12 Mart 2009, Perşembe 12:29:10

JETMIL ile lezzetli saatler!

Jetmil Kart sahipleri, kendilerini artık North Shield Pub’da daha özel hissedecekler.
  • Ne olur biraz gerçekçi olun. Bu bir kampanya mı şimdi ? Lezzeti yaşayın. Zaten Türkçe yanlış. Lezzet yaşanmaz, tadılır. Bir de yiyin için demişler... İnanılır gibi değil. %15 ucuz diye herkes tıka basa çatlayıncaya kadar yemek mi yiyecek. Ucuz market reklamı kategorisinde... Yakışmamış koca Atlas Jete...
  • %15 daha az ödeyerek lezzetin keyfini nasıl iki kat fazla hissedecğiz ? %15 indirimle ancak %15 daha fazla keyf alabiliriz..
  • iyi bir şeyler yapıldığında illa muhalefet edecek birileri vardır. Bu insanlar kendilerini farklı sanarlar. Ne yazık! Bence de iyi olmuş bir portakal suyu 8 tl den aşağı değil. Neden iki üç kuruş indirimli içsem fenamı olur. Jetmil iyi yapmış bence
  • ARKADAŞLAR YAZ GELİYOR ATLAS YİNE İÇ HATLARDA KENDİNİ EYLÜLE KADAR BAZI TATİL YÖRESİ ROTALARDA GÖSTERİR.AMAN BÜYÜK FIRSAT JET MİL TOPLAYALIM, İNDİRİMLİ YİYİP-İÇELİM.BÜYÜK İMKAN.
  • Apron kartın yoksa niye indirim yapsın sana:):) MAntıklı olmuş bence.zaten dışarıya görede daha fazla fiyata satıyolar bari beklerken bişeyler içtiğimizde dışardaki fiyata içmiş oluruz..
  • Bu şimdi ayrıcalık mı ? Zaten orada çalışanlar eşe dosta, apron kartı olana vs herkese aynı indirimi isterse yapıyor. Daha yaratıcı olun lütfen.

Jetmil- Nort Shield işbirliği ile Jetmil Kart sahipleri  İstanbul, Bodrum, İzmir ve Antalya’daki havaalanlarında North Shield Pub’larda menüden istedikleri seçenekleri seçip, %15 daha az ödeyerek, lezzetin keyfini iki kat hissedecekler.

Jetmil Kart sahiplerinin, North Shield Pub’da % 15 indirimden yararlanabilmeleri için, Atlasjet ile uçulacak güne ait biniş kartını ve sahibi oldukları Jetmil’i göstermeleri yeterli olacaktır.

Jetmil Family Kart sahipleri ise kendi bireysel kartlarını göstermek suretiyle ayrı ayrı indirimlerden yararlanabilecekler.

JETMIL ile lezzetli saatler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ne olur biraz gerçekçi olun. Bu bir kampanya mı şimdi ? Lezzeti yaşayın. Zaten Türkçe yanlış. Lezzet yaşanmaz, tadılır. Bir de yiyin için demişler... İnanılır gibi değil. %15 ucuz diye herkes tıka basa çatlayıncaya kadar yemek mi yiyecek. Ucuz market reklamı kategorisinde... Yakışmamış koca Atlas Jete...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
%15 daha az ödeyerek lezzetin keyfini nasıl iki kat fazla hissedecğiz ? %15 indirimle ancak %15 daha fazla keyf alabiliriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi bir şeyler yapıldığında illa muhalefet edecek birileri vardır. Bu insanlar kendilerini farklı sanarlar. Ne yazık! Bence de iyi olmuş bir portakal suyu 8 tl den aşağı değil. Neden iki üç kuruş indirimli içsem fenamı olur. Jetmil iyi yapmış bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞLAR YAZ GELİYOR ATLAS YİNE İÇ HATLARDA KENDİNİ EYLÜLE KADAR BAZI TATİL YÖRESİ ROTALARDA GÖSTERİR.AMAN BÜYÜK FIRSAT JET MİL TOPLAYALIM, İNDİRİMLİ YİYİP-İÇELİM.BÜYÜK İMKAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Apron kartın yoksa niye indirim yapsın sana:):) MAntıklı olmuş bence.zaten dışarıya görede daha fazla fiyata satıyolar bari beklerken bişeyler içtiğimizde dışardaki fiyata içmiş oluruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu şimdi ayrıcalık mı ? Zaten orada çalışanlar eşe dosta, apron kartı olana vs herkese aynı indirimi isterse yapıyor. Daha yaratıcı olun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000