18 Kasım 2013, Pazartesi 16:49:36

ONUR AIR'DE YENİ GENEL MÜDÜR BELLİ OLDU

Onur Havayolları'nda Sami Alan dönemi 52 gün sürdü. Atlasjet'ten ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Onur Havayolları'nın genel müdürlük koltuğuna oturan Alan, görevinden resmen ayrıldı.
  • teoman bey yeni görevinizde başarılar dilerim .hayırlı olsun.
  • Teoman beyi tebrik ediyorum iyi bir secim, nasil olsa eski kulagi kesiklerden, havaciligin A dan Z sine kadar bilen bir beyefendi, tabiiki gecmiste kücük havayolu isletmelerinde görev almistir ve hatalarindan ders almistir, simdi kendisine cok büyük bir görev düstü, onunda altindan rahatlikla cikacagina inaniyorum. Teoman hocam Bosporos, Greenair,Fly Air, Best Air, de görev yapmis bir müdürdür, yani bilgi orani cok büyük!
  • Sami Bey gitmiş, Teoman Bey gelmiş. Havayolu şirketi yönetmek bu kadar basit iş mi? Nesu, Greenair vs. Bunlar hepsi hesabını kitabını bilmeyen kuruluşlardı. Havacılık yönetimi uçak uçurmak değil nakit akışını yönetmekte olur.
  • "yaaa" isimli arkadaşım, şirkete kızıp beter olsunlar diyorsun da Onur 'da çalışan emekçileri düşünmüyorsun. Ha eğer hepimize iş bulabileceksen tamam buyur rahat rahat söyle beter olsun diye. Yok yapamıyorsan edebinle yazı yaz. Zaten cinlerimiz tepemizde, sana sarmıyalım.
  • onur aır o kadar ahh aldıki batması yakındır. Beter olsunlar
  • Bu kış çok sert geçecek......
  • Rahmetli Bilal kaptan derdiki zaman beni haklı çıkaracak herzamanki gibi dogruyu söylemiş.
  • sayın Çankut bey Bilal Başar kaptanın itibarını iade edersen belki iranlılar paranın geri kalanını yatırabilirler Bilal kaptanı dama tahtasına koydun ama o seni santranc tahtasına koydu yap hamleni ,,,,,
  • Kim gelirse gelsin koca sirkete yazik etmesin gerekirse devlet hukumet destek olsun ve onurair i ayakta tutsun direk 2000 e yakin dolayli yoldanda 5-6 bin kisinin ekmek yedigi yere yazik olmasin
  • ONUR AIR rahmetli CPT. BİLAL BAŞAR gibi yöneticiyi mumla arar. Zamanında onu indirenlerin halini de gerek Atlas da gerek Onur da görüyoruz. Hiçbirisi kılı olamaz Bilal Kaptan'ın.

Sami Alan'dan boşalan genel müdürlük koltuğuna bugün tanıdık bir isim oturdu. Uzun yıllar havacılık sektöründe farklı görevlerde bulunan Teoman Tosun, bugün itibariyle Onur Havayolları'nda genel müdürlük koltuğuna geçti.

Şirketin sahibi Mahdi Shams ile el sıkışan Teoman Tosun, uzun süredir herhangi bir görevde bulunmuyordu. Son olarak Best Havayolları'nda genel müdürlük görevini yürüten Tosun, öncesinde ise FLY Havayolları genel müdürlüğünü yapmıştı.

Teoman Tosun'un adı Sami Alan'dan önce de genel müdürlük için geçiyordu. Ancak Alan'ın Atlasjet'ten ayrılmasından sonra Onur Havayolları sürpriz bir şekilde Alan ile yola devam etme kararı almıştı.

- SAMİ ALAN AYRILIK İDDİASINI YALANLAMIŞTI -

Sami Alan'ın Onur Air ile yollarını ayırdığı iddiaları sektörün tek sesi Airporthaber'de dün yer almıştı. Ancak Alan, ayrılık iddialarını yalanlayarak şirketin bir takım mali sıkıntıları bulunduğunu, görevden ayrılmasının sözkonusu olmadığını vurgulamıştı.

Bu gelişmenin üzerinden 24 saat geçmeden Onur Havayolları'nın tepesinde o değişiklik yaşandı. Teoman Tosun, kendisine iletilen teklifi kabul ederek genel müdürlük koltuğuna oturdu.

 ©Airporthaber.com ÖZEL 

ONUR AIR'DE YENİ GENEL MÜDÜR BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

asım özen ~ 10 yıl önce
teoman bey yeni görevinizde başarılar dilerim .hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus ~ 10 yıl önce
Teoman beyi tebrik ediyorum iyi bir secim, nasil olsa eski kulagi kesiklerden, havaciligin A dan Z sine kadar bilen bir beyefendi, tabiiki gecmiste kücük havayolu isletmelerinde görev almistir ve hatalarindan ders almistir, simdi kendisine cok büyük bir görev düstü, onunda altindan rahatlikla cikacagina inaniyorum. Teoman hocam Bosporos, Greenair,Fly Air, Best Air, de görev yapmis bir müdürdür, yani bilgi orani cok büyük!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cikinti ~ 10 yıl önce
yani hep muflis sirketlerde gorev almis ...bencede bilgi orani cok buyuk:))
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sami Bey gitmiş, Teoman Bey gelmiş. Havayolu şirketi yönetmek bu kadar basit iş mi? Nesu, Greenair vs. Bunlar hepsi hesabını kitabını bilmeyen kuruluşlardı. Havacılık yönetimi uçak uçurmak değil nakit akışını yönetmekte olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 10 yıl önce
"yaaa" isimli arkadaşım, şirkete kızıp beter olsunlar diyorsun da Onur 'da çalışan emekçileri düşünmüyorsun. Ha eğer hepimize iş bulabileceksen tamam buyur rahat rahat söyle beter olsun diye. Yok yapamıyorsan edebinle yazı yaz. Zaten cinlerimiz tepemizde, sana sarmıyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaaa ~ 10 yıl önce
onur aır o kadar ahh aldıki batması yakındır. Beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabırrr taşı.. ~ 10 yıl önce
Bu kış çok sert geçecek......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rahmetli Bilal kaptan derdiki zaman beni haklı çıkaracak herzamanki gibi dogruyu söylemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahmetli ~ 10 yıl önce
Bilal Hocamız zamanında daha neler söyledi bir bilseniz. Havacılığı yazan nadir pilotlardandı. Kıymetini bilemediler.
Rahmetli ~ 10 yıl önce
Rahmetli Bilal kpt İşletme müdürü idi. Bu işle ne alakası var be birader. Sen Nuh devrinde mi kaldın?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
sayın Çankut bey Bilal Başar kaptanın itibarını iade edersen belki iranlılar paranın geri kalanını yatırabilirler Bilal kaptanı dama tahtasına koydun ama o seni santranc tahtasına koydu yap hamleni ,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kim gelirse gelsin koca sirkete yazik etmesin gerekirse devlet hukumet destek olsun ve onurair i ayakta tutsun direk 2000 e yakin dolayli yoldanda 5-6 bin kisinin ekmek yedigi yere yazik olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPTAN ~ 10 yıl önce
ONUR AIR rahmetli CPT. BİLAL BAŞAR gibi yöneticiyi mumla arar. Zamanında onu indirenlerin halini de gerek Atlas da gerek Onur da görüyoruz. Hiçbirisi kılı olamaz Bilal Kaptan'ın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Olsun ~ 10 yıl önce
Arkadaşım. Bu söz çoktan söylenmesi gerekirdi. Geç bile kalındı. Merak etme onlarda nasiplerini alacaklar.
MY ~ 10 yıl önce
nur icinde yat CPT Bilal Basar ozledik

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000