19 Haziran 2010, Cumartesi 13:05:16

KÖRFEZ HAVAALANI'NDA AÇILIŞ HEYECANI

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bulunan Körfez Havaalanı bugün düzenlenecek törenle yurtdışına açılıyor...
  • Bu sayfadan veya genel olarak medyadan yapılan konu ile ilgili haberler, ilgi duyanlara tatmin edici bilgi vermekten uzak. Örneğin: Yurt dişindan veya Yurt içinden hangi havayolları ile hangi Ülkelere veya hangi istikamete uçmak için kaç firma bu konuda uçuşa ne zaman başlayacak, yılan hikayesine dönen bu hava alanının açılışı veya vereceği hizmetler konusunda tatminkar bilgiler bekliyoruz.
  • hayırlı olsun inşallah.2007deki halini de bilirim 23-05 pistinin.yokuş aşağı gitmiyordur artık(= çok özlediim çokk oraları

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan ve bölge için büyük önem taşıyan Körfez Havaalanı bugün açılıyor.

Körfez Havaalanı'nda uzun süredir devam eden yenileme çalışmalarının sona ermesiyle birlikte yeniden açılış heyecanı yaşanıyor. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Devlet Bakanı Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek başta olmak üzere çok sayıda devlet görevlisinin hazır bulunacağı açılış törenine yoğun halk katılımının olması bekleniyor.

Önceki yıllarda Atlasjet'in de uçuş yaptığı meydan, özellikle yaz aylarındaki yoğunluğuyla dikkat çekiyordu. Yenilenen havaalanı bundan böyle yurtdışı uçuşlarına da açılacak. Bu sayede bölgeye yurtdışıyla bağlantılı vatandaşlar ile yabancı turistler kolaylıkla ulaşım imkanı bulacak.

Açılışla ilgili ayrıntılar AirportHaber'de olacak...

KÖRFEZ HAVAALANI'NDA AÇILIŞ HEYECANI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu sayfadan veya genel olarak medyadan yapılan konu ile ilgili haberler, ilgi duyanlara tatmin edici bilgi vermekten uzak. Örneğin: Yurt dişindan veya Yurt içinden hangi havayolları ile hangi Ülkelere veya hangi istikamete uçmak için kaç firma bu konuda uçuşa ne zaman başlayacak, yılan hikayesine dönen bu hava alanının açılışı veya vereceği hizmetler konusunda tatminkar bilgiler bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun inşallah.2007deki halini de bilirim 23-05 pistinin.yokuş aşağı gitmiyordur artık(= çok özlediim çokk oraları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000