06 Temmuz 2010, Salı 11:50:53

JETMİL'DEN YAZ SÜRPRİZLERİ

Atlasjet Jetmil Kart sahiplerinin, Antalya Havalimanı’ndan yapacakları uçuşlar artık daha keyifli ve lezzetli oluyor.
  • BU HABER REKLAM KOKUYOR.
  • Geçen senelerde bana elit kart yolladılar. Ve bu sene 20 uçuş yapmadınız diye geri aldılar. Teşekkür ettim" desenize artık başka havayollarıyla da uçabileceğim " dedim. Şimdi daha hürüm bütün havayolları ile uçuyorum. Kanmayın elite melite.
Jetmil Kart sahipleri; Antalya Havalimanı iç hatlar terminalindeki Via Cafe, Via Pub, Park Cafe, Cafe Rigoletto, Take Off Cafe ve Cafe Sera’larda, yiyecek ve içeceklerde Jetmil Kart’larını gösterdiklerinde %15 indirim avantajından yararlanarak, lezzetin keyfini iki kat hissediyorlar.
Ayrıca Jetmil Kart sahipleri Antalya Havalimanı’nda IC Lounge tercih ettiklerinde, giriş ücretinde % 15 indirim fırsatından yararlanabiliyorlar.

Bodrum’a Business Class uçun,

Her dönem yolcularına avantaj dolu fırsatlar sunarak yolcuğu daha keyifli hale getiren Atlasjet Havayolları, İstanbul-Bodrum-İstanbul arası uçuşlarda Jetmil’lerini kullanan yolcularına Business Class uçma fırsatını sunuyor.

Jetmil Kart sahipleri, İstanbul-Bodrum-İstanbul uçuşlarında Jetmil’lerini kullanarak ücretli Ekonomi sınıfı biletlerini, Business Class’a çevirerek tek yön seyahat edebiliyorlar. Uçuştan 12 saat öncesine kadar Çağrı merkezini arayan Elit kart sahipleri; 3.500 Jetmil, Jetmil ve Jetiş üyeleri; 7.000 Jetmil harcayarak ücretli ekonomi sınıfı biletlerini Business Class biletle değiştirerek seyahat edebiliyorlar.
JETMİL'DEN YAZ SÜRPRİZLERİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
BU HABER REKLAM KOKUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçen senelerde bana elit kart yolladılar. Ve bu sene 20 uçuş yapmadınız diye geri aldılar. Teşekkür ettim" desenize artık başka havayollarıyla da uçabileceğim " dedim. Şimdi daha hürüm bütün havayolları ile uçuyorum. Kanmayın elite melite.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000