14 Temmuz 2010, Çarşamba 09:41:21

KTHY TASFİYE Mİ EDİLİYOR?

KTHY Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çavuşoğlu, şirketin genel kurul tarihinin henüz belli olmadığını ancak ilk toplantıda mali durumun konuşulacağını ve şirketin tasfiyesinin gündeme gelebileceğini söyledi.
  • Hiç kimse sorumlu aramasın. Sorumlu belli. Sendika. Yıllar yılı bitmeyen istekleri koskoca şirketi tasfiye durumuna getirdi. 3-4 bin tl maaşlarla daha ne olabilirdi ki ?
  • KTHY tasfiye edilmiyor, ettiriliyor. Sağolsun sendika bunu da başardı. Değerli Havasen üyeleri bakalım şimdi kimi batırmaya çalışacaklar. Başka şirket de kalmadı. Atlas ve pegasusla uğraşırlar artık.
  • Askerliği bedelliye çevirene kadar zaman geçirilen, katlanılan bir şirketti..Türkiye den emeklilik aldıktan sonra kıbrısdan da emeklilik alıp hele asker den emekliyse ; tatlı bir emeklilik yeriydi Kıbrıs. Az uçulup ; para alınan bir yerdi. Şimdi ne olacak ne yapılacak....Kimbilir?
  • KTHY kapanalı 1 ay oldu arkadaşlar. atlasjet ile de ortaklık falan yok. hepsi düzmece. KTHY battı kelimesi de çok yersiz. KTHY batmadı, sadece ve sadece AKP hükümeti tarafından kapatılarak Kıbrıs pazarı atlasjete açıldı, amaç da buydu zaten. birileri çıkıp KTHY battı diyor, batma nedeni yok sendikaymış yok personel fazlasıymış falan filan, hepsi yalan dolan. minareyi yapan kılıfını hazırladı. Yoğun yaz sezonunda full dolulukla uçan KTHY batmış buna kim inanır . tarihte yaz sezonunda batan bir örnek şirket yok.
  • sendika 13 ve 14. maaşları evlere gönderecekmiş.grevlere ve mitinglere devam
  • Aynen oyle kardesım cok dogru soyledın gelsınler da yıne % 15 zam istesinler , kimden isteycekler ya artık zamı, otursunlar sımdı de kına yaksılar, ama iş işten geçti artık , helal olsun sızlere sendikacılar zoru basardınız..helal olsunnnnn
  • Hiç kimseyi suçlamayın. Tek suçlu vardır o da doymak bilmeyen sendikadır. Buyrun bitmeyen taleplerin sonunda KTHY battı.
  • Atlasjet'in Ankara-Londra uçuşları yeni mi başladı yoksa KTHY kapsamında yapılyor merak ettim.
  • LEFKOŞA 'DAN BİR HABER : " BİRLEŞME YAKIN . LİMANLAR ( HAVA-DENİZ ) RUMLARA AÇILIYOR. HER İKİ TARAF TA GEÇMİŞE DÖNÜK TOPRAK ( ARSA-EV-V.S...) TALEPLERİNDEN VAZGEÇİYOR. KTHY' NİN OLMAMASI DA TALEPLERDEN BİRİ. KTHY YÖNETİCİLERİ DE SANKİ BUNU İSTERMİŞ GİBİ ÖNCEDEN BATIRDILAR ŞİRKETİ. " DERLER ..
  • yazıklar olsun koskoca kthy bu hale geldı gercekten yazıklar olsun.mıllı havayolunu nasıl verıyorsunuz baskasına.devlet sayesınde battı

Atlasjet-ETS KKTC Temsilcisi ve MTS Direktörü Osman Malyalı, KTHY-Atlasjet ortaklığı ve yeni şirketle ilgili yasal çalışmaların devam ettiğini belirterek, şu aşamada önceliği yolcuları taşımaya verdiklerini söyledi.

KTHY Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çavuşoğlu ise, genel kuruldan büyük bir ihtimalle tasfiye kararı çıkacağını bildirdi.

Atlasjet-ETS KKTC Temsilcisi ve MTS Direktörü Osman Malyalı, Türk Ajansı Kıbrıs'a yaptığı açıklamada, Atlasjet'in seferlerini artırarak devam ettirdiğini, İngiltere'ye haftanın her günü yolcu taşıdıklarını kaydetti ve 14 Temmuz'da 338 koltuklu A 330 tipi uçaklarını devreye koyacaklarını söyledi.

Basında yer alan haberler karşısında sessiz kalmayı tercih ettiklerini kaydeden Malyalı, "gerekli açıklamaların bakan tarafından yapılmasını uygun gördüklerini" ifade etti.

KTHY Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çavuşoğlu da, şirketin genel kurul tarihinin henüz belli olmadığını ancak çalışmaların devam ettiğini belirtti. Çavuşoğlu, "Şirketin mali durumu konuşulacak. Sermaye artışı istenecek. Bu koşullarda bu imkansız olduğuna göre şirketin tasfiyesi istenecek" dedi.

(Havadis)

KTHY TASFİYE Mİ EDİLİYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hiç kimse sorumlu aramasın. Sorumlu belli. Sendika. Yıllar yılı bitmeyen istekleri koskoca şirketi tasfiye durumuna getirdi. 3-4 bin tl maaşlarla daha ne olabilirdi ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY tasfiye edilmiyor, ettiriliyor. Sağolsun sendika bunu da başardı. Değerli Havasen üyeleri bakalım şimdi kimi batırmaya çalışacaklar. Başka şirket de kalmadı. Atlas ve pegasusla uğraşırlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Askerliği bedelliye çevirene kadar zaman geçirilen, katlanılan bir şirketti..Türkiye den emeklilik aldıktan sonra kıbrısdan da emeklilik alıp hele asker den emekliyse ; tatlı bir emeklilik yeriydi Kıbrıs. Az uçulup ; para alınan bir yerdi. Şimdi ne olacak ne yapılacak....Kimbilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY kapanalı 1 ay oldu arkadaşlar. atlasjet ile de ortaklık falan yok. hepsi düzmece. KTHY battı kelimesi de çok yersiz. KTHY batmadı, sadece ve sadece AKP hükümeti tarafından kapatılarak Kıbrıs pazarı atlasjete açıldı, amaç da buydu zaten. birileri çıkıp KTHY battı diyor, batma nedeni yok sendikaymış yok personel fazlasıymış falan filan, hepsi yalan dolan. minareyi yapan kılıfını hazırladı. Yoğun yaz sezonunda full dolulukla uçan KTHY batmış buna kim inanır . tarihte yaz sezonunda batan bir örnek şirket yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sendika 13 ve 14. maaşları evlere gönderecekmiş.grevlere ve mitinglere devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen oyle kardesım cok dogru soyledın gelsınler da yıne % 15 zam istesinler , kimden isteycekler ya artık zamı, otursunlar sımdı de kına yaksılar, ama iş işten geçti artık , helal olsun sızlere sendikacılar zoru basardınız..helal olsunnnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hiç kimseyi suçlamayın. Tek suçlu vardır o da doymak bilmeyen sendikadır. Buyrun bitmeyen taleplerin sonunda KTHY battı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet'in Ankara-Londra uçuşları yeni mi başladı yoksa KTHY kapsamında yapılyor merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LEFKOŞA 'DAN BİR HABER : " BİRLEŞME YAKIN . LİMANLAR ( HAVA-DENİZ ) RUMLARA AÇILIYOR. HER İKİ TARAF TA GEÇMİŞE DÖNÜK TOPRAK ( ARSA-EV-V.S...) TALEPLERİNDEN VAZGEÇİYOR. KTHY' NİN OLMAMASI DA TALEPLERDEN BİRİ. KTHY YÖNETİCİLERİ DE SANKİ BUNU İSTERMİŞ GİBİ ÖNCEDEN BATIRDILAR ŞİRKETİ. " DERLER ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazıklar olsun koskoca kthy bu hale geldı gercekten yazıklar olsun.mıllı havayolunu nasıl verıyorsunuz baskasına.devlet sayesınde battı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000