21 Kasım 2008, Cuma 14:17:07

Pegasus uçakları Bangladeş’te

Yoğun geçen yaz sezonunun ardından Pegasus Havayolları, Bangladeş’in milli havayolu şirketi Biman Air’e 2 adet uçağını kiraladı.
  • Tabii ki şirketler ölü sezon denilen kış aylarında uçaklarını boş yatırmamak adına dış ülkelere kiralayacaklar bundan doğal birşey olamaz.Amaa bu şirketler dış anlaşmalarında lütfen ekiplerinin kalacağı yerleri iyi seçsinler.Ve ekipler için karşı tarafla yaptıkları pazarlık ücretlerini ekiplerine tam olarak versinler.Şirketler bu uçuşlardan zaten gerektiği kadar iyi para kazanıyorlar, kazandıkları zamanda ekipleriinin de kazanmasını sağlasınlar.
  • kış mevsimi ucakları wet leasing ile bir yerlere kiralamak. ticari bir basaridir arkadaslar. turkiye sirket ve insanlar para kazaniyor. bengaldes o kadar kotu bir yer de degil. tunus cezayir suudi arab ve diger yerlere de kiralaniyor. insallah iyi sartlarda kiralamislardir. pegasusa tebrikler
  • wetlease anlaşmalarından pegasus kiraladığı kaptan, kabin ve teknik personelden de ilave para kazanıyor. örneğin benim personelimin günlük harcırahı 80 eurodur diyor, kiralayan şirketten bu parayı alıyor ama personeline 45 euro ödüyor, kimse aksini iddia etmesin, yapılan sözleşmeler okunmuştur. pegasus ne de olsa bir aile :)))
  • Anlayamadım şu "milli servet" kelimesini. Pegasus uçakları hibe etmiyor, para karşılığı kiralıyor. ne güzel para kazanacaklar işte. Nede insanlarımız bir keresine olsun, çok iyi yapıyorlar, demez? Çalışan insanlar eve para getirmek için gece gündüz çalışmakta ve bu kriz ortamında Pegasus uçağını yatıracağına kiraya vermiş. Eh, ne yapacaktı?
  • Ucagini herhalde hangara cekecek degildir.Piyasa göre hareket etmisler.Rizikosuz bir anlasmadir.Bize göre ölü sezonu degerlendirmisler.
  • Sor bakalım Thy ye hangi hatlarda uçmak sedece onların tekelinde, açsınlar o hatları rekabete, bak bakalım wet lease e giden uçaklar nerelerde uçuyor???
  • eğer girişimciliğe büyümeye takoz konuluyorsa yapılmasın o zaman bu iş.vede bir problem varsa buda her platformda dile getirilsin.bu ülkede rekabet kurulu var.demokrasi var çözüm var.yeterki sessiz kalınmasın.serbest piyasa ekonomisi bunu gerektirir.kimse tekel olamaz.
  • adam uçaklarını ister bangladeşe gönderir isterse kongoya kimseyi ilgilendirmez eger iyi fiyata kiraladıysa neden olmasın
  • rumuz kardes sen galiba dunyadan degilsin ama cok uzakta olmadıgın anlasılıyo.sen rekabette thy faktorunu girisimcilikte thy takozunu biliyosundamı konusuyosun
  • neden boş yatacaksınız arkadaşım.pegasus uçsun Kars, moskova madrid ,paris stocholm,prag... daha sayayım mı.hangi ülke ekibiyle bize uçak kiralıyor.Biraz girişimci olunsun.imkanlar zorlansın.ne gerekiyosa yapılsın.ama dışarıya milli servet taşınmasın.biraz THY yi örnek alsınlar.hiç böyle birşey yapıyormu.kazanmak istiyosan büyüyeceksin.bunun başka yolu yok.

Pegasus Havayolları, 2 adet Boeing 737-800 tipi uçağını; kokpit, kabin ve teknik ekip elemanlarından oluşan 50 kişilik ekiple Bangladeş’in milli havayolu şirketi Biman Air’e wet-lease olarak yolladı.

Geçtiğimiz günlerde 50 kişilik uçuş ekibi ile birlikte uğurlanan uçakların, Nisan 2009’a kadar kirada kalacağı belirtilirken, Biman Air’in bu uçaklarla; Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Yeni Delhi ve Karaçi uçuş operasyonlarını gerçekleştireceği öğrenildi.

Onur Air, Atlasjet, Saga başta olmak üzere çok sayıda şirketin uçağı kış sezonu için yurtdışında bulunuyor.

 

Pegasus uçakları Bangladeş’te

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
Tabii ki şirketler ölü sezon denilen kış aylarında uçaklarını boş yatırmamak adına dış ülkelere kiralayacaklar bundan doğal birşey olamaz.Amaa bu şirketler dış anlaşmalarında lütfen ekiplerinin kalacağı yerleri iyi seçsinler.Ve ekipler için karşı tarafla yaptıkları pazarlık ücretlerini ekiplerine tam olarak versinler.Şirketler bu uçuşlardan zaten gerektiği kadar iyi para kazanıyorlar, kazandıkları zamanda ekipleriinin de kazanmasını sağlasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
kış mevsimi ucakları wet leasing ile bir yerlere kiralamak. ticari bir basaridir arkadaslar. turkiye sirket ve insanlar para kazaniyor. bengaldes o kadar kotu bir yer de degil. tunus cezayir suudi arab ve diger yerlere de kiralaniyor. insallah iyi sartlarda kiralamislardir. pegasusa tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harcırah ~ 15 yıl önce
wetlease anlaşmalarından pegasus kiraladığı kaptan, kabin ve teknik personelden de ilave para kazanıyor. örneğin benim personelimin günlük harcırahı 80 eurodur diyor, kiralayan şirketten bu parayı alıyor ama personeline 45 euro ödüyor, kimse aksini iddia etmesin, yapılan sözleşmeler okunmuştur. pegasus ne de olsa bir aile :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 15 yıl önce
Anlayamadım şu "milli servet" kelimesini. Pegasus uçakları hibe etmiyor, para karşılığı kiralıyor. ne güzel para kazanacaklar işte. Nede insanlarımız bir keresine olsun, çok iyi yapıyorlar, demez? Çalışan insanlar eve para getirmek için gece gündüz çalışmakta ve bu kriz ortamında Pegasus uçağını yatıracağına kiraya vermiş. Eh, ne yapacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Ucagini herhalde hangara cekecek degildir.Piyasa göre hareket etmisler.Rizikosuz bir anlasmadir.Bize göre ölü sezonu degerlendirmisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 15 yıl önce
Sor bakalım Thy ye hangi hatlarda uçmak sedece onların tekelinde, açsınlar o hatları rekabete, bak bakalım wet lease e giden uçaklar nerelerde uçuyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
time ~ 15 yıl önce
eğer girişimciliğe büyümeye takoz konuluyorsa yapılmasın o zaman bu iş.vede bir problem varsa buda her platformda dile getirilsin.bu ülkede rekabet kurulu var.demokrasi var çözüm var.yeterki sessiz kalınmasın.serbest piyasa ekonomisi bunu gerektirir.kimse tekel olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeba ~ 15 yıl önce
adam uçaklarını ister bangladeşe gönderir isterse kongoya kimseyi ilgilendirmez eger iyi fiyata kiraladıysa neden olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asp ~ 15 yıl önce
rumuz kardes sen galiba dunyadan degilsin ama cok uzakta olmadıgın anlasılıyo.sen rekabette thy faktorunu girisimcilikte thy takozunu biliyosundamı konusuyosun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
neden boş yatacaksınız arkadaşım.pegasus uçsun Kars, moskova madrid ,paris stocholm,prag... daha sayayım mı.hangi ülke ekibiyle bize uçak kiralıyor.Biraz girişimci olunsun.imkanlar zorlansın.ne gerekiyosa yapılsın.ama dışarıya milli servet taşınmasın.biraz THY yi örnek alsınlar.hiç böyle birşey yapıyormu.kazanmak istiyosan büyüyeceksin.bunun başka yolu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000