04 Ekim 2010, Pazartesi 11:25:08

ISPARTA'YA MECBURİ İNİŞ

İstanbul- Antalya seferini yapan Atlasjet’e ait Airbus 321 tipi uçak, teknik bir sorun yüzünden Isparta’ya indi.
  • Öncelikle herkese geçmiş olsun...Pilot doğru bir karar vermiş.Uçak dün(05.10,2010) Isparta'dan saat 17:30-18:00 gibi kalktı.
  • Eylül 1976 da bir THY Boeing 727 de Antalya yerine Ispartaya inmisti. Pilot Ispartanin ana caddesine Antalya 36 Pisti zannederek inise geçti ve "Karatepeye" çakildi.
  • atlasin filosunda MD yok. filo 3 A330, 2 A321, 6 A321 ve 4 B757'den olusmakta.
  • atlas jetin md ucağı yok bu bir ıspartaya düşen ucak atlas jete ait değildi bu iki yolcular tarafindan beğenilmeyen md bakımı düzenli yapılınca sorunsuz bir şekilde arıza vermeden 320 serisinden daha fazla ucar
  • atlasjeti pohlohloyan her mesajı yayınlıyorsunuz elestırıye tahammul yok sanki havacılık haber sıtesı degıl atlasjet web sitesi gıbı davranıyorsunuz kınıyorum... basitleşmeyin.
  • anlasilan in flight shut down durumu olusmus ya da motor probleminden dolayi kaptan motoru susturmus. tek motor ile isparta'dan antalya'ya maximum 10 dk'da gidilebilecekken kaptan yapmasi gerekeni yapmis ve en yakin meydana inmis. kaptana tebrikler. Gecmis olsun.
  • MD değil mi bu uçak. Bence artık satsalar iyi olur.
  • önemli olan şirketler değil yapılan olaylar yoksa dediğn gibi burda birbirini çekemeyen özellikle böyle bir camiada kimsenin birbirini beğenmediği yerde ne olsada saçma sapan yorumlar olucak. Airport haberinde bu tür kişilere prim vermemesini rica ederiz.Bu camiada her an her şey olabilir çünkü:)
  • pilotlarin uyguladiklari usullere kesinlikle yorum yapilamaz. benim yapacagim yorum sadece bu olayin baska bir ozel havayolunun basına gelmesi durumunda alehte yorumlarin hakarete varana kadar cesurca yayinlanmasina ragmen atlas,turkuaz gibi şirketlerin alehine olaiblecek hiç bir yorum yayinlanmiyor. bu da reklam anlaşmalarindan kaynaklaniyor.yoksa bu tarz arizalar her şirkette olabilecek seyler. ornek olarak sadece pegasus ucaginda herhangi bir arıza olmamasina ragmen shgm nin iş guzar tutumu nedeniyle pegaussa verilen ve sonradan iptal eidlen ceza için airport haber pegasus 236 defa felakete uctu basliği ile çikmişti..ssizce de haksizlik yapilmiyormu ?
  • uçağın motoru arzalanmış ve verilebilecek en güzel karar verilmiş ve inilmiş daha bunun üzerine yorum yapılabiliniyorsa gevezelikden başka bir şey değil.

Bu sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Atlasjet uçağı, motor arızası yüzünden Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı.
Uçakta bulunan 174 yolcu otobüslerle Antalya’ya gönderildi. Atlasjet'in transit yolcular için başka bir uçak ayarlayacağı kaydedildi.
ISPARTA'YA MECBURİ İNİŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle herkese geçmiş olsun...Pilot doğru bir karar vermiş.Uçak dün(05.10,2010) Isparta'dan saat 17:30-18:00 gibi kalktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eylül 1976 da bir THY Boeing 727 de Antalya yerine Ispartaya inmisti. Pilot Ispartanin ana caddesine Antalya 36 Pisti zannederek inise geçti ve "Karatepeye" çakildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlasin filosunda MD yok. filo 3 A330, 2 A321, 6 A321 ve 4 B757'den olusmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlas jetin md ucağı yok bu bir ıspartaya düşen ucak atlas jete ait değildi bu iki yolcular tarafindan beğenilmeyen md bakımı düzenli yapılınca sorunsuz bir şekilde arıza vermeden 320 serisinden daha fazla ucar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
atlasjeti pohlohloyan her mesajı yayınlıyorsunuz elestırıye tahammul yok sanki havacılık haber sıtesı degıl atlasjet web sitesi gıbı davranıyorsunuz kınıyorum... basitleşmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anlasilan in flight shut down durumu olusmus ya da motor probleminden dolayi kaptan motoru susturmus. tek motor ile isparta'dan antalya'ya maximum 10 dk'da gidilebilecekken kaptan yapmasi gerekeni yapmis ve en yakin meydana inmis. kaptana tebrikler. Gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MD değil mi bu uçak. Bence artık satsalar iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
önemli olan şirketler değil yapılan olaylar yoksa dediğn gibi burda birbirini çekemeyen özellikle böyle bir camiada kimsenin birbirini beğenmediği yerde ne olsada saçma sapan yorumlar olucak. Airport haberinde bu tür kişilere prim vermemesini rica ederiz.Bu camiada her an her şey olabilir çünkü:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pilotlarin uyguladiklari usullere kesinlikle yorum yapilamaz. benim yapacagim yorum sadece bu olayin baska bir ozel havayolunun basına gelmesi durumunda alehte yorumlarin hakarete varana kadar cesurca yayinlanmasina ragmen atlas,turkuaz gibi şirketlerin alehine olaiblecek hiç bir yorum yayinlanmiyor. bu da reklam anlaşmalarindan kaynaklaniyor.yoksa bu tarz arizalar her şirkette olabilecek seyler. ornek olarak sadece pegasus ucaginda herhangi bir arıza olmamasina ragmen shgm nin iş guzar tutumu nedeniyle pegaussa verilen ve sonradan iptal eidlen ceza için airport haber pegasus 236 defa felakete uctu basliği ile çikmişti..ssizce de haksizlik yapilmiyormu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçağın motoru arzalanmış ve verilebilecek en güzel karar verilmiş ve inilmiş daha bunun üzerine yorum yapılabiliniyorsa gevezelikden başka bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000