14 Eylül 2010, Salı 12:06:17

PEGASUS’A YENİ ROTA

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın uçuşları durmadan önce sefer yaptığı Gaziantep-Ercan hattında artık Pegasus Havayolları uçacak.
  • Yorumunuz uygunsuz deniyor.Ant-Erc seferinin yeniden konmasını ve fiatın uygun oldugunu mizahçı bir lisanla bilmeyenlerin duyması amacıyla konu açtım.Sizce uygunsuz olabilir saygı duyarım ama hakaret içeren deniyor kime hakaret etmişim beni bilgilendirirseniz özür dilemesini de bilirim.E mai adresini bilmedigimden buraya yazıyorum.Selamlar.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Fransada 2 yıl emeklilik artırılacak diye yer yerinden oynadı gösteriler biz aynı iş olunca hemde emeklilik yaşı 35 den 65 çıkarıldı ses yok ya allah aşkına bu ne cehalet vurdum duymazlık.Hakkımızı arıyalım arkadaşlar her konuda.Bu nedir ya KKTC nin ekonomisi ögrenciler sayesine ayaktadır.Git gide KKTC GİDEN ÖGRENCİ AZALMAKTADIR.Nasrettin hoca misali bindigi dalı kesmekteler.Telefon görüşe ücretleride kazıktır.
  • Selamlar herkese .Ben bu mantıga inanamıyorum ya kardeşim seferleri açtın yeterli degil artırılması için devamlı e mail atıyordum ki Gaziantep Ercan seferlerinin 27 mart tarihinden itibaren başlayacagını ögrendim.Şimdi diyorum ki duyarlı olalım sarılalım e maillere. hakkımızı savunmayı bilelim niçin ben KKTC gitmek için buradan yani Gaziantep ten Hatay a veya Adanaya gitmek zorunda bırakılıyorum.
  • Kthy uçakları boş boş duruyor ses yok.Yazık günahtır bu uçaklar çürümeye terkedildi olan büyük çogunluk orada okuyan ögrencilere oldu.Pegasus u kutluyorum ve Gaziantep e seferlerin artırılmasını is tiyoruz.
  • pegasus sadece bir bucuk aylık sefer açtı. ekim sonuna kadar. arkadaşlar mail atalım . devam ettirsin bu seferleri. hatay dan hergun sefer var kıbrısa , antep hataydan geri mi?
  • 5 yıllık bir Kıbrıs hayatımda gaziantep hattının boş oldugunu duymadım haftada 2 gayet güzel ve 2 bayram,şubat tatili başı ve sonra bitişinde, haziran okulların kapanması,eylülde okulların açılması kıbrıs hatları cok iyi derecede doluyordu ve gaziantep içinde yer sorunu oluyordu gaziantep uçuşları dolu olunca arkadaşlarımızın yine direk değil adana yada hatay üstünden gittiği günleri biliyorum.
  • iyi olmuş artık adanaya hataya gitmekten kurtulduk..keşke maraştan da başlasa
  • iyi de ercan antep hattının dolu olacağını sanmıyorum. çünkü o hattı kthy lhr-gzt-ecn olarak uyguluyordu
  • sen nerelisin bilmiyorum ama sivas tokat gazipaşa neden senin sinirlerini bozuyor herkes istediği yorumu yazabilir.sen kendi işine bak sonra sivas kelimesini konuşabilmen için ağzını yıkaman lazım senin terbiyesiz

Atlasjet ile ortaklık sürecine giren KTHY’nin bütün seferlerinin iptal edilmesi Pegasus Havayolları’na yaradı.

Türk Hava Yolları ile birlikte KKTC pazarında söz sahibi olan Pegasus Havayolları, gözünü
Gaziantep-Ercan hattına çevirdi.

21 Eylül 2010’dan itibaren Salı- Perşembe olmak üzere haftada iki gün karşılıklı olarak gerçekleşecek olan Kıbrıs–Gaziantep seferleri tüm vergiler dahil Gaziantep-Kıbrıs 49,99 TL ve Kıbrıs-Gaziantep 59,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa açıldı.

PEGASUS’A YENİ ROTA

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz deniyor.Ant-Erc seferinin yeniden konmasını ve fiatın uygun oldugunu mizahçı bir lisanla bilmeyenlerin duyması amacıyla konu açtım.Sizce uygunsuz olabilir saygı duyarım ama hakaret içeren deniyor kime hakaret etmişim beni bilgilendirirseniz özür dilemesini de bilirim.E mai adresini bilmedigimden buraya yazıyorum.Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fransada 2 yıl emeklilik artırılacak diye yer yerinden oynadı gösteriler biz aynı iş olunca hemde emeklilik yaşı 35 den 65 çıkarıldı ses yok ya allah aşkına bu ne cehalet vurdum duymazlık.Hakkımızı arıyalım arkadaşlar her konuda.Bu nedir ya KKTC nin ekonomisi ögrenciler sayesine ayaktadır.Git gide KKTC GİDEN ÖGRENCİ AZALMAKTADIR.Nasrettin hoca misali bindigi dalı kesmekteler.Telefon görüşe ücretleride kazıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Selamlar herkese .Ben bu mantıga inanamıyorum ya kardeşim seferleri açtın yeterli degil artırılması için devamlı e mail atıyordum ki Gaziantep Ercan seferlerinin 27 mart tarihinden itibaren başlayacagını ögrendim.Şimdi diyorum ki duyarlı olalım sarılalım e maillere. hakkımızı savunmayı bilelim niçin ben KKTC gitmek için buradan yani Gaziantep ten Hatay a veya Adanaya gitmek zorunda bırakılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kthy uçakları boş boş duruyor ses yok.Yazık günahtır bu uçaklar çürümeye terkedildi olan büyük çogunluk orada okuyan ögrencilere oldu.Pegasus u kutluyorum ve Gaziantep e seferlerin artırılmasını is tiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus sadece bir bucuk aylık sefer açtı. ekim sonuna kadar. arkadaşlar mail atalım . devam ettirsin bu seferleri. hatay dan hergun sefer var kıbrısa , antep hataydan geri mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
5 yıllık bir Kıbrıs hayatımda gaziantep hattının boş oldugunu duymadım haftada 2 gayet güzel ve 2 bayram,şubat tatili başı ve sonra bitişinde, haziran okulların kapanması,eylülde okulların açılması kıbrıs hatları cok iyi derecede doluyordu ve gaziantep içinde yer sorunu oluyordu gaziantep uçuşları dolu olunca arkadaşlarımızın yine direk değil adana yada hatay üstünden gittiği günleri biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi olmuş artık adanaya hataya gitmekten kurtulduk..keşke maraştan da başlasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi de ercan antep hattının dolu olacağını sanmıyorum. çünkü o hattı kthy lhr-gzt-ecn olarak uyguluyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen nerelisin bilmiyorum ama sivas tokat gazipaşa neden senin sinirlerini bozuyor herkes istediği yorumu yazabilir.sen kendi işine bak sonra sivas kelimesini konuşabilmen için ağzını yıkaman lazım senin terbiyesiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000