07 Ekim 2008, Salı 11:13:18

Jetmil sahiplerine yeni fırsat!

Atlasjet Havayolları, Jetmil kart sahiplerine yeni bir fırsat sunuyor.
  • GEÇEN YIL ATLASJET KARSA UÇUŞLARI VARDI AİLECE VE BÜTÜN KARS,IĞDIR,ARDAHANLI VATANDAŞLAR JETMİL KART SAHİBİ OLDULAR ŞİMDİ ELİMİZDE BU KARTLARI KULLANA MIYORUZ. İNŞALLH ATLASJET İNANIYORUMKİ BU KIŞ KARSA UÇUŞLARINI YAPAR BİZLERDE KALİTEDEN YARARLANIRIZ.
  • Yukarıda benim adıma Jetmil'e yazılmış haber asılsızdır. Jetmil'den bugune kadar herhangi bir kart talebinde bulunmadım. Bu haber üzerine Jetbil beni aradı ve kartımın gönderileceğini bildirdi. Sanırm bu haberi yazan kişi Jetmil'den değil başka bir yerden kart istedi ve fakat Jetmili şikayet etti. Benim konuyla ve bu şikayetle bir ilgim yoktur.
  • Daha önce defalarca aramama rağmen ulaşamayıp en sonunda yine airporthaber'deki bir haberin altına yorum yazmam dolayısıyla bana ulaşılıp gönderilmesi söz verilen jetmil kartımı istiyorum, sanirim 2 ay oldu gelecek deyip gelmediği gün.Gelse de konsere gitsek.

Kendi dalında dünyanın en iyi müzik ödüllerine layık görülen Paul Van Dyk, 17 Ekim 2008  tarihinde İstanbul’da sahne alıyor. Jetmil kart sahibi Van Dyk hayranları, Ticketturk’ten biletlerini alırken jetmil kartlarını göstermeleri halinde biletlerini %15 indirimle satın alabilecekler.

Jetmil kart sahipleri şimdi karada da puan kazanıyor. Ekim 2008 tarihinden itibaren Europcar’dan araç kiralayacak olan Jetmil sahipleri 175 jetmil kazanacak. 

01 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında İngilizce öğrenmek yada dilini ilerletmek isteyen Jetmil kart sahipleri, Gökdil Direct English’ten % 50 indirim fırsatından yararlanacaklar. Doğumgününde Atlasjet Havayolları ile seyahat edecek olan Jetmil kart sahipleri ise ekstra olarak 375 Jetmil doğumgünü hediyesi kazanıyorlar.

Jetmil sahiplerine yeni fırsat!

Yorumlar

VATANDAŞ ~ 15 yıl önce
GEÇEN YIL ATLASJET KARSA UÇUŞLARI VARDI AİLECE VE BÜTÜN KARS,IĞDIR,ARDAHANLI VATANDAŞLAR JETMİL KART SAHİBİ OLDULAR ŞİMDİ ELİMİZDE BU KARTLARI KULLANA MIYORUZ. İNŞALLH ATLASJET İNANIYORUMKİ BU KIŞ KARSA UÇUŞLARINI YAPAR BİZLERDE KALİTEDEN YARARLANIRIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Yukarıda benim adıma Jetmil'e yazılmış haber asılsızdır. Jetmil'den bugune kadar herhangi bir kart talebinde bulunmadım. Bu haber üzerine Jetbil beni aradı ve kartımın gönderileceğini bildirdi. Sanırm bu haberi yazan kişi Jetmil'den değil başka bir yerden kart istedi ve fakat Jetmili şikayet etti. Benim konuyla ve bu şikayetle bir ilgim yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MESUT IŞIK ~ 15 yıl önce
Daha önce defalarca aramama rağmen ulaşamayıp en sonunda yine airporthaber'deki bir haberin altına yorum yazmam dolayısıyla bana ulaşılıp gönderilmesi söz verilen jetmil kartımı istiyorum, sanirim 2 ay oldu gelecek deyip gelmediği gün.Gelse de konsere gitsek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000