06 Ağustos 2010, Cuma 13:45:38

O DA BORAJET'E GEÇTİ

Bölgesel havacılık sloganıyla yola çıkan ve özellikle Bursa atağıyla adından son günlerde sıkça söz ettiren Borajet tecrübeli bir havacıyı daha kadrosuna kattı.
  • metincim yeni görevin hayırlı ve ugurlunuslo senin oldugun yerde başarı vardır.Atlas havayolları nasıl senin gibi bir elemanını kaybetti bilemiycem ama şapkalarını çıkarıp düşünsünler neden en degerli elemanlarımızı kaybediyoruz diye?
  • AtlasJet böyle değerli bir personelini nasıl kaybeder? BoraJet ne zaman kara geçti de bu insanları tatmin edecek maaşları ve yan ödenekleri veriyor?
  • Metin Kardeşim hayırlı uğurlu olsun sen beni şöyle tanırsın namı diğer LOT Gürkan,bu arada Ümit Güzelışık sana nasıl ulaşırım kardeşim en azından bir sesini duyayım.Tanıdık ,tanımadık tüm kardeşlerime ve dostlarıma hayırlı işler mutluluklar dilerim.
  • Seni canı gönülden tebrik ediyor, yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum. Serdar
  • Metinciğim kutlarım, hayırlı uğurlu olsun. Başarılarının devamını dilerim. Atlas çok yanacak seni yitirdiği için. SM
  • Sevgili arkadaşım ı tebrik ediyorum, hayırlı oldu DLM OKAN
  • HAVAŞ ailesinde yetişen Metin kardeşimize başarılar diliyoruz...
  • Metin' in Havaş' ta harekat memurluğundan bu yana tanırım. Havacılık sektöründe çalışmadığı ve üstesinden gelmediği iş kalmamıştır. Çalışkanlığı ve zekasıyla her zaman bizi kendine hayran bırakmıştır. BoraJet için çok doğru bir transfer, Atlasjet için büyük kayıp. Hayırlı olsun, başarılar. H.D.
  • Metin'cim Sabiha GÖKÇEN'de görüşürüz artık.Hayırlı olsun. Ümit GÜZELIŞIK
  • firma bölgelerinde tek başına. fiyatları eğer çok uçuk olsaydı antalya bodrum gazipaşa edremit seferleri şu anda çakılı gitmezdi. 20 gün sonrasında bazen seferlerde yer bile bulamıyoruz. firmanın tanıtımını havacılık ile uğraşan ve merakı olan acenteler zaten yeteri kadar yapıyor müşteriye. borajet çok iyi atılımlar yapıyor ve eminim ki çok daha iyi yerlere gelecek. 20-30 tane ATR si olacağı günleri görücez umarım. Sayın Metin Ünsal'a da başarılar dilerim. Atlasjet'teki başarılarını ve deneyimini Borajet'e aktaracağından eminim.

Borajet Havayolları, kadrosunu sivil havacılık sektöründe deneyimi olan isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Son dönemde kadrosuna kattığı isimlerle hedeflenen projeleri bir bir hayata geçiren şirket, son olarak Atlasjet Havayolları Yer İşletme Eski Başkanı Metin Ünsal'ı da kadrosuna kattı.

Uzun yıllar boyunca Atlasjet bünyesinde görev yapan Ünsal, bundan sonra Borajet Havayolları'nda Yer İşletme Başkanı olarak görev yapacak.

Borajet Havayolları, geçtiğimiz günlerde de Atlasjet'te Acente ve Satış Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Murat Ulaşmış'ı kadrosuna katmıştı.



©AirportHaber.com ÖZEL

O DA BORAJET'E GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 14 yıl önce
metincim yeni görevin hayırlı ve ugurlunuslo senin oldugun yerde başarı vardır.Atlas havayolları nasıl senin gibi bir elemanını kaybetti bilemiycem ama şapkalarını çıkarıp düşünsünler neden en degerli elemanlarımızı kaybediyoruz diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AtlasJet böyle değerli bir personelini nasıl kaybeder? BoraJet ne zaman kara geçti de bu insanları tatmin edecek maaşları ve yan ödenekleri veriyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Metin Kardeşim hayırlı uğurlu olsun sen beni şöyle tanırsın namı diğer LOT Gürkan,bu arada Ümit Güzelışık sana nasıl ulaşırım kardeşim en azından bir sesini duyayım.Tanıdık ,tanımadık tüm kardeşlerime ve dostlarıma hayırlı işler mutluluklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seni canı gönülden tebrik ediyor, yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum. Serdar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Metinciğim kutlarım, hayırlı uğurlu olsun. Başarılarının devamını dilerim. Atlas çok yanacak seni yitirdiği için. SM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili arkadaşım ı tebrik ediyorum, hayırlı oldu DLM OKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAVAŞ ailesinde yetişen Metin kardeşimize başarılar diliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Metin' in Havaş' ta harekat memurluğundan bu yana tanırım. Havacılık sektöründe çalışmadığı ve üstesinden gelmediği iş kalmamıştır. Çalışkanlığı ve zekasıyla her zaman bizi kendine hayran bırakmıştır. BoraJet için çok doğru bir transfer, Atlasjet için büyük kayıp. Hayırlı olsun, başarılar. H.D.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Metin'cim Sabiha GÖKÇEN'de görüşürüz artık.Hayırlı olsun. Ümit GÜZELIŞIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
firma bölgelerinde tek başına. fiyatları eğer çok uçuk olsaydı antalya bodrum gazipaşa edremit seferleri şu anda çakılı gitmezdi. 20 gün sonrasında bazen seferlerde yer bile bulamıyoruz. firmanın tanıtımını havacılık ile uğraşan ve merakı olan acenteler zaten yeteri kadar yapıyor müşteriye. borajet çok iyi atılımlar yapıyor ve eminim ki çok daha iyi yerlere gelecek. 20-30 tane ATR si olacağı günleri görücez umarım. Sayın Metin Ünsal'a da başarılar dilerim. Atlasjet'teki başarılarını ve deneyimini Borajet'e aktaracağından eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000