20 Ekim 2011, Perşembe 09:50:48

KKTC’Lİ KONTROLÖRLERİN MUTLU GÜNÜ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki hava trafik kontrolörleri, bugün Dünya Hava Trafik Kontrolörleri günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi...
  • Ocelikle yazlin yazinin yaklasiminin yanlis oldugunun bilinmesinde fayda goruyorum .Tavsiyem yazi yazan kisinin bolge hakkinda bilgi sahip olmasi ve tepeden bakmamasidir.Kendisini kahve icmeye davet ediyorum hem misafirperverligimizi gorur hemde bizle tanismis olur.ERCAN en kolay bolge degil mucadelesi en yuksek hava sahasidir. Izzet Derkan www.ctatca.org
  • Herhalde dünyanın 'idaresi en kolay' hava sahasıdır Ercan. Radar contact, report Mut,Vesar, Tombi, Ayt. Ne talimat ver ne de verilene karış. Bu arkadaşlara İst'da staj yapma imkanı sağlanamaz mı acaba?
Kıbrıs Hava Trafik Kontrolörleri Derneği CTATCA,  20 Ekim Dünya Kontrolörler Günü‘nü Girne Mercure Otel’de kutluyor. Atlasjet  sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda hava trafik kontrolörünün yanı sıra havacılık sektörü temsilcileri de katılıyor.
 
CTATCA Başkanı İzzet Derkan, hava trafik kontrolörlerinin sorunlarına ve önemine ilişkin sunum yapacak.
 
 Etkinlikte KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı  Suat Yeldener ve Onur Havayolları Başpilotu Erkan Sayın da birer konuşma yapacak. 
 
Resepsiyon sonunda Emekli  Kontrolör Ekip şefi sorumlusu ve eski CTATCA  Başkanlarından Erbay Erişer’e plaket verilecek. Bu gece ise CTATCA Kontolörler Gününü şerefine bir yemek düzenlenecek.
KKTC’Lİ KONTROLÖRLERİN MUTLU GÜNÜ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ocelikle yazlin yazinin yaklasiminin yanlis oldugunun bilinmesinde fayda goruyorum .Tavsiyem yazi yazan kisinin bolge hakkinda bilgi sahip olmasi ve tepeden bakmamasidir.Kendisini kahve icmeye davet ediyorum hem misafirperverligimizi gorur hemde bizle tanismis olur.ERCAN en kolay bolge degil mucadelesi en yuksek hava sahasidir. Izzet Derkan www.ctatca.org

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Herhalde dünyanın 'idaresi en kolay' hava sahasıdır Ercan. Radar contact, report Mut,Vesar, Tombi, Ayt. Ne talimat ver ne de verilene karış. Bu arkadaşlara İst'da staj yapma imkanı sağlanamaz mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000