14 Ekim 2011, Cuma 17:30:28

KABİN MEMURU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Servis aracının yaptığı kazada ağır yaralanan Atlasjet’te görev yapan kabin memuru Zeynep Tez Maman’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
  • Ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olabiliyor...:( neden mi?! havayolları servis firmalarını seçerken kaliteli hizmet beklentisinin karşısında vermiş oldukları rakamlar çok çooook komik!.. Ucuza iş yaptırılırsa haliyle taşımacı da maliyetleri az şoför az arabayla iş çıkarmaya çalışıyor.. Taşıma tekliflerini değerlendirirlerken birazda oturup bu fiyata bu iş nasıl dönecek diye düşünmeleri gerekir.Ama nerdeee!.. Servis bedeli en ucuz olsun, 1 arabada 3 şoför olsun, araçlar lüx olsun, bir o kadar kapris olsun (cpt ve ekiplerin)!.. havayollarının artık biraz ellerini vicdanlarına koymaları lazım.. Taşımacılarda artık birleşip rekabeti bırakıp hizmetin ederini fiyatlara yansıtarak teklif vermelii.. Kaza geçiren tüm ekibe geçmiş olsun.
  • ahh canımmmmm :))
  • Sevgili arkadasım Zeynep cok gecmis olsun umarım en kısa surede saglıgına kavusun Kıbrıs Bumin
  • Kazada yaralanan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Umarım bu son olur. Gerekli tedbirler hem ulaştırma şirketleri, hem de havayolu şirketleri tarafından alınır.
  • en yakın zamanda şifana kavusursun ıns zeynep.C İPSARA
  • Olumsuz düşünmek istemiyorum ama yine değişen bir şey olmayacak. ' saatlik uyku ile çalışmaya devam ediyor bu servisler defalarca yardık dinlemediler bırakın patronlar daha çok kazansın. Bu kaza göz göre göre geldi. Daha kötüde olabilirdi. Bunada şükür o serviste yaralanan kaptan ve diğer ekiplerde var sanırım kaptanında ayağı kırıldı . Bütün ekibe büyuk geçmiş olsun. İnşallah bir şeyler değişir.
  • aynı kazada fo da ayağından yaralandı ve ameliyat oldu allah beterinden korusun can taşıyan servisçiler daha çok denetlensin..
  • Daha önceki senelerde de antalyada atlas jet kabin memurlarını taşıyan servis kaza yapmıştı...ihmal büyük ve tekararının olması çok üzücü...en kısa zamanda ciddi önlem alırlar inşallah...arkadaşımıza büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
  • Geçmiş olsun . beterin beteri vardır Allah beterlerinden korusun ...
  • arkadaşlara geçmiş olsun .bu servis firmasının ikinci kazası.gerçi bütün servis firmalarında aynı çok iş az adamla ve sonuçları dahada kötü olabilir di.
Geçtiğimiz Pazar günü personel servis aracının yaptığı kazada ağır yaralanan Atlasjet Kabin Memuru Zeynep Tez Maman’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. TASSA Hava Yolları Kabin Memurları Derneği Antalya Şube Başkanı Talat Özçelik ve Genel Sekreteri Ayşen Walshaw, kazadan sonra Anadolu Hastanesi’ne kaldırılarak iki ciddi ameliyat geçiren genç kabin memurunu hastanede ziyaret ederek sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.
 
Talat Özçelik ziyaret sonrasında önemli bir konuya dikkat çekerek, “Havayollarında çalışan servis şoförlerinin dinlenme ve istiharat sürelerine uygun çalışılmıyor. Bu yüzden bu tip kazaların çok yaşanmaya başladığı gözlemliyoruz. Yetkililerden bu konuya bir an önce önlem almalarını istiyoruz” dedi. 





©AirportHaber
KABİN MEMURU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olabiliyor...:( neden mi?! havayolları servis firmalarını seçerken kaliteli hizmet beklentisinin karşısında vermiş oldukları rakamlar çok çooook komik!.. Ucuza iş yaptırılırsa haliyle taşımacı da maliyetleri az şoför az arabayla iş çıkarmaya çalışıyor.. Taşıma tekliflerini değerlendirirlerken birazda oturup bu fiyata bu iş nasıl dönecek diye düşünmeleri gerekir.Ama nerdeee!.. Servis bedeli en ucuz olsun, 1 arabada 3 şoför olsun, araçlar lüx olsun, bir o kadar kapris olsun (cpt ve ekiplerin)!.. havayollarının artık biraz ellerini vicdanlarına koymaları lazım.. Taşımacılarda artık birleşip rekabeti bırakıp hizmetin ederini fiyatlara yansıtarak teklif vermelii.. Kaza geçiren tüm ekibe geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahh canımmmmm :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili arkadasım Zeynep cok gecmis olsun umarım en kısa surede saglıgına kavusun Kıbrıs Bumin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kazada yaralanan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Umarım bu son olur. Gerekli tedbirler hem ulaştırma şirketleri, hem de havayolu şirketleri tarafından alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en yakın zamanda şifana kavusursun ıns zeynep.C İPSARA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olumsuz düşünmek istemiyorum ama yine değişen bir şey olmayacak. ' saatlik uyku ile çalışmaya devam ediyor bu servisler defalarca yardık dinlemediler bırakın patronlar daha çok kazansın. Bu kaza göz göre göre geldi. Daha kötüde olabilirdi. Bunada şükür o serviste yaralanan kaptan ve diğer ekiplerde var sanırım kaptanında ayağı kırıldı . Bütün ekibe büyuk geçmiş olsun. İnşallah bir şeyler değişir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynı kazada fo da ayağından yaralandı ve ameliyat oldu allah beterinden korusun can taşıyan servisçiler daha çok denetlensin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Daha önceki senelerde de antalyada atlas jet kabin memurlarını taşıyan servis kaza yapmıştı...ihmal büyük ve tekararının olması çok üzücü...en kısa zamanda ciddi önlem alırlar inşallah...arkadaşımıza büyük geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçmiş olsun . beterin beteri vardır Allah beterlerinden korusun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlara geçmiş olsun .bu servis firmasının ikinci kazası.gerçi bütün servis firmalarında aynı çok iş az adamla ve sonuçları dahada kötü olabilir di.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000