13 Ekim 2010, Çarşamba 09:04:19

KTHY'DE HESAP İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

KTHY'nin durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan KTHY Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çavuşoğlu, alacak-verecek, mahkeme, kayıt, acente, hesap işlerinin sürdüğünü belirterek tasfiye işlemlerinin tamamlanması halinde ay sonu gerçekleşebileceğini açıkladı.
  • Siz sanmayın ki 15, 20 ve 30 yıl sadece bir pencereden bakmak ve rezervsyon yapmakla çok marifetlisiniz teknoloji gelişiyor ama siz aynı yerde saymaya devam ediyorsunuz yeni kurulacak şirket için ise işiniz biraz zor görünüyor sadece rezervasyon yapmakla şirket dönmüyor .......
  • Durmak yok.Zarara devam
  • Yeni havayolu kurulduğunda ne yazıkki sendika artık birşey yapmayacak. Genel müdürlük Türkiyede olacak. Sırf sendikanın yüzünden KKTC vatandaşları KTHY da iş sahibi olamayacaklar. Verdiği zararın nerelere kadar gittiğini artık siz düşünün.
  • Şayet sendika olmasaydı, her ay zam diye gösteri yapmasaydı, 45 gün izin hakkı için yırtınmasaydı, Ercan kapılarında kavgalar edip grev yapmasaydı KTHY hala yaşıyor olacaktı. Toplu sözleşmeleri imzalatırken ağzınızdan köpükler akıyordu. Alın size toplu sözleşme. KTHY bitti. Bitirdiniz. Utanmadan buralara da yazı falan yazmayın.
  • Mevcut rezervasyon çalışanları yeni oluşumu hakketmiştir.
  • sevgili yorumcular sizin içinizdeki hırs hazımsızlık nedir bilmiyorum ama çok acımasız yorumlar yapıyosunuz sendika ,şirket bitmiştir yeter artık size personel aç diyoruz sadece bu hafta 3 kişinin evine haciz gitti personelden bazı insanlar yoğun bakımda ,amansız hastalıklarla boğuşuyor parası olmadığı için çocuğunun üniversite eğitimini donduruyor siz hala sendika yaptı, yöneticiler yaptı diyorsunuz ,onlar kefelerini doldurmuş onları bırakıp personel için olumlu yorumlar yapalım eğer insanlığınız kaldıysa !!!
  • Kıbrıslı çalışanların maaşı ordaki Sendikalar ödemelidir ! KTHY batmış gitmiş ne uçağı var ne geliri var. Ayda yaklaşık 2 trilyon ( Yeni parayla 2 milyon TL ) gideri var. Ve hala bunlar kalkmış sendika ile bir olmuşlar eylem yapıyorlar... bunlar ne arsız insanlar ??? Onlar para almıyorsa Türkiye çalışanları da alamıyor... Nankör insanlar gidin maaşlarınızı sendıkalardan isteyin ! ! !Size kaynak bulsunlar ! ! !
  • Merak etmeyin sevgili kthy sevenleri. En bilekli kaptan, En buyuk genel mudur yakında işbaşı yapıyo. THY strateji başkanı Bolat başkana geçen ziyaretini yaptı bile. Mazbtasınıda almıştır herhal. Ebgu yle beraber kurarlar carklarını. Akşamda makam şoforunu gonderdikten sonra passat koyleri dolaşmaya başlar ahalinin derdini dinlemek için:)
  • İş yavaşlattınız. Gece yarısı tüm ekip çıkıp hastaneye gittiniz. Sürekli grev yaptınız. Şimdi buyrun kına yakın bir yerlerinize. KTHY nın bu duruma gelmesindeki tek sebep sendikadır. Şirketi batırmış ve şimdide maaş almaya devam etmektedir. Akıllanmadılar hala genel müdürlük önünde gösteri yapıyorlar. Neymiş ? Para istiyolarmış ? Bu kada zaman yediğinize sayın beyler. Yeter artık yeter
  • SAHTEKAR SENDİKACILAR DA HALA MAAŞ ALIYOR BİR DE UTANMADAN GAZETELERE ÇIKIP MAAŞ İSTİYORUZ DİYE BOY GÖSTERİYORLAR.BUNU HER HAFTA GREV YAPARKEN DÜŞÜNECEKLERDİ.BUNLARA UYAN PERSONEL ŞİMDİ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR NE OLACAĞIZ DİYE.OLANLAR OLDU KTHY TUMBA...
''Faaliyetimiz olmamakla birlikte henüz canlıyız, giderimiz var, gelirimiz yok'' diyen KTHY Yönetim Kurulu Başkanı Çavuşoğlu, bu ay maaşları ödeyemediklerini belirtti. 
 
Çavuşoğlu, yeni havayolu şirketi kurma çalışmalarının sürdüğünü, henüz kesin netice almamakla beraber iyiye gidildiğini ve kısa sürede sonuç alacaklarına inandığını dile getirerek, elinde bilet olan yolcuların Atlasjet'le taşınması işlemlerinin de sürdüğünü sözlerine ekledi.
 
 
 
KTHY'DE HESAP İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Siz sanmayın ki 15, 20 ve 30 yıl sadece bir pencereden bakmak ve rezervsyon yapmakla çok marifetlisiniz teknoloji gelişiyor ama siz aynı yerde saymaya devam ediyorsunuz yeni kurulacak şirket için ise işiniz biraz zor görünüyor sadece rezervasyon yapmakla şirket dönmüyor .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Durmak yok.Zarara devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni havayolu kurulduğunda ne yazıkki sendika artık birşey yapmayacak. Genel müdürlük Türkiyede olacak. Sırf sendikanın yüzünden KKTC vatandaşları KTHY da iş sahibi olamayacaklar. Verdiği zararın nerelere kadar gittiğini artık siz düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şayet sendika olmasaydı, her ay zam diye gösteri yapmasaydı, 45 gün izin hakkı için yırtınmasaydı, Ercan kapılarında kavgalar edip grev yapmasaydı KTHY hala yaşıyor olacaktı. Toplu sözleşmeleri imzalatırken ağzınızdan köpükler akıyordu. Alın size toplu sözleşme. KTHY bitti. Bitirdiniz. Utanmadan buralara da yazı falan yazmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mevcut rezervasyon çalışanları yeni oluşumu hakketmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili yorumcular sizin içinizdeki hırs hazımsızlık nedir bilmiyorum ama çok acımasız yorumlar yapıyosunuz sendika ,şirket bitmiştir yeter artık size personel aç diyoruz sadece bu hafta 3 kişinin evine haciz gitti personelden bazı insanlar yoğun bakımda ,amansız hastalıklarla boğuşuyor parası olmadığı için çocuğunun üniversite eğitimini donduruyor siz hala sendika yaptı, yöneticiler yaptı diyorsunuz ,onlar kefelerini doldurmuş onları bırakıp personel için olumlu yorumlar yapalım eğer insanlığınız kaldıysa !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıbrıslı çalışanların maaşı ordaki Sendikalar ödemelidir ! KTHY batmış gitmiş ne uçağı var ne geliri var. Ayda yaklaşık 2 trilyon ( Yeni parayla 2 milyon TL ) gideri var. Ve hala bunlar kalkmış sendika ile bir olmuşlar eylem yapıyorlar... bunlar ne arsız insanlar ??? Onlar para almıyorsa Türkiye çalışanları da alamıyor... Nankör insanlar gidin maaşlarınızı sendıkalardan isteyin ! ! !Size kaynak bulsunlar ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merak etmeyin sevgili kthy sevenleri. En bilekli kaptan, En buyuk genel mudur yakında işbaşı yapıyo. THY strateji başkanı Bolat başkana geçen ziyaretini yaptı bile. Mazbtasınıda almıştır herhal. Ebgu yle beraber kurarlar carklarını. Akşamda makam şoforunu gonderdikten sonra passat koyleri dolaşmaya başlar ahalinin derdini dinlemek için:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İş yavaşlattınız. Gece yarısı tüm ekip çıkıp hastaneye gittiniz. Sürekli grev yaptınız. Şimdi buyrun kına yakın bir yerlerinize. KTHY nın bu duruma gelmesindeki tek sebep sendikadır. Şirketi batırmış ve şimdide maaş almaya devam etmektedir. Akıllanmadılar hala genel müdürlük önünde gösteri yapıyorlar. Neymiş ? Para istiyolarmış ? Bu kada zaman yediğinize sayın beyler. Yeter artık yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAHTEKAR SENDİKACILAR DA HALA MAAŞ ALIYOR BİR DE UTANMADAN GAZETELERE ÇIKIP MAAŞ İSTİYORUZ DİYE BOY GÖSTERİYORLAR.BUNU HER HAFTA GREV YAPARKEN DÜŞÜNECEKLERDİ.BUNLARA UYAN PERSONEL ŞİMDİ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR NE OLACAĞIZ DİYE.OLANLAR OLDU KTHY TUMBA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000