17 Mayıs 2012, Perşembe 12:50:02

LONDRA'NIN TEK ÖZELİ!

Atlasjet, 5 Mayıs tarihi ile Londra tarifeli seferlerine başladı. Atlasjet’i tercih eden yolcular, Lefkoşa-Londra, İstanbul-Londra ve Antalya-Londra uçuşlarında Atlasjet’in ekonomiplus ve business sınıfı ayrıcalıklarından yararlanabiliyor...
  • Arkadaşlar bu iki firmayı kıyaslamanız mantıksız zaten madem bu kadar açıklama yapıcak bilgiye sahipsin bu iki firmanında birbirine rakip olmadığını bilmen gerekir
  • Atlasjet, Sunexpress ve diğer havayolları Takipçi havayolları, kendi arge ve pazarlama departmanlarının hedefleri arasında Pegasus'un uçuşlarını kontrol etmek olsa gerek :) ama bakarak olsa kedi kasap olurdu derler, başka bir alıntı ile bitirmek lazım; geldikleri gibi giderler..
  • orandan element uydurma suan bile antalya uçuşu pegasusta 92 tl.karalamaya gelince abartmayı ne kadar da cok seviyo millet.(buarada paso üç nokta koymuşsun oda abartının imlası sanırım :) )
  • 302 tl ye bilet satması normal admalar kademeli fiyat uyguluyor. ucak doldukca fiyat artiyor. 302 tl de olduysa ucak muhtemelen tamamen dolmuş overbooking yapılıyor(bu da yine yonetmeliklerle izin verilen bir konudur)ayrica hala daha low cost mantıgını anlayamamişsiniz. low cost ile low fare farkli şeylerdir. adam butun biletleri 50tlden satacagim demiyor. maliyetleri dusuruyorum ona gore uygun fiyatlardan başlayarak satiyorum diyor. isteyende binmiyor zaten. ucakda dolduguna gore sanirim sizlere boyle boş boş konuşmak kalıyor sadece. 1 saatlik yolda kimisi business hizmeti ister kimiside ben bir şey yemesemde olur der. herkesin istediğine göre tercih hakkı var.low cost ile low fare i karıştırmayın.bunları denetleyenlerde hiçbir şey yapamaz çunku her şey kurallara uygun. kimseye zorla bilet satilmiyor.tekelcilik yapılmıyor. devlet desteği de alınmıyor.
  • hakikaten özellikle onur air ve pegasus un on line check in de bile orta koltuk için bile ek para istemesi inanılır gibi değil....hizmet bedeli altında soydukları yetmiyor bir de bunları icat ediyorlar...hele pegasus un check in bedeli diye bir para istemesi olayda son nokta..bir de ucuzuz diye sallıyorlar...bugun antalya ya 302 tl ye bilet satıyorlardı...nerde low cost???? bunları denetleyen,soran yok ne de olsa ülkede adalet diye bir kavram da yok vatandaşı öpen öpene kimsenin de umrunda değil...helal olsun sorumsuz sorumlulara!!!!!!!!!!!!

Yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “yolcusunu en çok seven” havayolu olan Atlasjet, 5 Mayıs 2012 tarihi ile Londra Stansted seferlerine başladı. Lefkoşa, İstanbul ve Antalya’dan karşılıklı olarak yapılan seferler ile Atlasjet, yolcuların konfor ve hizmet odaklı uçuş alternatifi oluyor.

Atlasjet, Cumartesi günleri hariç haftanın her günü gerçekleştirilen İstanbul Atatürk Havalimanı – Londra Stansted uçuşlarının yanı sıra Cumartesi günleri direkt Antalya – Londra Stansted seferleri de düzenliyor. Business Class ve Ekonomiplus olarak iki farklı sınıftan hizmete sunulan uçuşlar Atlasjet’in filosundaki Airbus A320 tipi uçaklar ile gerçekleştiriliyor.

Londra uçuşlarında Atlasjet’i tercih eden yolcular İzmir ve Tahran gibi Atlasjet’in ulaştığı noktalara bağlantılı uçuş imkanına da kavuşuyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yolcuları İstanbul ve Antalya üzerinden uçaktan inmeden sağlanan bağlantılı uçuşlarla uygun fiyatlarla Londra’ya ulaşabiliyor.

Hedef 2013’te 100 bin yolcu

Türk özel sektör havacılığının öncü ismi olarak Londra’ya ulaşımda birinci sınıf konforu avantajlı fiyatlar ile sunarak yepyeni bir dönem başlattıklarını belirten Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen konfor ve hizmet odaklı uçuşlarımız ile Londra Stansted uçuşlarında oyunun kurallarını değiştiriyoruz. Yolcular artık düşük maliyetli havayolu taşımacılığı sunduklarını iddia eden ancak oksijen hariç herşeye ek ücret talep eden havayolları ile uçmak zorunda kalmayacak. Atlasjet yolcuların konforu en uygun fiyata satın alacağı bir uçuş alternatifi olacak. Sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetlerle yüzde 70 doluluk oranına ulaşarak ilk yıl 50 bin, ikinci yıl ise 100 bin yolcu taşımayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Atatürk Havalimanı’ndan Londra’ya uçan tek özel havayoluyuz

Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Londra hattında Atatürk Havalimanından uçan tek özel havayoluyuz. Diğer özel havayolları ‘low-cost’ modeli ile uçuş yaparken, biz ‘ekonomiplus’ hizmeti sunuyoruz.  ‘Low-cost’ modelinde yolcu kendisini ucuza uçuyorum gibi hissetse de uçak içerisinde oksijen hariç her şey için ek ücret ödemek durumunda. Yani bilet parasını ödeyerek kurtulamıyorsunuz. Internet’ten rezervasyon ve check-in yaptırdığınız zaman ek ücret, eşinizle yan yana uçabilmek için ek ücret, 15 kg. üzerindeki bagajınızın her ilave kg. için yüksek ek ücret, uçakta su dahil yiyip içtiğiniz her şey için ek ücret ödüyorsunuz. Tüm bu ek ücretleri topladığınızda neredeyse ödediğiniz bilet ücreti kadar ek ödeme yaptığınızı görüyorsunuz.”

Hem iş adamını, hem öğrenciyi hem de turisti memnun edeceğiz

Atlasjet ‘ekonomiplus’ uygulaması ile Londra pazarındaki özel havayollarında var olan ‘low-cost’ imajını değiştireceklerinin altını çizen Ersoy şunları söyledi: “İş adamları için business class hizmeti, ekonomiplus sınıfı bilet alan yolcular için de 1. sınıf konforu 3. sınıf fiyat ile sunuyoruz. Hem iş adamına, hem öğrenciye hem de turizm pazarına hitap ediyoruz. Londra uçuşlarımızda kapasitemizin yüzde 40'ını Kuzey Kıbrıs, %40'ını Türkiye ve %20'sini yurtdışından gelecek transit yolcu trafiği ile doldurmayı hedefliyoruz. Yakın vadede yolcu sayısı olarak toplam iş hacmimizin yüzde 5'ini, orta vadede ise yüzde 7'sini oluşturmasını bekliyoruz.”

Odağımız yüksek müşteri memnuniyeti

Yıllık yüzde 10 yolcu artışının yanı sıra yüzde 92 müşteri memnuniyeti performansı ile Atlasjet’in istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü de kaydeden Murat Ersoy, “Kaliteli hizmet anlayışımız gereği yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak için birçok yeniliğe imza atıyoruz. Rötarlı kalkışların önüne geçebilmek için yıllık ortalama 4.5 milyon dolar ek maliyetle yedek uçaklar bekleterek hava trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk Havalimanı’nda bile son 4 yıldır yüzde 93 zamanında kalkış performansını yakaladık. Her uçuşumuz sonrasında Müşteri İlişkileri Merkezimiz yolcularımız arasından seçilen 5 kişiyi arayarak memnuniyet ölçümü yapıyor. Yolcuların tümü uçuş hakkında memnuniyet bildirirse uçuş personelimiz prim ile ödüllendiriliyor. Yüksek müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızı şimdi de Londra uçuşlarına taşıyoruz. Kısa süre önce başlattığımız bu uçuşlarımız hakkında müşterilerimizden gelen övgü dolu mesajlar bizleri daha da cesaretlendiriyor.” dedi.

LONDRA'NIN TEK ÖZELİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Atlasjet Ve pegasus ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar bu iki firmayı kıyaslamanız mantıksız zaten madem bu kadar açıklama yapıcak bilgiye sahipsin bu iki firmanında birbirine rakip olmadığını bilmen gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takipçi.. ~ 12 yıl önce
Atlasjet, Sunexpress ve diğer havayolları Takipçi havayolları, kendi arge ve pazarlama departmanlarının hedefleri arasında Pegasus'un uçuşlarını kontrol etmek olsa gerek :) ama bakarak olsa kedi kasap olurdu derler, başka bir alıntı ile bitirmek lazım; geldikleri gibi giderler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alttaki okuyucuya ~ 12 yıl önce
orandan element uydurma suan bile antalya uçuşu pegasusta 92 tl.karalamaya gelince abartmayı ne kadar da cok seviyo millet.(buarada paso üç nokta koymuşsun oda abartının imlası sanırım :) )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun başlıklı yorumcuya (1347 yorumu) ~ 12 yıl önce
302 tl ye bilet satması normal admalar kademeli fiyat uyguluyor. ucak doldukca fiyat artiyor. 302 tl de olduysa ucak muhtemelen tamamen dolmuş overbooking yapılıyor(bu da yine yonetmeliklerle izin verilen bir konudur)ayrica hala daha low cost mantıgını anlayamamişsiniz. low cost ile low fare farkli şeylerdir. adam butun biletleri 50tlden satacagim demiyor. maliyetleri dusuruyorum ona gore uygun fiyatlardan başlayarak satiyorum diyor. isteyende binmiyor zaten. ucakda dolduguna gore sanirim sizlere boyle boş boş konuşmak kalıyor sadece. 1 saatlik yolda kimisi business hizmeti ister kimiside ben bir şey yemesemde olur der. herkesin istediğine göre tercih hakkı var.low cost ile low fare i karıştırmayın.bunları denetleyenlerde hiçbir şey yapamaz çunku her şey kurallara uygun. kimseye zorla bilet satilmiyor.tekelcilik yapılmıyor. devlet desteği de alınmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun!!!!!!!!! ~ 12 yıl önce
hakikaten özellikle onur air ve pegasus un on line check in de bile orta koltuk için bile ek para istemesi inanılır gibi değil....hizmet bedeli altında soydukları yetmiyor bir de bunları icat ediyorlar...hele pegasus un check in bedeli diye bir para istemesi olayda son nokta..bir de ucuzuz diye sallıyorlar...bugun antalya ya 302 tl ye bilet satıyorlardı...nerde low cost???? bunları denetleyen,soran yok ne de olsa ülkede adalet diye bir kavram da yok vatandaşı öpen öpene kimsenin de umrunda değil...helal olsun sorumsuz sorumlulara!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000