19 Ekim 2011, Çarşamba 07:40:51

MURAT ERSOY MADEN İŞİNE GİRİYOR

Turizm sektörünün önde gelen gruplarından olan ETS Group, madencilik sektörüne giriyor. Bunun için AİC-Madencilik adından bir şirket kuran grup ilk olarak krom madenine yatırım yapacak
Kısa bir süre önce AİC-Madencilik AŞ adıyla yeni bir şirket kurduklarını belirten Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ilk olarak krom madeniyle işe başlayabileceklerinin söyledi.

Şu an madenciliğin üzerinde çalıştıkları bir iş olduğunu ifade eden Ersoy, “Grup olarak takip ettiğimiz bir iki iş var. Bu da onlardan biri. Madenciliğe giriş için şirketleşmek ilk adımdı. Şimdi de fırsat olursa devamını getirmeyi istiyoruz” diyor.

Hedef riski dağıtmak
Bu işe girmek için finansal anlamda bir sıkıntıları olmadığını kaydeden Murat Ersoy, farklı alanlara yatırım yaparak gelir kaynaklarını çeşitlendirmeyi ve böylece riski dağıtmak istediklerini dile getirdi.

Ersoy, “Buna hazırlık olarak yatırım yapmayı planladığımı, sektörlere yönelik şirketlerin kuruluşlarını tamamladık ve uygun şartlar oluştuğunda aktif hale getireceğiz” diye konuştu.
MURAT ERSOY MADEN İŞİNE GİRİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000