05 Ekim 2013, Cumartesi 10:24:22

ONUR HAVAYOLLARI'NDA KADROLAR YENİLENİYOR...

Onur Havayolları Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü'ne getirilen Sami Alan göreve hızlı başladı. Tüm birimlerin başında bulunanlar görevden alınma korkusu yaşanırken bu korkunun yersiz olmadığı anlaşıldı. Sami Alan, yardımcılarını göreve getirdi bile. İşte detaylar.
  • tüm departmanların temizliğe ihtiyacı var.maaş bordrosu imzalatan ofis boyları teknisyen yapıp aramıza soktular.lisans meselesi çocuk oyuncağı değil.temizlik şart
  • Darısı ekip planla(yama)ma departmanındaki uçucu ekip düşmanı tüm personelin başına...
  • İnsan Kaynakları, Kabin Hizmetlerinden sorumlu genel müdür yardımcısina sesleniyorum. Allah askina kac numarasiniz! cok merak ettik. SIR gibi sakladiniz. Yeni gorevinizi tebrik ediyoruz !
  • Kim gelirse gelsin,ama şunu bilsin yeter;kabin ekipleri kadar özverili,aldığı paraya ters orantılı çalışan ama bir o kadar da hor görülüp aşağılanan,hakkı yenen başka birim yok...
  • tabii hizli başlayacak adam sadece mudur değil ortak, ne demişler mal canin yongasi
  • Erör doğan amirim khm müdürü olucek derler.Doğru mu?
  • khm ye de el atarlar cok degısmesı gereken ınsan var ınsanları bagırarak sırketten uzaklastıranlar sahte gulucuk atanlar calısanlarına sahıp cıkmayanların hepsı uzaklastırılmalı sırketten..
  • Songul hakkında söylenenlerin hepsinin altına imzamı atarım. Ciddi bir uslup sorunu var bence bir iş koçu tutmalı kendine. İnsanlara masıl davranması gerektiğini öğrenmeli
  • Ercan PEKSATICI ne olacak o da gidecek ve line kaptanı olup aslına dönecekmi acaba,unuttuğu kaptan arkadaşlarının yanına döndüğü gün acaba neler hissedecek bu durum merak konusu.
  • Sami Alan gitti diye Atlasjet neredeyse davul zurna çalacak. Umarım Onurair için faydalı olur, hayal kırıklığı yaşatmaz.

Geçen hafta havacılık gündemine bomba gibi düşen Sami Alan, yeni görevine fırtına gibi başladı. Kendi ekibi ile yol almak isteyen Onur Air'in çiçeği burnunda yönetim kurulu başkanı AnadoluJet dönemindeki arkadaşlarından Songül Elçi ile Atlasjet Havayolları'ndan Fatih Anderoğlu'nu genel müdür yardımcısı olarak atadı.

Songül Elçi, satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine getirilirken, Fatih Anderoğlu ise İnsan Kaynakları, Kabin Hizmetlerinden sorumlu genel müdür yardımcılığına atandı.

Bu atama ile birlikte çok sayıda yönetici "sıra bize de gelir mi" endişesi yaşamaya başlarken, Sami Alan'ın tüm birimlere kendi ekibini yerleştireceği iddia ediliyor.

Sami Alan'ın göreve gelmesinin ardından aynı görevi bekleyen Nasuh Çetin hafta başında istifa ederek tepki koymuştu. Yeni istifaların geleceği konuşulurken Sami Alan'ın asıl bombayı uçak siparişleri vererek patlatacağı konuşuluyor.

Airporthaber.com

ONUR HAVAYOLLARI'NDA KADROLAR YENİLENİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

tekniğe de şart ~ 11 yıl önce
tüm departmanların temizliğe ihtiyacı var.maaş bordrosu imzalatan ofis boyları teknisyen yapıp aramıza soktular.lisans meselesi çocuk oyuncağı değil.temizlik şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜZEL HABER... ~ 11 yıl önce
Darısı ekip planla(yama)ma departmanındaki uçucu ekip düşmanı tüm personelin başına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CLAUDIO NARAHJO ~ 11 yıl önce
İnsan Kaynakları, Kabin Hizmetlerinden sorumlu genel müdür yardımcısina sesleniyorum. Allah askina kac numarasiniz! cok merak ettik. SIR gibi sakladiniz. Yeni gorevinizi tebrik ediyoruz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önemli Değil... ~ 11 yıl önce
Kim gelirse gelsin,ama şunu bilsin yeter;kabin ekipleri kadar özverili,aldığı paraya ters orantılı çalışan ama bir o kadar da hor görülüp aşağılanan,hakkı yenen başka birim yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayyar ~ 11 yıl önce
tabii hizli başlayacak adam sadece mudur değil ortak, ne demişler mal canin yongasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru mu yahu? ~ 11 yıl önce
Erör doğan amirim khm müdürü olucek derler.Doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ad ~ 11 yıl önce
saygı lütfen kafası calisan zeki yetenekli insanlarla ne sorununuz var.Genc oldugu icinmi bu TAŞ....
Eski onurlu ~ 11 yıl önce
Amirim kızmayın,khm de onun gibi niceleri var...
güldürme yahu ~ 11 yıl önce
kafası çalışan,zeki mi?onur da 1.5 yıl çalıştım.onun kadar boş kasıntı birini görmedim.kendinizi kaf dağında görmeyi bırakın.arkadaş doğru yazmış gerçi onun gibi daha neler var diye.okan amire selam
umarım ~ 11 yıl önce
khm ye de el atarlar cok degısmesı gereken ınsan var ınsanları bagırarak sırketten uzaklastıranlar sahte gulucuk atanlar calısanlarına sahıp cıkmayanların hepsı uzaklastırılmalı sırketten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Songul hakkında söylenenlerin hepsinin altına imzamı atarım. Ciddi bir uslup sorunu var bence bir iş koçu tutmalı kendine. İnsanlara masıl davranması gerektiğini öğrenmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE OLACAK ~ 11 yıl önce
Ercan PEKSATICI ne olacak o da gidecek ve line kaptanı olup aslına dönecekmi acaba,unuttuğu kaptan arkadaşlarının yanına döndüğü gün acaba neler hissedecek bu durum merak konusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarım ~ 11 yıl önce
Sami Alan gitti diye Atlasjet neredeyse davul zurna çalacak. Umarım Onurair için faydalı olur, hayal kırıklığı yaşatmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000