19 Aralık 2012, Çarşamba 13:03:57

İŞTE ATLASJET'İN 2013 ATAĞI

Atlasjet, Ocak ayı itibarıyla İstanbul’dan Kayseri, Adana, Gaziantep, Van ve Kars; Ankara’dan ise Diyarbakır ve Van noktalarına tarifeli seferlere başlıyor...
  • Herşey güzel de bir de şu KKTC ye el atıverin. Müşteri memnuniyetsizliği aldı başını gitti.
  • atlas jet aralık ayı başında atatürk havalimanı- esenboğa havalimanı arasında seferlere başlayacağını duyurmuştu. Ne oldu?
  • Sami ALAN'ın Ankara'yı unutmayacağı belli idi. AHL-ESB şimdilik olmadı ama en azından Atlasjet Ankara'dan Van ve D.Bakır başlıyor.
  • Sami Alan Bey Kayseri'nin gelecek projeksiyonunu iyi yapmış. Kapadokya turizminin en önemli ulaşım ayağı Kayseri. THY seferlerinin yarısı yabancı uyruklu turistlerden oluşuyor. Erciyes'e yapılan 400 milyon Euroluk büyük yatırımlar yerli ve yabancı turistlere hitap edecek. 4 üniversitesi ve önemli sağlık kuruluşlarıyla gelecek beklentisi çok yüksek. Erken hamle sonuç verir.
  • Kayseri Sabiha Gökçen hattı da çok verimlidir. Pegasus 4 gidiş-geliş, Anadolu Jet 1 gidiş-geliş hergün yapıyor. Uçaklar dolu. Atlas 1 sefer de Sabiha Gökçen'e planlasa çok iyi olacak.
  • THY AHL'DEN KAYSERİYE HER GÜN KARŞILIKLI 6 SEFER YAPIYOR VE BİLET FİYATLARI 300 TL CİVARINDA. 7. SEFERİ PLANLADIĞI DA SÖYLENİYOR. DOLULUK ORANLARI ÇOK YÜKSEK. ATLAS'IN EN İSABETLİ HATTI OLABİLİR. BİLET SATIŞ ORGANİZASYONUNU VE TANITIMI İYİ YAPAR, BİR KAÇ AY DA SABIR GÖSTERİRLERSE FULL ÇEKER.
  • AtlasJet yetkililerinin dikkatine, Sunexpresin uçakları THY na kiralaması nedeniyle Samsun dahil bir kaç hattan çekilmek zorunda kaldı. Sabiha Gökçen - Samsun hattı sadece Pegasusa kaldı günde 6 sefer full çakıyor yer yok. Samsun hattına dikkatini çekerim.
  • Sami Alan kardeşimize Allah yardımcı olsun. Rizeliler, THY yi batırır bu gidişle. Habire reklama dayanmışlar şu aralar... Atlas biraz gayret etse Pegasusu sollar da THY ye ciddi rakip olur da sollar vallahi... Bütün Rizelileri THY doldurmaktan başka amaçları yok zaten THY yi yönetenlerin. Küllü zarar ..
  • Kim demis, n zaman demis ? Haber eksik!
  • Ya THY günde 6 seferle KASERİYİ FULL ÇEKİYOR 280 TL YE BILET SATIYOR.SONUNDA ADAMIN BİRİSİ UYANDI BU İŞE.

Yüksek hizmet kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile dikkat çeken en dakik havayolu Atlasjet, yeni hatlarıyla konforlu uçuş keyfini daha fazla yolcusuna yaşatmayı hedefliyor.

Atatürk Havalimanı'ndan Kayseri, Adana ve Gaziantep; Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Van ve Kars, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise Diyarbakır ve Van seferlerine başlayacak olan Atlasjet, BusinessClass ve EkonomiPlus ayrıcalıklarını Anadolu’ya da taşıyor. Yeni açılacak olan bu hatlarda da Atlasjet, sunduğu konfor ve yüksek standartta hizmet farkıyla yolcuların yeni uçuş alternatifi olacak.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yüzde 93 zamanında kalkış performansı yakalayarak Türkiye’nin en dakik havayolu unvanını koruyan Atlasjet, yeni seferlerinde de yolcularını Atlasjet ayrıcalıkları ile “tam zamanında” buluşturacak.

İstanbul’dan 11 Ocak’ta Adana’ya, 15 Ocak’ta Gaziantep’e, 18 Ocak’ta Kayseri’ye, 22 Ocak’ta Van’a, 25 Ocak’ta Kars’a; Ankara’dan ise Nisan ayı itibarıyla Diyarbakır’a ve Van’a uçmaya başlayacak. Bu yeni hatlarla birlikte 2 Ocak - 25 Ocak arası tüm iç hat seferlerinde,    koltuk sayısı kısıtı olmaksızın 7 gün önce rezervasyon yapan tüm yolcularına her şey dahil EkonomiPlus ayrıcalıklarını 77 TL’ye, BusinessClass konforunu 177 TL’ye sunacak. 

“Ülkemizde havacılık sektöründe yüksek standartta hizmeti makul fiyata sunabilen tek havayolu Atlasjet. Artık yolcularımız şeffaflaşan dünyada verilen hizmetleri ve fiyatları çok kolay kıyaslayabilecek durumdalar. Atlasjet’te ödediğiniz her liranın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz, ek maliyetlerin ve sürprizlerin olmadığı ayrıcalıklarla dolu bir dünya bu” diyen Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan, şöyle devam etti:

“Tüm bu hizmetlerimizi uçuş haritamızdaki yerlerini alan Kayseri, Adana, Gaziantep, Van, Kars ve Diyarbakır şehirlerine de sunmaya başlıyoruz. Hali hazırda iç hatlarda 6 olan uçuş parkur sayımızı, Ocak ayı itibarıyla 11’e, yaz tarifesiyle birlikte ise 20’ye çıkarmış; ana üs olarak Atatürk Havalimanı’na Sabiha Gökçen ve Ankara’yı da eklemiş oluyoruz. En dakik havayolu olma unvanımızı, “Yolcusunu en çok seven havayolu” iddiamızı daha fazla şehir ve insanımıza ulaştırmanın heyecanıyla sektörümüze öncülük ediyoruz. Biz kararlarımızı verirken yolcularımızın önceliklerini anlamaya ve stratejimizi de bu doğrultuda önceliklendirmeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda yepyeni sürprizlerle kısa süre sonra yeniden karşınıza çıkacağız.”


Ocak 2013 itibarıyla, İstanbul Atatatürk Havalimanı’ndan (AHL) Kayseri’ye ve Adana’ya haftanın her günü karşılıklı 3 sefer, AHL’den Gaziantep’e haftanın her günü karşılıklı 2 sefer; Sabiha Gökçen’den Kars ve Van’a haftanın her günü karşılıklı tek sefer yapılması planlanıyor.

İŞTE ATLASJET'İN 2013 ATAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Güzel de ~ 11 yıl önce
Herşey güzel de bir de şu KKTC ye el atıverin. Müşteri memnuniyetsizliği aldı başını gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berk ~ 11 yıl önce
atlas jet aralık ayı başında atatürk havalimanı- esenboğa havalimanı arasında seferlere başlayacağını duyurmuştu. Ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Sami ALAN'ın Ankara'yı unutmayacağı belli idi. AHL-ESB şimdilik olmadı ama en azından Atlasjet Ankara'dan Van ve D.Bakır başlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayserili Sami Efendi ~ 11 yıl önce
Sami Alan Bey Kayseri'nin gelecek projeksiyonunu iyi yapmış. Kapadokya turizminin en önemli ulaşım ayağı Kayseri. THY seferlerinin yarısı yabancı uyruklu turistlerden oluşuyor. Erciyes'e yapılan 400 milyon Euroluk büyük yatırımlar yerli ve yabancı turistlere hitap edecek. 4 üniversitesi ve önemli sağlık kuruluşlarıyla gelecek beklentisi çok yüksek. Erken hamle sonuç verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GmRgN ~ 11 yıl önce
Kayseri Sabiha Gökçen hattı da çok verimlidir. Pegasus 4 gidiş-geliş, Anadolu Jet 1 gidiş-geliş hergün yapıyor. Uçaklar dolu. Atlas 1 sefer de Sabiha Gökçen'e planlasa çok iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAR KAPLANI ~ 11 yıl önce
THY AHL'DEN KAYSERİYE HER GÜN KARŞILIKLI 6 SEFER YAPIYOR VE BİLET FİYATLARI 300 TL CİVARINDA. 7. SEFERİ PLANLADIĞI DA SÖYLENİYOR. DOLULUK ORANLARI ÇOK YÜKSEK. ATLAS'IN EN İSABETLİ HATTI OLABİLİR. BİLET SATIŞ ORGANİZASYONUNU VE TANITIMI İYİ YAPAR, BİR KAÇ AY DA SABIR GÖSTERİRLERSE FULL ÇEKER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun ~ 11 yıl önce
AtlasJet yetkililerinin dikkatine, Sunexpresin uçakları THY na kiralaması nedeniyle Samsun dahil bir kaç hattan çekilmek zorunda kaldı. Sabiha Gökçen - Samsun hattı sadece Pegasusa kaldı günde 6 sefer full çakıyor yer yok. Samsun hattına dikkatini çekerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLAS bir numara ~ 11 yıl önce
Sami Alan kardeşimize Allah yardımcı olsun. Rizeliler, THY yi batırır bu gidişle. Habire reklama dayanmışlar şu aralar... Atlas biraz gayret etse Pegasusu sollar da THY ye ciddi rakip olur da sollar vallahi... Bütün Rizelileri THY doldurmaktan başka amaçları yok zaten THY yi yönetenlerin. Küllü zarar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bu muhterem kardesim ~ 11 yıl önce
Kim demis, n zaman demis ? Haber eksik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonunda Kayseri ~ 11 yıl önce
Ya THY günde 6 seferle KASERİYİ FULL ÇEKİYOR 280 TL YE BILET SATIYOR.SONUNDA ADAMIN BİRİSİ UYANDI BU İŞE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000