03 Eylül 2008, Çarşamba 10:15:38

İşte Atlasjet’in yeni üniformaları

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, modacı Dilek Hanif tarafından hazırlanan Atlasjet hostes kıyafetlerini tanıtmak için objektif karşısına geçti.
  • Tam Yan ofislerinde çalışıyorum günde en az 30-40 tanesini görüyorum. Ablalar güzelse peşinden gidesiniz geliyor ama yeni elbiseleri tombiklere çok yakışmıyor.
  • BEN BU UÇAKLARA BINSEM HOSTESLERE HASTA OLUR OLURUM BU ELBISELERLE
  • Atlasjet havayollarının logosunun kırmızı beyaz olması sebebiyle kırmızı tercih edilmiş sanırım.bence gayet dikkat çekici ve hoş görünüyorlar.başarılı bir seçim.güzel hayırlı uçuşlarda giyilmesi dileklerimle...
  • Bir havayolu çalışanı olarak böyle yenilikler göze hoş geliyor. Yeni üniformalarınızın hayırlı uçuşlara vesile olması dileğimle.
  • Tasarım çok güzel.Sol göğüs üzerinde bir bröve kırmızıyı biraz daha ciddileştirebilirdi.Kep bu gün için çok kullanışsız olsa da geçmişten bir rüzgar getirmiş.Renk arkadaşlar teminal dışında üniforma ile iki adım bile atamasınlar diye özellikle seçilmiş herhalde.
  • aynı şirlette çalısmasak da aynı gökyüzünü paylasıyoruz.. yeni kıyafetlerinizi emniyetli ve güzel uçuşlarda giymeniz dileğiyle,
  • Bence fazla abartılacak bir tarafı yok.Sonuç olarak hepsi birbirine benziyor ve tipik bir hostes kıyafeti :)
  • değil elbette ancak bayanlar yani hostesler daha ön planda daha halkla iç içe öncelik onların
  • Pilotların başı kel mi?
  • Havacılığın içinde olan herkes biliyor ki bunlar sadece havacılık adına yapılan kozmetik hareketler. Bunu İzair'de uçmaya başlarken tam sayfa ilanlar ile yapmıştı. Kozmetik ile uğraşır iken havacılığın esas kriterlerini gözden kaçırmamak lazım.

Atlasjet - HostesAtlasjet için hazırlanan yeni dönem hostes kıyafetleri, ünlü manken Tuğçe Kazaz tarafından tanıtıldı. Atatürk Havalimanı’nda yapılan tanıtım çekimlerinde Kazaz’ın yanı sıra iki manken daha görev aldı. Oldukça keyifli geçen çekimler sırasında mankenler yolcuların ve havalimanı personelinin ilgi odağı oldu.

Kırmızı rengin hâkim olduğu elbise ve tek düğmeli ceketten oluşan iki parçalı üniformalar modacı Dilek Hanif tarafından hazırlandı. Keplerin ayrı bir şıklık kattığı kıyafetlerde yakaları ceketlerden çıkarıp elbiselere monte eden Hanif hosteslerin servis sırasında da şık olmalarını sağladı. Yakalı elbiseler içerisine hazırladığı trukuvar kollu beyaz gömlekleri lacivert ipek fularla komsineleyen Hanif, Atlasjet logosunu bir broş şeklinde aynı zamanda ceketin düğmesi olarak kullandı.

Tasarımlarında özgürlüğün ve Türk bayrağının rengi olan kırmızıyı tercih ettiğini belirten ünlü modacı, kırmızı hem iddialı hem de daim olan bir renktir dedi. Hanif, logo kirliliğine karşı da kıyafetlerde sadece ceketlerin üzerine uyguladığı büyük düğmeleri ve gömleklerin kol düğmelerinde Atlasjet logolarını kullandı.

Atlasjet - Hostes

İşte Atlasjet’in yeni üniformaları

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Gökhan ~ 15 yıl önce
Tam Yan ofislerinde çalışıyorum günde en az 30-40 tanesini görüyorum. Ablalar güzelse peşinden gidesiniz geliyor ama yeni elbiseleri tombiklere çok yakışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BERAT ~ 16 yıl önce
BEN BU UÇAKLARA BINSEM HOSTESLERE HASTA OLUR OLURUM BU ELBISELERLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
Atlasjet havayollarının logosunun kırmızı beyaz olması sebebiyle kırmızı tercih edilmiş sanırım.bence gayet dikkat çekici ve hoş görünüyorlar.başarılı bir seçim.güzel hayırlı uçuşlarda giyilmesi dileklerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik. ~ 16 yıl önce
Bir havayolu çalışanı olarak böyle yenilikler göze hoş geliyor. Yeni üniformalarınızın hayırlı uçuşlara vesile olması dileğimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ipek320 ~ 16 yıl önce
Tasarım çok güzel.Sol göğüs üzerinde bir bröve kırmızıyı biraz daha ciddileştirebilirdi.Kep bu gün için çok kullanışsız olsa da geçmişten bir rüzgar getirmiş.Renk arkadaşlar teminal dışında üniforma ile iki adım bile atamasınlar diye özellikle seçilmiş herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thycrew ~ 16 yıl önce
aynı şirlette çalısmasak da aynı gökyüzünü paylasıyoruz.. yeni kıyafetlerinizi emniyetli ve güzel uçuşlarda giymeniz dileğiyle,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WANTEDMAN ~ 16 yıl önce
Bence fazla abartılacak bir tarafı yok.Sonuç olarak hepsi birbirine benziyor ve tipik bir hostes kıyafeti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kel ~ 16 yıl önce
değil elbette ancak bayanlar yani hostesler daha ön planda daha halkla iç içe öncelik onların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Pilotların başı kel mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 16 yıl önce
Havacılığın içinde olan herkes biliyor ki bunlar sadece havacılık adına yapılan kozmetik hareketler. Bunu İzair'de uçmaya başlarken tam sayfa ilanlar ile yapmıştı. Kozmetik ile uğraşır iken havacılığın esas kriterlerini gözden kaçırmamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000