27 Ağustos 2008, Çarşamba 11:49:14

Ramazan'da 69 YTL’ye uçuş keyfi!

Atlasjet Havayolları’nın, 08-24 Eylül 2008 tarihleri arasında tüm iç hat seferlerinde seyahat eden ve biletini en geç beş gün önceden alan yolcuları 69 YTL’ye uçuyor.
  • karslınında dediği gibi karsa uçun,malatya ya uçun... doğuya gelin artık..
  • sayın atlasjet . neden kars uçuşunuzu durdunuz. karsa tekrar uçmanızı bekliyoruz, çükü bizler sizlere uçuşunuzda sahip çıktık sizlerde uçun artık. yoksa bizlerde başbakana yazarak sizlerden karsa uçmanız için yardımcı olmasını isteyeceğiz.
  • Bu haberi okuyunca sanki tek fiyat 69 YTL imiş gibi anlaşılıyor. Oysa daha bugün Atlas Jet'e Dalaman için fiyat sordum internet sitelrinden de kontrol ederek. Evet 69 YTL'ye uçuş var ama erken davranıp alırsanız. Yoksa yine fiyatlar eskisi gibi giderek artıyor. Üstelik vergisi bilmemnesi derken 69 YTL 107 YTL'ye çıkıyor. Yalnızca Atlas'ta değil bütün havayollarında da öyle. İlk defa uçacak insanlar zannediyor ki gerçekten de 69 YTL ödeyecek. Bu bir kandırmaca değil mi sizce?
  • tam atlasjet şirketine ait bir uygulama.hem yeni hem sıfır uçaklarla uçuyo hemde vip servisi veriyor negüzel.YOLUN AÇIK OLSUN ATLASJET

Atlasjet havayolları , Ramazan döneminde tüm iç  hat seferlerinde yolcularına sunduğu  bu uygulamayı 06 Ağustos 2008 tarihinden itibaren başlattı.

Atlasjet, iç hatlarda İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Bodrum, Çanakkale, Edremit, Dalaman, Uşak, Tokat, Siirt uçuşları yapıyor.

Ayrıntılı bilgi ve uygulama için www.atlasjet.com veya 0216 444 3 387 ulaşarak alınabilir.

Ramazan'da 69 YTL’ye uçuş keyfi!

Yorumlar

Misafir ~ 16 yıl önce
karslınında dediği gibi karsa uçun,malatya ya uçun... doğuya gelin artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARSLI ~ 16 yıl önce
sayın atlasjet . neden kars uçuşunuzu durdunuz. karsa tekrar uçmanızı bekliyoruz, çükü bizler sizlere uçuşunuzda sahip çıktık sizlerde uçun artık. yoksa bizlerde başbakana yazarak sizlerden karsa uçmanız için yardımcı olmasını isteyeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selenexs ~ 16 yıl önce
Bu haberi okuyunca sanki tek fiyat 69 YTL imiş gibi anlaşılıyor. Oysa daha bugün Atlas Jet'e Dalaman için fiyat sordum internet sitelrinden de kontrol ederek. Evet 69 YTL'ye uçuş var ama erken davranıp alırsanız. Yoksa yine fiyatlar eskisi gibi giderek artıyor. Üstelik vergisi bilmemnesi derken 69 YTL 107 YTL'ye çıkıyor. Yalnızca Atlas'ta değil bütün havayollarında da öyle. İlk defa uçacak insanlar zannediyor ki gerçekten de 69 YTL ödeyecek. Bu bir kandırmaca değil mi sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 16 yıl önce
tam atlasjet şirketine ait bir uygulama.hem yeni hem sıfır uçaklarla uçuyo hemde vip servisi veriyor negüzel.YOLUN AÇIK OLSUN ATLASJET

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000