15 Mayıs 2008, Perşembe 11:36:22

SADECE ATLASJET YOLCULARI DİNLEYEBİLİR!

Atlasjet Havayolları, İstanbul’un groove radyosu Radio Oxi-Gen tarafından özel olarak seçilen chill-out parçalar ile, yolcularına seyahat başında ve sonunda ekstra keyifli müzik ziyafeti sunuyor.
  • evet gerçekten o kadar güzel açıklamışsınki ancak bu kadar güzel açıklanabilir yada anlatılabilir..Atlasjet artık eski atlasjet değil rezalet jet desek daha mantıklı olur..ne personeline bakıyor artık personelde işine bakmıyor nede yolcusu gerçekten rahat ediyor.Personeli artık hep somurtkan dert yanıyor ama atlas müşterisine müzik dinletiyor yazık ucak almakla ne sirket gelisir ne sivil havacılığımız.
  • rumuzu captain olan arkadaşımız haklı...thy dahil tüm şirket yöneticileri hala direniyorlar ama kendi(şirketin)kuyularını kazıyorlar..önce personel!!!kimse bu yöneticilere bunu hatırlatmıyorlar mı..?bu insanlar hangi okullarda okudularda bunları öğrenemediler..1 haftalık kurslarda bile personel memnuniyetinin şirket için ne kadar önemli olduğu anlatılıyor..ama nedense gün kurtarılıyor cabin kokpit teknik tüm arkadaşlarımız limitlerde çalıştırılıyor..
  • bizler doğuda yaşaayan iş madamları olarak ilgili makamlara ulaşamadık. sistem aracılığıyal soruyorum. atlasjet ucağı karsa dopluluk % 100 olduğu halde uçuyordu şimdi neden uşmuyor.bu konuda yrdımınızı isterim saygılarımla..Yorumunuz...
  • Kabin personeline önem vermeyen bir sirket yolcusuna onem verse ne olur ilk once calısanını mutlu et ki onlarda senin için bişeyler yapsınlar sen yolcuya müzik dinletsen ne olur dinletmesen ne olur personelinin yüzü gülmedikten sonra.

Yolcularının rahat seyahat etmesi için sürekli  olarak  yeniliklere  imza atan ve kısa sürede uygulamaya geçen Atlasjet Havayolları, yolcuları için şimdi de müzik  yayını  yapmaya başladı. İstanbul’un Groove radyosu Radio Oxi-Gen’in sadece Atlasjet yolcularına özel olarak seçtiği  parçalar, enerjiyi yükselterek alışkanlık  yaratıyor.  Radio Oxi-Gen’in  seçtiği bu  eşsiz  parçalar, sadece Atlasjet uçaklarında yayınlanacağı için Atlasjet yolcuları, ayrıcalıklı olmanın da keyfini  çıkartıyor.

Uçakta; karşılanma, yerleşme ve uçağın kalkışına kadar olan sürede  yolcular, Ambient, Jazz, Latin ve Bossa-Nova ezgileri içeren, altyapısında  ruhu dinlendiren kanun ve klarnet gibi Türk müziğinin etkileşimi güçlü tınılarının da eklenip harmanlanmasıyla ortaya  çıkan enerjiyle, seyahate dinlenmiş ve stresten arınmış olarak başlıyorlar.

Atlasjet yolcuları, uçuş sona erip, uçak alana indiğinde tekrar yayınlamaya başlayan müzik yayınıyla birlikte, pozitif  duygularla yolculuklarını  tamamlayarak uçaktan uğurlanıyorlar.

 

SADECE ATLASJET YOLCULARI DİNLEYEBİLİR!

Yorumlar

Captain ~ 16 yıl önce
evet gerçekten o kadar güzel açıklamışsınki ancak bu kadar güzel açıklanabilir yada anlatılabilir..Atlasjet artık eski atlasjet değil rezalet jet desek daha mantıklı olur..ne personeline bakıyor artık personelde işine bakmıyor nede yolcusu gerçekten rahat ediyor.Personeli artık hep somurtkan dert yanıyor ama atlas müşterisine müzik dinletiyor yazık ucak almakla ne sirket gelisir ne sivil havacılığımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orfoz ~ 16 yıl önce
rumuzu captain olan arkadaşımız haklı...thy dahil tüm şirket yöneticileri hala direniyorlar ama kendi(şirketin)kuyularını kazıyorlar..önce personel!!!kimse bu yöneticilere bunu hatırlatmıyorlar mı..?bu insanlar hangi okullarda okudularda bunları öğrenemediler..1 haftalık kurslarda bile personel memnuniyetinin şirket için ne kadar önemli olduğu anlatılıyor..ama nedense gün kurtarılıyor cabin kokpit teknik tüm arkadaşlarımız limitlerde çalıştırılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzkarslıı ~ 16 yıl önce
bizler doğuda yaşaayan iş madamları olarak ilgili makamlara ulaşamadık. sistem aracılığıyal soruyorum. atlasjet ucağı karsa dopluluk % 100 olduğu halde uçuyordu şimdi neden uşmuyor.bu konuda yrdımınızı isterim saygılarımla..Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 16 yıl önce
Kabin personeline önem vermeyen bir sirket yolcusuna onem verse ne olur ilk once calısanını mutlu et ki onlarda senin için bişeyler yapsınlar sen yolcuya müzik dinletsen ne olur dinletmesen ne olur personelinin yüzü gülmedikten sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000