılık Otoritesi Genel Müdürü Dragan Djurovic, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Müdürü Yardımcısı Server Aydın, ICF Airports Genel Müdürü Ferda Yakar, Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ve MNG Teknik Genel Müdür Yardımcısı Fikret Geçkili sunumlarını yapacak.

Ayrıntıları AirportHaber'den takip edebilirsiniz...

SHGM BALKAN ÜLKELERİNİ ANTALYA'DA TOPLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Program başarılı, niyet iyi, amaç harika... Emeği geçenlere teşekkürler de, TAV niye bu toplantıda konuk veya konuşmacı değil? 2'si Balkanların kalbinde, Makedonya'da, toplam 10 havalimanı yetmiyor herhalde. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜRKİYEDEN KATILANLARA BAKILINCA TOPLANTININ AMACI VE NİÇİN YAPILDIĞI DAHA İYİ ANLAŞILIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000