22 Nisan 2010, Perşembe 14:31:59

Serkan Yazıcı, Sezona Zaferle Başladı

Daha önce dört kez kazandığı Türkiye Şampiyonluğunu tekrar kazanmak parolası ile etaplara geri dönen Serkan Yazıcı, Atlasjet ve Ströer sponsorluğunda Abarth Grande Punto Super 2000 ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışını zaferle tamamladı.

16 Nisan Cuma günü başlayan Dünya Ralli Şampiyonası yarışımız olan Rally of Turkey’in birinici günü aynı zamanda Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olarak koşuldu. Gün sonunda 20 saniye farkla lider durumda olan şampiyon pilot Serkan Yazıcı, ilk yarış sonunda lider koltuğuna oturdu.

Temposunu ikinci günde de düşürmeyen Serkan Yazıcı / Kaan Özşenler ekibi günün 3.etabı olan Bozhane’de tamamlayamadılar. Atlasjet Stroer Racing Team teknik ekibi Abarth Grande Punto S2000’i yarışın ertesi gününe eksiksiz bir şekilde yetiştirdiler.

Hızlı ve istikrarlı pilotajını üçüncü günde sürdüren Yazıcı / Özşenler ekibi günü ve yarışı 18 sn. farkla üçüncü sırada bitirerek,takımları adına çok değerli puanları kendi hanesine yazdı.

Atlasjet ve Ströer reklam sponsorluğunda 2010 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonasında yarışacak olan Serkan Yazıcı / Kaan Özşenler ekibinin bir sonraki yarışı 8-9 Mayıs tarihlerinde İzmir’in asfalt etaplarında koşulacak Ege Rallisi.
 

Serkan Yazıcı, Sezona Zaferle Başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000